- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
xcke
csendes tag
Hi!!! Na nekem egy Sblive 5.1 van, (sb0220) és egyetlen rohadék driver sem megy...Mindegyik azt irja ki, hogy nincs sblive a gépembe... de még a gyári cd-is amit hozzáadtak,azon sincs muxo driver...
Utánna olvastam kicsit, és pofáztak hogy egy csomo live kártya innen onnan kerül ki, kulonboző forgalmazótól, és abban az esetben a forgalmazonak kéne biztosítani a qrva drivert...
Na most, az osszes létező hacked, és normál drivert kiprobáltam, de mindegyik csak 4.1 -ben képes használni a kártyát...ami SUX, mert azért vettem 5.1-t a 4.1 sblive helyett, mer az jo... foleg hozzá a Creative p580.
a kérdés, nincs egy rohadt driver az sb0220-as sorozatu kártyákhoz? az a durva hogy a Creative oldalán, nem is létezik ilyen sorozatu live5.1.... -> LOL?
Hát milyen elbaszott cég ez? . . . valakinek nincs ilyesmi? egy sblive5.1 digital bulk (sb0220)-as live-hoz driverlemeze, és azzal talán menne nekem is..
Amugy alternativ megoldásnak a KX full jo, épp most tesztelem, ott van 5.1 meg minden, csak épp EAX nincs a gamekbe, és nem eléggé kiforrott még a direct3D támogatás, de azért jo..
Aktív témák
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB SOF CLONE 3 Chieftec 600W
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest