- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Aktív témák
-
xcke
csendes tag
Hi!!! Na nekem egy Sblive 5.1 van, (sb0220) és egyetlen rohadék driver sem megy...Mindegyik azt irja ki, hogy nincs sblive a gépembe... de még a gyári cd-is amit hozzáadtak,azon sincs muxo driver...
Utánna olvastam kicsit, és pofáztak hogy egy csomo live kártya innen onnan kerül ki, kulonboző forgalmazótól, és abban az esetben a forgalmazonak kéne biztosítani a qrva drivert...
Na most, az osszes létező hacked, és normál drivert kiprobáltam, de mindegyik csak 4.1 -ben képes használni a kártyát...ami SUX, mert azért vettem 5.1-t a 4.1 sblive helyett, mer az jo... foleg hozzá a Creative p580.
a kérdés, nincs egy rohadt driver az sb0220-as sorozatu kártyákhoz? az a durva hogy a Creative oldalán, nem is létezik ilyen sorozatu live5.1.... -> LOL?
Hát milyen elbaszott cég ez? . . . valakinek nincs ilyesmi? egy sblive5.1 digital bulk (sb0220)-as live-hoz driverlemeze, és azzal talán menne nekem is..
Amugy alternativ megoldásnak a KX full jo, épp most tesztelem, ott van 5.1 meg minden, csak épp EAX nincs a gamekbe, és nem eléggé kiforrott még a direct3D támogatás, de azért jo..
Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Eredeti játékok OFF topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mesterséges intelligencia topik
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Windows 10
- További aktív témák...
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest