- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Bemutatta az Apple a Powerbeats Fit fülhallgatót
- Amikor a fókusz egy stapatelefon óraképernyőjén van
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple Watch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Aktív témák
-
magyar1997
tag
Sziasztok!
AMI biosos alaplappal rendelkezem. A probléma pedig az hogy ma kapcsoltam volna be a gépet és elsem indult a rendszer csak sípolt folyamatosan. Videókártyára vagy ramra gyanakodtam. Először a ramokat át tettem egy másik foglalatba, de akkor is ugyanez volt. Utánna kipróbáltam külön-külön őket de akkor sem volt jó. Videókártyát utánna kivettem akkor jó volt. De volt olyan amikor a ramot a másik két foglalatból nemtettem át, akkor ugyanez volt.. Tehát addig míg átnem tettem egy másik foglalatba. És én ezt most furcsállom. Akkor valószínű hogy a vga fuccsolt be? Ventije pörög mikor bekapcsolom. Vagy esetleg ram foglalat hiba? Előre is köszönöm a válaszotokat!Remélem érthetően írtam le.
Irtam egy másik forumra is már ezzel a hibával kapcsolatban.. Ott aztmondták hogy lehet a memóriavezérlő a hibás, vagy gyengélkedik a táp 3.3v ága. És aztmondták hogy minél hamarabb cseréljem le, és hogy az alaplap nemfogja sokáig bírni. Ezért fordulok hozzátok.
Alaplap: IPIBL LB
Táp: [link]
Aktív témák
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
- Eladó teljesen felújított Apple iPhone Xr 64GB / 12 hó jótállás
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest