- Légies iPhone halvány színei
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
válasz
ForRedGlory #12 üzenetére
-
Greentea
senior tag
Csak aztán a frissítések is jöjjenek.
-
ForRedGlory
félisten
Kínai… kösz, soha.
-
h4h01
senior tag
S24 ultra 232 gramm. 7 gramm különbség az már légies?
Hát így jobban megnézve a dimenziókat, számomra igencsak meglepő, hogy + 600 mAh-val a honor könnyebb tud lenni..Ráadásul a Samsung házában van egy jókora üreg annak a pár grammos műanyag tollnak..szal jah..
Samu 162.3 x 79 x 8.6 mm
Honor 162.5 x 75.8 x 8.9 mm -
Apophisz1234
újonc
Magic 5 pro. Hibátlan.
-
Köszi a válaszokat!
Ez jól hangzik, eddig azért nem vettem Honort mert negatív tapasztalatokat olvastam a szoftverről. A kísérlezgetést meg már meguntam, nem próbálkoztam velük mióta különváltak a Huawei-től.
-
Busterftw
nagyúr
Nem sokon mulott, hogy a patakban landoljon
-
paatrick
őstag
"Magic6 Pro házába 5600 mAh-s telepet pakolni úgy, hogy a készülék 225 grammon légiesebb az 5000 mAh-s telepet biztosító Galaxy S24 Ultránál"
S24 ultra 232 gramm. 7 gramm különbség az már légies?Amúgy nem véletlen hogy az S24 ultrát próbálják cikizni, egy Xperia ellen esélyük se lenne ezzel a marketinggel
hirtelen kiszámolva ez a Magic6 pro ~18%-kal nagyobb mint az Xperia 5V de csak 12%-kal sikerült nagyobb akkut belerakni.
-
Milyen most a szoftver a Honoron? A különválás óta rengeteg tesztben panaszkodtak rá, sikerült azóta kikalapálni?
Régen nagyon szerettem az EMUI-t/MagicUI-t, a legfuidabb, legjobb felhasználói élményt nyújtotta droidon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Légies iPhone halvány színei
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- CNC topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest