- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
kgymac
őstag
válasz
mrkatona #18190 üzenetére
Szia,
Az enyém csak úgy javult meg, hogy hivatalosan ics-re frissítettem OTU-val, majd CM10.1 rom (bagyusz 20130803). A másik megoldás loosht féle patch, de én ezt csak akkor alkalmaznám, ha nem járható a hivatalos ics frissítés útja. Megjegyezném, hogy bagyusz blogja alapján nekem nem derült ki, segítene ez új CM10.1 romok esetén, mert csak korábbi rom leírásban szerepelt a patch.
A hivatalos frissítés beszerzése kissé körülményes, elég sok biztonságot célzó lépés kell (usb-s háttértárak- pl. kártyaolvasó, stb eltávolítása, nálam a tiltása is elég volt), plusz OTU driver újratelepítés. Vírusvédelem sem az igazi ha fut, mert bekavarhat, sőt intézőben sem kísérletezünk az OTU alatt megjelent meghajtókon, file-okon (egyébként garantált a tégla,amss.mbn nagy ívben kerülni). Az sem árt, ha szünetmentesről táplált pc-n csinálod, bár ez a legtöbb rom égetésre igaz. Főleg kényes részek esetén, mint bl.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged