- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
- Yettel topik
- Netfone
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
szat8
tag
válasz
senki11 #35648 üzenetére
Van olyan világítás is (habár inkább a drága profi cuccok között látni olyat), amin van valami fényterelő lamella, hogy oldalra ne világítson. De szerintem akár házilag is megoldható.
Nekem egy kínai nicrew márkájú ledsorom van. Az sem túl erős fényű, de szépen nőnek alatta low tech akváriumban a növények. Kezdésnek jó lehet, nálam egy éve megvan, semmi baj nem volt vele eddig.
Ha nincs fedél, jobban levegőzik az akvárium, a fodrozódó felszínen van némi levegő beloldódás, ami előny. Egyetlen hátránya a nyitott akváriumnak szerintem, hogy ha ugrálósak a halak, akkor néha lehet belőle baleset. De egy kicsit lejjebb hagyva a vízfelszínt azért kezelhető a dolog.
Ja, és igaz ugyan, hogy a nagyobb akvárium kevésbé érzékeny, de ugyanakkora anyagi keretből sokkal jobb 60 litereset lehet összerakni, szerintem jó méret, főleg kezdésnek. Nekem is olyan van, és nem bántam meg egy pillanatig sem. Inkább legyen benne sok növény, és jó szűrés, mint nagy, viszonylag üres akvárium.
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Óvodások homokozója
- Kutya topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Revenge of the Savage Planet - A premier küszöbén
- Vezetékes FEJhallgatók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Formula-1
- További aktív témák...
- Tchibo Esperto Caffe szemes kv föző hibátlan működéssel
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Goodyear EfficientGrip Performance 2 205/50 R17 93W méretű nyári gumi
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- HP, Lenovo dokkoló 12.300Ft-ért? VÉGKIÁRUSÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest