- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az 5G-s páncélnak ára van
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android szakmai topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
1. A túl rövid idő alatt a pár percet értem. Természetesen egy alkalom nem baj, de rendszert nem szabad belőle csinálni.
2. A töltést a merülést jelző hangjelzéskor érdemes elkezdeni, tehát, ha már töltöttél rá, akkor várd meg, amíg nem jelez ismét.
(A dupla nick tiltott (Alapelvek), tehát a másik ''énedet'' ki kéne tiltsam...) -
Nem árt a telefonnak, ha hosszabb ideig rajtahagyod a töltőn. Természetesen, extrém sokáig (24+ óra) ne legyen rajta, mert az már megárthat.
Én azt szoktam javasolni a vásárlóknak, h. egy alkalommal töltsék a telefonjaikat kikapcsolt állapotban 10-12 órán át. Sőt, talán ebben a topikban olvastam azt, h. havonta egy alkalommal érdemes a hosszabb idejű, kikapcsolt állapotú töltést megismételni.
Persze, ez nem szentírás, mert a lítium akkumulátorok nem érzékenyek a rátöltésre, egyedül azt nem szeretik, ha röcid ideig hagyod a telefont a töltőn.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen autót vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- 2025 - Íme a 19. héten megjelenő játékok listája
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- További aktív témák...
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest