- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ádyka
őstag
válasz
Moddingfan #375 üzenetére
Hol vesztegetik ilyen olcsón a szemtelenek? Lehet meg kéne moddingolni az áraimat
-
kboty
tag
válasz
Moddingfan #375 üzenetére
na erre kiváncsi vagyok
én is
-
Batman2
őstag
válasz
Moddingfan #341 üzenetére
Hi
Megnyugtatlak, teszt, próba eredményre mindíg van ígény, legalábbis részemről, de azt hiszem, ezzel nem vagyok egyedül !!!
Üdv.: -
Batman2
őstag
válasz
Moddingfan #325 üzenetére
Hi
A 3000mAh-ás AA akksi valszeg még kamu dolog, legalábbis a net oldalon sem lehet találni ilyet, sőt írtam nekik mélt és azt válaszolták, hogy az nem az Ő cégük terméke, nekik nincsen olyan.
Lehet, hogy valami kínai, vagy tajvani, beugratós bóvli !
Én eddgi 2700mAh-ás akksit láttam max. AA-ban, talán Vartát, de lehet, hogy Sanyo.
Üdv.:
[Szerkesztve] -
Ádyka
őstag
válasz
Ellenpélda.
Egyismerősöm örülve jött, hogy milyen csúcs sony 3800-as akkukat vett. Felvilágosítottam, hogy örülhet ha a kettő együtt annyit tud. Elszomorodva jött vissza másnap. 10-15 kép után kikapcsol a gépe vele. Ki érti ezt? -
TeeJay
félisten
válasz
hát okés ez eddig szép és jó
de szerintem azt a 3000-es akksit tedd be a töltődbe majd kisütés és feltöltés és úgy próbáld majd ki valamint a 2600-as Pana akksit is be a töltőbe kisütés feltöltés és úgy teszteld.
valszeg azért kamu mert nem 3000mAh-t bír hanem mondjuk 2000-2200.
de nézz fel a sony weblapjára sehol nincs még hír se 3000-es NiMH akksiról.
de még más gyártóknál se szerintem -
TeeJay
félisten
válasz
Moddingfan #325 üzenetére
ja akkor lehet hogy eredeti.
én amit a sony weblapján olvastam az ilyen utcai árusokra meg piacosokra vonatkozott hogy ott megjelentek kamu extranagy mAh-s akksik és a sony közleményben írta hogy biztos hogy nem ő gyártja azokat mert a sonynak 2500mAh-s a legnagyobb AA méretű akkuja.
lehet azóta van már 3000mAh-s is de én azért még óvatosan kezelném ezt.
Varta és Sanyo meg Pana gyárt 2700-2800as akksit nemtudom a Sony hogy tudott azokra ráverni
ja amúgy a töltő piszok faja kb háromszor akkora mint amit te vettél viszont szinte alig melegszik benne az akksi és nagyon gyorsan feltöltötte.
[Szerkesztve] -
TeeJay
félisten
válasz
Moddingfan #302 üzenetére
szerdán megyek pestre újra akkor elugrok a fotósboltba mert nem találtam olcsóbb helyen és megveszem ezt az Ansmann Powerline 5 mobil töltőt.
legalább lehet kocsiban is tölteni majd.
van pár akksim nekem is (TDK 800mAh + Hama 750mAh NiCd akksik)
majd megpróbálom kisütni azokat meg feltölteni hátha újra felfrissülnek aztán addig jók lesznek még azok utána meg veszek pár akksit
kíváncsi vagyok a töltőre a mostani töltőm MW márka vagy mi és quick állásban 120mA a max amit tud(normál állásban 50mA). szóval egy 800-as NiCD akksit 8óra alatt húz fel és nem tud NiMH akksikat tölteni sajna szóval ezért is érett már egy új töltő beszerzése és most már vélhetően jódarabig ezt az Ansmann töltőt fogom használni.
ha meglesz írok véleményt a töltőről -
TeeJay
félisten
válasz
Moddingfan #272 üzenetére
itt pesten az Energizer akksi elég olcsó meg extreme digitalban van Sanyo is és a 2700-as kivételével minden Sanyo elfogadható áron van.
végülis mindegy hogy 500forinttal drágább-e 4darab akksi mert úgyis visszahozza az árát mert 4-5évig úgyis használni fogod -
Batman2
őstag
válasz
Igen, lehetett volna egyforma kapacitású akkukkal is végezni a tesztet, de így is össze lehet mérni a szerint, hogy a ráírt kapacitásértékeket hány %-ban teljesítik, tehát magukhoz viszonyítva hogy szuperálnak !
A %-ok meg már teljes mértékben összevethetőek egymással, ahogy Te is írtad.
Ádyka
őstag
válasz
Én az Unirosstól meg a HAMA-tól estem hanyatt. A Media Markt horror áron forgalmazza ezeket. 4 db kb 4 rugó.
De mondom, ettől még nem 100 % hogy a csúcstermékük is így végezne a mezőnyben. -
Ádyka
őstag
válasz
Moddingfan #270 üzenetére
Mondjuk így jobban belegondolva, nem volt túl szerencsés beletenni egy tesztbe egy 2050 mAh duracellt (ilyen idétlen méretben egyáltalán létezett?), akármelyik 2400 mAh-sal.
Illett volna tök egyforma mAh -eseket összeereszteni. Kiváncsi lennék a mai 2500-asokra és afelettiekre. Gondolom azért más fejlesztéseken is átestek ezek.
Azért 2100-2300 mAh-nál már igen régen jártunk, amikor még azok számítottak a csúcsnak. -
TeeJay
félisten
válasz
Moddingfan #267 üzenetére
az kamu akksi
a Sony oldalán is van egy cikk hogy sok helyen kamu akksik 3000-3800mAh akksik jelentek meg mikor a Sony legnagyobb ilyen akksija 2500mAh-s
úgyhogy lehetőleg ne vegyél 3000-es akksit mert nincs olyan.
2700-2800 a legnagyobb úgy tudom az is Sanyo meg Varta meg Panasonic -
TeeJay
félisten
válasz
Moddingfan #264 üzenetére
Sanyo Sony Energizer Duracell GP meg egyesek szerint Ansmann az is nagyon jó.
én Sanyo-t vennék mert azt nagyon dicsérik az Energizert meg Sanyo gyártja.
ugyanis csak 5-6 elem/akksigyártó cég van a többiek átcimkézve adják el ugyanazt -
Ádyka
őstag
válasz
Moddingfan #259 üzenetére
Hát nem. Keleti pu-i vagyok.
Akkor marad a drukkolás az 1900-asaidnak. -
TeeJay
félisten
válasz
Moddingfan #259 üzenetére
milyen a töltő hogy szuperál?
sokáig tartott a kisütés?
gondolom feltölteni már hamar feltölti mert 700mA-al tölt
(1900x1,2)/700 =3,2 óra -
TeeJay
félisten
válasz
Moddingfan #256 üzenetére
kis mázlista.
sikerült úgy venned Ansmann töltőt hogy nem adtak hozzá akksit és úgy 6K-ért adták neked?
én pesten ahol utánanéztem mindenhol jár hozzá legalább 4 darab 2400-as akksi és így 11500 a legolcsóbb helyen is
rá is kérdeztem mindenhol és csak töltőt sajna nem lehet venni.
de még szétnézek pár helyen
az akksikat viszont nem vetted valami olcsón.
legalább is én 1430ért láttam 2darab Energizer 2500-as NiMH akksit 2800ért meg 4-et adtak volna egyik fotós boltban pesten. -
TeeJay
félisten
válasz
Moddingfan #252 üzenetére
á nem kell csak elég a bolt neve.
én is utána nézek majd nem hamarkodom el a dolgot -
Batman2
őstag
válasz
Moddingfan #235 üzenetére
Hi
Valszeg nincsen, de a szövegből sajnos nem derül ki semmi érdemleges, csak az, hogy milyen jó minőség, stb. (reklámszöveg).
Üdv.:
[Szerkesztve] -
csiga997
őstag
válasz
Moddingfan #241 üzenetére
Az még sima
A 15 perces akkukat valami 7000mA-el töltik és felmelegszenek közben bazira (~70C).
Ezért is van aztán beleírva a használatiba, hogy töltés után még 10 percig ajánlott a töltőben hagyni. (15 perc amíg töltöd, +10 perc amíg kihűl.Ez kb olyan, mint a 1.5 perc alatt megírható CD, ahol további 2 perc a lead-in meg a lead-out..
)
-
csiga997
őstag
válasz
Moddingfan #237 üzenetére
Amennyire én tudom, csak a 15 perces és hasonló töltőkhöz kell spéci akku. A 3-4 órás ''gyors''töltőkhöz elvileg jó bármi.
-
pitman
őstag
válasz
Moddingfan #232 üzenetére
Úgy látom, már kaptál választ, én speciel izzóval csinálom, ha éppen olyan kedvem van.
Illetve beteszem őket egy vakuba és azzal szépen és gyorsan ki lehet szedni az akkukból a maradék töltést. -
csiga997
őstag
válasz
Moddingfan #235 üzenetére
Nézd meg ezt: [link]
Gyorstöltés, kisütés, autós csatlakozó -
Batman2
őstag
válasz
Moddingfan #219 üzenetére
. . .Egyáltalán nem feltétlenül.
Egy ellenállás, vagy ízzó, ami kb. az akku kapacitása 1/10-ed, 1/5-öd veszi fel, tehát 2000mAh-ás akkunál egy 200-400mA fogyasztás.
És figyelni kell a feszültséget, ami ne csökkenjen 1V alá, de semmiképpen sem 0.9V alá (nagyobb terhelés esetén). Ezt vagy Te figyeled multiméterrel, vagy készítessz valami áramkört, ami ezt figyeli és jelez vagy le is kapcsolja a kisütést automatikusan.
A mélykisülés kerülendő, tehát nem szabad hagyni teljesen lemerülni a terheléssel !!!
pitman
őstag
válasz
Moddingfan #223 üzenetére
Az tényleg kevésnek tűnik, talán ki kellene sütni az akkukat néhányszor és újra feltölteni, hatha magukhoz térnek.
-
TeeJay
félisten
válasz
Moddingfan #223 üzenetére
nemtudod mi a fotós bolt neve hátha van pesten is vagy egerben ahol lakom
6ezret megérne nekem a töltő annyiért már nem tartom horror árnak és akkor vennék hozzá 4től sokkal olcsóbban 4darab akksit szóval kijönnék 9000ből simán
(azt hiszem van itt valaki PH-n aki 2600ért ad 4darab Energizer 2500-as akksit) -
TeeJay
félisten
válasz
Moddingfan #218 üzenetére
melyik boltban adják 10ért 2600-as akksival?
mert pesten drágább és ott csak 2400-as akksit adnak hozzá.
amúgy tényleg ez a legkirályabb töltő remélem még kapható lesz nyár végén mire lesz pénzem mert akkor tuti veszek 1 ilyet és akkor 10évig nem kell venni soha már -
pitman
őstag
válasz
Moddingfan #219 üzenetére
Az attól függ, hogy hányszor töltötted. Lehet teljesen normális dolog is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Építő/felújító topik
- Konteó topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged