Aktív témák
-
magyar1997
tag
Sziasztok!
AMI biosos alaplappal rendelkezem. A probléma pedig az hogy ma kapcsoltam volna be a gépet és elsem indult a rendszer csak sípolt folyamatosan. Videókártyára vagy ramra gyanakodtam. Először a ramokat át tettem egy másik foglalatba, de akkor is ugyanez volt. Utánna kipróbáltam külön-külön őket de akkor sem volt jó. Videókártyát utánna kivettem akkor jó volt. De volt olyan amikor a ramot a másik két foglalatból nemtettem át, akkor ugyanez volt.. Tehát addig míg átnem tettem egy másik foglalatba. És én ezt most furcsállom. Akkor valószínű hogy a vga fuccsolt be? Ventije pörög mikor bekapcsolom. Vagy esetleg ram foglalat hiba? Előre is köszönöm a válaszotokat!Remélem érthetően írtam le.
Irtam egy másik forumra is már ezzel a hibával kapcsolatban.. Ott aztmondták hogy lehet a memóriavezérlő a hibás, vagy gyengélkedik a táp 3.3v ága. És aztmondták hogy minél hamarabb cseréljem le, és hogy az alaplap nemfogja sokáig bírni. Ezért fordulok hozzátok.
Alaplap: IPIBL LB
Táp: [link]
Aktív témák
- Gigabyte GA-F2A88XM-D3HP Alaplap + AMD A10-7800 Radeon R7 + 2x4GB ADATA DDR3 RAM
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Asus ROG STRIX X299 E-Gaming / Beszámítás OK!
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 3500X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 Zalmann 600W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3009
- Eladó Karcmentes állapotban levő Samsung A40 4/64GB / 12 hó jótállás
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest