- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
- Egyes Galaxy A mobilokon is gombnyomásra indulhat az AI
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Futott egy kört a Geekbench 6 teszten az új Xperia
- iPhone topik
- Yettel topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
Új hozzászólás Aktív témák
-
sepsi0
őstag
válasz
havri1 #15299 üzenetére
Voltak mellettük mollyk és xifok akik ugye még a saját szaporulatukat is szeretik megenni, de nem bírták az iramot, pedig ritkítottak rendesen. Komolyan ezek a guppyk nem csinálnak mást csak esznek és "szaporodnak", ha újra születnék guppy akarnék lenni
Ha tudom hogy ez lesz soha nem szereztem volna be őket. Pedig nagyon szelídek és aranyos halak.(#15300) Silentfrog
Nálam is rengeteg tornyos van, ezért nem lett "fű" az aksiban. Mikor vettem az aksit hozta az eladó egy vödörben a homokot. Egy hétig szedtem belőle a csigákat, mert sajnáltam őket. Most már csigaevő csigán gondolkodom de ahhoz el kéne mennem a GA-ba.
Szerencsére azért hasznos élőlények....
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- KERÉKPÁR / BRINGA / ALKATRÉSZ beárazás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5
- One mobilszolgáltatások
- Milyen TV-t vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest