- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Tomcsi1987
csendes tag
válasz
kgymac #18589 üzenetére
Szerencsére csináltam a GB ről backupot és így feléledt.
Bootloop alatt sikerült CWM be belépni és úgy.
Sejtettem hogy bootloader nem stimm..
A h1n1 CM10.1 ről azt olvasom gb bootloaderel nem talál simet
https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0Alavy6VJmNgNdFVkc0ZiUjQ2ZUp3bDFWZ3ZLcTM3V3c#gid=0De van GB bootloader sim patch de azt hogy rakom rá a telefonra,?
GB bootloader SIM patch https://docs.google.com/file/d/0B6Hxkga-UCyMWUQ5RFNmdXBaSzQ/edit?pli=1+ ha nem tetszik a H1n1 Cm10.1 visszatudom rakni a gbt?
-
Sinister
csendes tag
válasz
kgymac #18466 üzenetére
A legnagyobb problémám az h valamiért nem tudok belépni a recovery be ... ha sikerülne én is megtudnám csinálni.. :/ csak a recoverybe kéne belépnem ... de hogyan ? próbáltam amikor bekapcsol nem jó ha leveszem töltőröl be sem kapcsol .... egyszerűen fogalmam sincs mit tegyek
-
Sinister
csendes tag
válasz
kgymac #18463 üzenetére
elolvastam balf@sz voltam rlcs@sztem a telómat és csak segítséget szeretnék kérni....elsem kellett volna kezdenem az ics meg a h1n1 meg a többi 1 nagy kalap sz@r .... 1 ics alapú gingerbread romot tettem fel , egyedül azon működött az internet a kártyámon ... most ki be kapcsol az a sz@r és nem tudom h mit tegyek .... tudom h ti zsenik vagytok ezért kérek segítséget . azért mert közbe vágtam a topicba elnézést kérek azt sem tudtam h mit csináljak
nem indul el a recoverim a telom ki be kapcsolja magát és nem tudom h mit tegyek.... ha vhogy megtudnám csinálni nem is zavarnék tovább
-
selender96
tag
válasz
kgymac #18196 üzenetére
a lényeg van egy ugyan ilyen alcatel a háztartásba ha azt fel dugoma gépre azt egyböl fel ismeri minden megy de az hibásnál nem igy megy amit két mappát ki töröltem azt ha rá teszem a memoriakártyára akkor lehet menni fog nem ?meg még annyit honann tudom hogy a telefon ics vagy gb szoft volt e ?
bocsi csak ehhez nem értek
-
bagyusz
őstag
válasz
kgymac #18174 üzenetére
Ha ezt valóban kijelentésnek szántad akkor ezt megcáfolnám, mert cwm és a gyári recoveryn is működik a bill kombós HR.
(#18173) selender96: Akkor viszont be kellene lépni a cwm-be, hogy újra rakd a romot de látom, hogy nem megy, feltelezem driver hibák miatt. OTU-t gyomláld le majd tedd vissza, majd a pc-n reboot, és nézd meg egy másik usb porton.
-
b.peti93
csendes tag
válasz
kgymac #18010 üzenetére
Szia!
Értem, köszönöm a választ! Esetleg még az jutott az eszembe, hogy felteszek egy CM romot, amiben van ilyen opció a Megjelenés menüben, és visszatenni a mostani gyárit, csak ugye azt nem tudom hol tárolja a telefon ezeket az adatokat, mert akkor semmi értelme, ha a cwm úgyis felülírná a backupal. -
kgymac
őstag
válasz
kgymac #18015 üzenetére
@Fakirr1: A nejemé v61L-0 (T-MOBILE-os) 10-04-ig frissült, a 10-05-be halt bele mindig. OTU-val még nem lett frissítve. BL szerint "995X-2ATBHU1...........60O"
Az én BL-emben az azonosító szemre nem változott, maradt ".....60J". A TC szerint 0x100 és 0x245 között 6 helyen változott meg, zömében 0xFF byte-okat cserélt le (VEFOS000, KEFOS000, stb stringekre) . Az utolsó (0x242-től) 4 byte ellenőrző összegnek tűnik. "androidboot.bootloader" szöveg nincs benne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest