Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
Aktív témák
-
doc
nagyúr
ez miert nem fert el pl. ide?

zartam
-
magyar1997
tag
Sziasztok!
AMI biosos alaplappal rendelkezem. A probléma pedig az hogy ma kapcsoltam volna be a gépet és elsem indult a rendszer csak sípolt folyamatosan. Videókártyára vagy ramra gyanakodtam. Először a ramokat át tettem egy másik foglalatba, de akkor is ugyanez volt. Utánna kipróbáltam külön-külön őket de akkor sem volt jó. Videókártyát utánna kivettem akkor jó volt. De volt olyan amikor a ramot a másik két foglalatból nemtettem át, akkor ugyanez volt.. Tehát addig míg átnem tettem egy másik foglalatba. És én ezt most furcsállom. Akkor valószínű hogy a vga fuccsolt be? Ventije pörög mikor bekapcsolom. Vagy esetleg ram foglalat hiba? Előre is köszönöm a válaszotokat!
Remélem érthetően írtam le.
Irtam egy másik forumra is már ezzel a hibával kapcsolatban.. Ott aztmondták hogy lehet a memóriavezérlő a hibás, vagy gyengélkedik a táp 3.3v ága. És aztmondták hogy minél hamarabb cseréljem le, és hogy az alaplap nemfogja sokáig bírni. Ezért fordulok hozzátok.
Alaplap: IPIBL LB
Táp: [link]
Aktív témák
- Samsung 8GB DDR4 3200MHz Laptop RAM (SODIMM), hibátlan állapotban
- Kingston HyperX Predator RGB 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz HX432C16PB3AK2/32
- ASUS TUF Z790-PLUS WIFI garival, mindennel, dobozos újszerű, PCIe gen5
- Dobozos új MSI B650 GAMING PLUS WIFI 6E antennával, io shielddel, garanciával
- Több darab, 2-4-8GB DDR3/DDR3L 1333 - 1600Mhz-ig
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 4G LTE 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Remélem érthetően írtam le.