- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwenigma
Jómunkásember
Csak szolok hogyha kilepsz a beallitasokbol akkor bezarja magat es felszabadul a foglalt ram, memkezelés megoldja amit meg kell oldania. Tovabbra is ertelmetlennek tartom hogy folyamatosan ures legyen a sok , kihasználatlan memória. Ha nagyon memigényes alkalmazast akarsz futtatni, csak és kizárólag inditas elott tudok elkepzelni egy taskmanageres mindentkilövést, de bagyusz alkotott az utolsó romban mert joval gyorsabb lett a GUI és a régebbi progik ujboli elohivasa. ROW + SmartassV2 kombot probalj ki.
Mod: inditasnal belep, Opera mini meg über alles.
-
Angelus(hun)
tag
-
Milestone2
nagyúr
Bagyusz azt írta, downloadban indítsam el az általa készített cwm6.....bat-ot.
Elindítottam.
Lefutott.
Miből gondoltam volna, hogy nem jól?
Egyébként amit küldtél itt van kinyomtatva a kezemben de azét csinéáltam másként, mert Bagyusz javasolta azt a bat fájlt...Beszoptam...
-
bagyusz
őstag
Az egy dolog, az update tele van jóformán patch filokkal amit adott hexa sortól hexa sorig ír felül, az ehhez kapcsolódó sha kulcs meg megvédi, ha netán ne egyezik az előírtakkal, ilyenkor szokott elhasalni a frissítés, fekvő droid stb...
Ezért lenne jó, ha normálisan működne az OTU mert az az egész nand flasht újra rakja
(#15808) wwenigma: remélhetőleg.
-
helixP
nagyúr
Már a tegnapiban is fixálva lett hiba, ami még volt benne, szóval már azóta smooth a böngésző is, 100 körüli szabad Ram-mal (mondjuk nekem előtte is ennyi volt). Nálam böngészőben sincs az általad említett betűtorlódás
shadowlizard: Murder root.
-
ToniSoprano
addikt
Sziasztok, szeretném feltenni a GB-t és akkor a Wwenigma féle GB-t, nekem nem fontos a multitask. T-s gyári frissített ICS mobilom van. Nem csináltam rootolást, ilyesmit. Elolvastam az összefoglalót, és bagyusz stb blogokat. De nehezen tudom kihámozni, nekem pontosan milyen lépéseket kell csinálnom és honnan tölthető le a Wwenigma féle rom, melyik az?
1. kérdés hogyan tudok, milyen programmal mentést csinálni a jelenlegi rendszeremről, amit később a garancia miatt vissza tudok állítani, érdemes-e? Csak az összefoglalóban szereplő recovery leírás végrehajtásával tudok biztonsági mentést csinálni, vagy van egyszerűbb megoldás?Ha a GB-t fel akarom tölteni ezeket a lépéseket kell végigcsinálnom?
Összefoglalóból: ICS (4.0.4)rootolása
-Töltsük le ezt a zip fájlt: [link]
-Másoljuk fel az SD kártyára
-Majd töltsük le a hozzá tartozó recoveryt:[link]
-Csomagoluk ki pl. a c: meghajtóra
-Kössük össze a telefont az Sz.géppel (A telefonon ne nyomjunk semmire!)
-Indítsuk el a boot_recovery_ics.bat filet (Aki GB bootloaderes telefonra az Fr ICS-t rakta fel és rootolni akarja az a boot_recovery_gb.bat filet válassza!)
-Telefon újraindul recovery módba
-install zip form sdcard
-choose zip form sdcard
-root.zip
-yes
-reboot system nowBagyusz féle blogból Telepítés menete:
-letöltöd a romot
-Felrakod az SD kártya gyökerébe(nem tömöríted ki a zip filet)
-Letöltöd a CWM-t. Ha gyárilag ICS-d volt akkor ezt -> CWM_ICS, ha meg GB-d volt gyárilag akkor ezt-> CWM_GB
-CWM indítása: teló kikapcsolt állapotában nyomod a hengerő le+bekapcs gombot az első rezzenésig, majd rákötöd pc-re és elindítod a már kitömörített CWM mappán belül a "fastboot load.bat" filet.
-CWM-ben "Install zip from sdcard" ->"choose zip from sdcard" menüben kiválasztod a romot
-ilyenkor elindul az telepítési felület(aroma installer)
-aroma telepítési útmutató tisztán és érthetően van megadva, különösebben nem részletezném -
ViCk980
tag
Kinek mi jön be jobban érzetre..
Nekem pl: Cpu=Conservative I/O=Noop Z-ram bekapcsolva 18%(default) hiba mentesen fut a cucc.. se akadás se megjelenítési problémák... nincs black screen nincs képernyő beégés sem fc...
maps-ot nem használom.. 720p szintén nem létfontosság...
(magán)HDMI build.prop-ban kikapcsolva... -
pakardo
tag
Én 5 ős recoval raktam fel,meg nyomtam a bekapcs gombot és sötét képernyő fogadott wwenigma javaslatábol a beállítások ---> megjelenés---> screen amin. of elől ki vettem a pipát azóta működik rendesen,a hangerő feloldást viszont még nem találtam meg :-)
Szó javítás kikapcs megtörtént
-
dinnje
aktív tag
Szívesen! [Egy kis makrológia]
A vaku nélküliek neon alatt lettek lőve, az éjjel készültek.helixP: Bocs, éjjel melóztam, egy kicsit bebambultam
-
dinnje
aktív tag
Na most ez elég szubjektív, a gb olajfestményt csinál, de jók a színei, az ics meg fordítva. Ha van fény akkor az ics szebb képeket csinál (szerintem!). Annyira még nem nézegettem, de valószínű ics szerű fotókat lő a cm10.1
Akkuidő jó, erősen hasonlít az ics-re. A rendszer stabil, portolt Xperia launchert nem szereti, instabil lesz tőle, sokat belaggol
-
ViCk980
tag
Mára én is befejeztem a cm10.1 tesztelését...
A touch jobb vmivel de még mindig ugrál....
Nálam a teló a legjobb teljesítmént a CONSERVATIVE/NOOP/ párossal érte el... A többinél vagy a cpu gyenge teljesítményü vagy a gpu..
Akku idő... nos az szvsz rendben..du 5 óta nyomkodom és még most is 15%-on van
wifit stabilan tart...
Gps- nem dobta el 1x-sem...Ami kissé zavaró, hogy nagyon kevés a szabad ram, mert az alap alkalmazások lezabálják (átlag 25-35MB)...
Ha fagyaztok párat amit lehet akkor is max 70MB-volt..ezért a legtöbb játék kilépegetett...(nem vagyok gamer)
Végül még annyi, hogy a programoknak az su megadja a root jogot a rendszer vmiért mégis arra hivatkozik hogy nincs...
Összességében eddig viszont nagyon bejött...Gratula BAGYUSZ!
Nagyjábol ennyi mára...
Tomivagyok: Az a nagy kocka akkor jön elő ha asarokban lévő beállítások négyzetre nyomsz.. X hejett ma már én is rá nyomtam egyszer..
JÓ8 mindenkinet! -
bagyusz
őstag
Idő az kell hozzá, meg türelem.
(#14886) helixP Neked is csak ezt tudom mondani.
-
Janou
őstag
Átfutottam a dolgokat. Csak egy megerősítést várok hogy jó-e az elképzelés:
-letöltöm a GB H1N1v1.0 romot
-Felrakom az SD-re
-Letöltöm a CWM-GB-t mert gyárilag az volt rajta. (Most amúgy a 4.0.4 van)
- letöltöm a drivereket is és feltelepítem hogy a telót felismerje rendesen, normál és recovery módban is
-teló kikapcsolt állapotában nyomom a hangerő le+bekapcs gombot az első rezzenésig, majd pc-re ráteszem és elindítom a kitömörített CWM-GB mappán belül a "fastboot load.bat" filet.
- Recoveryben nyomok wipe data/factory resetet wipe cache partitiont, dalvikot.
-CWM-ben "Install zip from sdcard" ->"choose zip from sdcard" menüben kiválasztom a GB H1N1v1.0 romot
-telepítés
-végez, újraindítom a telót és már a 2.3.6-os Android indul.Jó így?
-
helixP
nagyúr
Hát, ha nem kérsz kommentet, ne fórumba irkálj, mert azt pont arra találták ki, hogy az ember reagáljon mások hozzászólásaira.
Amúgy nem hinném, hogy annyira beléd gázoltam volna, nem néztelek le, nem szoktam embereket lenézni. Ha így értelmezted, akkor sorry. Mindenkinek máshol van az ingerküszöbe.Akkor fogalmazom máshogy: nem, custom romokra nem jön le a gyári frissítés, még egy root is bezavarhat.
-
-
Keeperv85
nagyúr
Ha valaki ilyesmire szánja el magát: Lefelé vagyok, délen: Pécs. Csak olyat küldjetek, ami nem kell már senkinek. Egyáltalán nem biztos, hogy túléli a következő hetet akár ugyanis. Szóval anyagi kár ne érjen feleslegesen senkit! A külseje totál mindegy milyen, kapcsoljon be és működjön rajta az összes részegység. Akku töltő nem kell.
-
Keeperv85
nagyúr
Pont én?
CM7-et szeretne Fakirr1, de az a dev.tree nagyon-nagyon távol van attól, hogy rom is legyen belőle.
Van egy modder társam, aki csinálná nyáron szabad időben, ha lenne telója hozzá én meg max. beleugatni tudok készülék nélkül, de lehet még készülékkel is. Nem értek hozzá.
-
->Raizen<-
veterán
Széthullik a bagyusz féle rom? Hogyan? Az ics-vel az a bajom hogy belassul egy idő után és alig futnak a hc játékok vagy kifagynak akadnak. Gb h1n1 a legjobb eddig de az meríti az akksit még akkor is ha a teló "alszik" hozzá se nyúlok. Az enigma féle nem zabálja jobb a készenléti idő?
-
-
wwenigma
Jómunkásember
custpack\app\withoutlibs\music2.apk - inkabb link2sd jegelest javaslok törölgetés helyett... az visszavonható egyszerűen ha gebasz van, tárhelyet meg nem nyersz a törléssel.
imi0424: jo kerdes majd megnezem mit csinal a rootoló progi (semmi extra szvsz) Rootexplorer meg nem tudom hova fejleszthető, max szebb lesz de funkcionalitasan csak rontani tud.
Most három nap nappalos meló szóval jövő hét leghamarabb.
-
imi0424
senior tag
sokszor volt nekem is hogy a busybox valamiért elszállt GB alatt, de 0.1 és 0.9 alatt csak.
gondolom nem tudta elindítani a su parancsot , mert valamiért felszívódott, vagy a premissionok, ownerek rosszalkodtak...off : én azt olvastam hogy azért nem frissítik azt a progit (Root e. ) mert egy hatalmas update-n dolgozik.(a fejlesztö irta ezt)
-
wwenigma
Jómunkásember
-
wwenigma
Jómunkásember
-
wwenigma
Jómunkásember
Ugy erzem akkor a kovetkezo kiadasban mar alapertelmezettnek kell beallitani ezeket.
imi0424: hmm, érdekes. De akkor naluk is kellett volna rebootolni?
Fakirr1: a minimumfreki az csak inditas utan lép életbe, vagy nem tér magához? Arra meg ott a governor hogy felskálázza bekapcsoláskor gyorsan. (smartassv2-t én löttem be, nekem tetszik ahogy most kavar.
)
-
wwenigma
Jómunkásember
No Frills -t letoltod marketbol es azzal tudod átkapcsolni az ütemezőket, alapból gyári aktiv. Tuning meg nincs benne. Egyelőre teszt amugy mert nem biztos hogy jol lottem be a paramétereket hozza. Szerintem erdemes atkapcsolni mindkettőt és a minimum frekit is letenni 122MHz-re de még nézegetem.
-
szinimini
senior tag
köszi köszi , látom nem lesz rövid megoldás
holnap át is olvasom jobban majd
Még az is furcsa volt a frissítésnél,hogy a 2.3.6-ot szeretné frissíteni 2.3.6-010 04 -es verzióra.
De előtte ezt írja : "Frissítse az Alc........995-öt a legújabb verzira,amely új FOTA frissítést tartalmazza ,h megkönnyítse az ICS 4.0.4-ra való frissítést" -
gabikiraly2
aktív tag
Nálam is teljesen jók a színek , pedig hivatalosan frissítettem már ICS-re.
Tegnap raktam fel ezt: GB H1N1v1.0. Ilyen gyors és stabil soha nem volt még a teló.Én is úgy érzem, hogy erre a telóra ez a legjobb rom. Egy dolog zavar csak: egy rakat alkalmazás inkompatibilis, sajnos.Más: "ICS H1N1 5.8a" az ebben lévő böngészőt át leget valahogy rakni GB-re?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Apple iPhone 16 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3141, 95% Akkumulátor
- iKing.Hu - Honor Magic V2 Black Használt, karcmentes állapotban 16 GB RAM / 512 GB tárhely
- 16 GB RTX 4080 HP OMEN - garanciával
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest