- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bosziii
csendes tag
válasz
Viktor0610 #73 üzenetére
Vittem! 3 új garanciális aksi után azt mondták felküldik Pestre mert szoftverhiba lesz. Felküldték, visszajött a véleménnyel együtt: 104%-os az akku, minden rendben stb, stb
Ennek csak a torka véres...Ők sem értik...Mondtam, hogy itthagyom a telefont, adjanak helyette másikat, akár ráfizetéssel...De mivel nem állapították meg a hibáját, ezért ki sem cserélik, újat sem adnak. Amíg Pesten volt, addig kaptam cserekészüléket. Samsungot, kamerásat, csúsztatósat, és az rendesen töltődött...2-3 órát töltöttem és az én használatom mellett 1 hétig simán bírta...............
-
zetlorf
csendes tag
válasz
Viktor0610 #50 üzenetére
Nem tudja valaki, hogy 1 (teljes) toltesnek szamit, amikor a telefont par percre radugom az usb-s adatkabelre, adatmozgatas celjabol? (pl. fotok atvetelekor pc-re)
Ugyanis ilyenkor toltodik az akku is, s ha mondjuk naponta tizszer ezt megcsinalom, akkor eleg jo esely van arra, hogy az akku fel ev alatt tonkremenjen?
Esetleg Windowsban ki lehet kapcsolni az USB eme funkciojat, hogy aramot adjon? -
hardvers
csendes tag
válasz
Viktor0610 #47 üzenetére
köszi a választ ... nos , abban vagyok még bizonytalan, hogy
1.)
mit értesz ''tul rovid'' időn aksin hagyva? Ugyanis én tobb forrasbol azt hallottam ,hogy Li-ionos aksit általban 3 óran át érdemes toltőn hagyni, azonban nalam már kb. masfél-két ora mulva kiirta, h ''feltoltve''. TEHÁT MINIMALISAN MENNYIT javasolsz mobilt rajta hagyni aksi töltőn ? ( persze gondolom onnantol hogy ha már csak egyetlen csíkot jelez a feltoltottsége)
2.)
Az elso, 6-7 orán át tartó aksi feltoltésem utan MÁR A MAI NAPON érdemes egy hosszabb, 10-12 orasat is csinalnom, ahogy javaslod, vagy ha már csak egy csik van a toltéskijelzon, majd csak akkor ?
Elore is koszi ujabb válaszaidat is
hard-vers -
macilaci78
nagyúr
válasz
Viktor0610 #44 üzenetére
Egy villanymotort szeretnék vele meghajtani, amitől egyenletes futást várok el. A Ni-Mh, és a Ni-CD akksik tudtommal másként adják ki magukból a szuflát, szóval ilyen aspektusból melyiket válasszam?
A másik dolog, hogy szélsőséges hőmérsékletek között szeretném használni, szabadban télen is, nyáron is: -20°C-tól +40°C-ig. Ha jól rémlik, ezt sem bírja minden akksi.A fenntebb említett két akkutípusból melyiket javallja egy hozzáértő?
LR6-os méretű forrasztható akksikból rakatnék össze egy 8 cellás pakkot. Ezt adja ki a rendelkezésre álló fizikai méret. -
Yellow73
tag
válasz
Viktor0610 #30 üzenetére
Most látom csak, hogy azt írtad, nem mai gép. Ezt mire alapozod?
Persze nem mai, de kb 1 éve vette a cégünk. A noti dobozán lévő gyártási dátum 2005.09.10. Azért az gáz lenne, ha ennyi idő alatt megadná magát. -
Yellow73
tag
válasz
Viktor0610 #28 üzenetére
Köszi.
Most látom, hogy az advanced reportban csak 3 cellát ír. Ezexerint kimehetett 3 cella? -
Ricardo
titán
válasz
Viktor0610 #11 üzenetére
Valóban szélmalom harv.Mint láttuk a D600 Topicban már a MÉRT ADATOK VS TAPASZTALAT csata megy
-
Coyote2000
őstag
válasz
Viktor0610 #9 üzenetére
A szándék jó, de már rájöttem, hogy szélmalomharc küzdeni a hülye, felesleges kérdések ellen. Pedig az akkumulátoros témát minden nagyobb telefonos topikban feldobja valaki,ez tény
Talán ha a modok kiemelnék ezt a totyikot -- vagy mondjuk feltűnőbb helyre tennék a keresőt, akkor többen használnák. Bár mintha már csökkenne a feleslegesen nyitott topikok száma - de a hülye kérdéseké sosem fog, ebbe bele kell törődni. -
Coyote2000
őstag
válasz
Viktor0610 #6 üzenetére
Nem igaz,hogy másokat nem érdekel, csak szerintem több helyen is ki lett ez már tárgyalva. Én nagyjából ugyanazt írtam, amit te, sőt, most olvastam a cikket, az is csak megerősíti az elhangzottakat. A 6230i-s topikban te belinkelted ezt a topikot, én itt belinkelem azt, mivel mégegyszer nem akarom leírni az okosságokat: [link]
De igazából semmi forradalmit nem árultam el, te már lelőtted a poént topiknyitó hsz.ban
-
válasz
Viktor0610 #5 üzenetére
Kicsit gáz, h. csak én hozom fel mindig a témát, de ha mást nem érdekel?
Pedig sorra jönnek elő újra meg újra kérdések az akksik helyes kezeléséről...
Hozzászólásom apropóját az adta, h. fórumtársaink hozzászóltak a Mobilarenás akkus cikkhez, így még egy topik van, ahol beszélgethetünk a telefonokhoz kapható telepekről.
A téma [link]-je. -
válasz
Viktor0610 #4 üzenetére
Up, mert szükségét érzem, h. a topik elől legyen...
Rövid infók a #1-ben, részletesebb infók (thx 2 Bog & Niquis) pedig a #3-ban!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- World of Tanks - MMO
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Minden, ami Unreal Engine
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Microsoft Edge
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Vigneau interaktív lokálblogja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Macbook White 13" unibody
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged