Új hozzászólás Aktív témák
-
kboty
tag
válasz
Moddingfan #375 üzenetére
na erre kiváncsi vagyok
én is
-
kboty
tag
sziasztok, ha visszanézitek a 323-ason TeeJay betette a képet Sony 2500 mAh gyorstöltőt akksikkal.(Ni-MH) ugyanis nekem ilyen van...mivel nincs kisütő rajta, ez az akksiknak jót tesz? ....ugyanis ugy meritem le egésszen hogy amikor már a gépet nemviszi, lámpába használom amiben még 1/2 h világit...amugy eggyelőre megvagyok elégedve...
[Szerkesztve] -
kboty
tag
Igen, azt elfelejtettem beirni hogy ez van nekem, és nagyon jol megvagyok elégedve...Canon S2-esbe használom, sõt még van 4 Akku pont ilyenek....igaz eléggé kimelegednek, a ventilátor tekeri keményen, csak a prospektusba éppe az nincs
beirva, hogy még kelle várni esetleg a többi akkuhoz képest. Amugy ezek a gyorstöltési akkuk mennyire beváltak?....
-
kboty
tag
Szia ...ezt még fennebb irtam volt....mit szolsz hozzá?
A Sony Ni-Mh-elemtöltője a következő jellemzőkkel rendelkezik:
* 15 perc alatt akár 4db. AA méretű 2500 mAh-s Ni-MH elemeket is fel tud tölteni.
* Atöltést automatikusan leállitja:
1. Feszültségfigyelő funkció
2. Időzitett kikapcsolás
3. Hőmérsékletfigyelő funkció
4. Alkálielem-felismerő funkció
Használat előtt figyelmesen olvassa el ezt a haszálati útmutatót
Ez a Sony Ni-MH-elemtöltő kizárolag olyan AA és AAA méretű Sony Ni-MH elemek feltöltéséhez használható, amelyeken megtalálható a ''rechargeable'' (újratölthető) jelzés.
Reszek
1. LED kijelző
2. Az elemek helye
3. Ventilátor
4. Hálozati adapter
Az újratölthető elemek behelyezése és töltése
Az elemek a a töltő behelyezése után felgyulad a narancssárga LED kijelző, mutatva, hogy a töltés megkezdődött. A LED kijelző 15 perc múlva kialszik.
A töltési idők itt vannak:
Elemtipus: Nikkel-metál hibrid elem
NH-AA(2500 mAh) kb 15 perc
NH-AA(2300 mAh), -(2100) kb 25 perc
NH-AAA (900 mAh), -(800 mAh) kb 25 perc
Ahhoz, hogy a 2300 mAh-s, a 2100 mAh-s, a 900 mAh-s és a 800 mAh-s Ni-MH elemek feltöltődjenek, a kijelző kialvása után is még mintegy 10 percig a töltőben kell maradniuk.
A töltő adatai:
Hálozati feszültség: 16V egyenáram
Kimenő feszültség/áram: 4x1,2V egyenáram
7,5 A (AA), 2,85A (AAA) -
kboty
tag
Szia, hogz Canon S2 mennyire esyi az akksikat még nemtudom pontosan, de csak hogy mindenkinek legyen egy kis infó: mint irtam volt fennebb 3 topikkal (195-ben)vettem, akkukat tölővel....................... Sony Ni-MH-elemtöltő részletek a könyvecskéje szerint..:
A Sony Ni-Mh-elemtöltője a következő jellemzőkkel rendelkezik:
* 15 perc alatt akár 4db. AA méretű 2500 mAh-s Ni-MH elemeket is fel tud tölteni.
* Atöltést automatikusan leállitja:
1. Feszültségfigyelő funkció
2. Időzitett kikapcsolás
3. Hőmérsékletfigyelő funkció
4. Alkálielem-felismerő funkció
Használat előtt figyelmesen olvassa el ezt a haszálati útmutatót
Ez a Sony Ni-MH-elemtöltő kizárolag olyan AA és AAA méretű Sony Ni-MH elemek feltöltéséhez használható, amelyeken megtalálható a ''rechargeable'' (újratölthető) jelzés.
Reszek
1. LED kijelző
2. Az elemek helye
3. Ventilátor
4. Hálozati adapter
Az újratölthető elemek behelyezése és töltése
Az elemek a a töltő behelyezése után felgyulad a narancssárga LED kijelző, mutatva, hogy a töltés megkezdődött. A LED kijelző 15 perc múlva kialszik.
A töltési idők itt vannak:
Elemtipus: Nikkel-metál hibrid elem
NH-AA(2500 mAh) kb 15 perc
NH-AA(2300 mAh), -(2100) kb 25 perc
NH-AAA (900 mAh), -(800 mAh) kb 25 perc
Ahhoz, hogy a 2300 mAh-s, a 2100 mAh-s, a 900 mAh-s és a 800 mAh-s Ni-MH elemek feltöltődjenek, a kijelző kialvása után is még mintegy 10 percig a töltőben kell maradniuk.
A töltő adatai:
Hálozati feszültség: 16V egyenáram
Kimenő feszültség/áram: 4x1,2V egyenáram
7,5 A (AA), 2,85A (AAA)
Hát ezeket az adatokat csak azért irtam, hogy legyen mindenkinek 1 kis fogalma, hogy milyen is ez a gyorstöltő, remélem nemharagszikmeg senki....
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
kboty
tag
Na ma vettem 4 akksit töltővel + még 4 akkut, ami 90,75 Euróba került...szerintetek jó vásár volt? mellékelem a [link] köszi
amugy mennyire jók? Canon S2-esbe
[Szerkesztve] -
kboty
tag
válasz
pinnacle #181 üzenetére
Hat az a helyzet hogy egybol nemfogja a standard teljesitmenyt produkalni....tobbszor feltolteni es lemeriteni kell.....ugymond formazni....amugy 24h nal tobbet neszokas tolteni....de ha megis fenn all a problema akkor, az akksi is lehet....a gep mikori gyartasu....mert a 2003 elottiek ahogy hallottam mastol biza eszik az akkukat.de a Canonok nemszoktak sokat igenybe venni.... Az hogy az ellemmek vissza szoktak magukba ideiglenesen telni....ugymond menedekesen ''hallnak'' meg, az akksikhoz kepest....
-
kboty
tag
A Canon S2-eshez 4 Panasonic elemet adtak 1,5 V-ok ....néztem a Varta Accu-kat amin 1,2 V áll....akkor most hogy a jó ?...ezt ajánlja a web a gépneve után[link] v-ki tud segíteni?
-
kboty
tag
Sziasztok..... Canon PowerShot S2-eshez milyen akksit és töltőt ajánlotok? előre is köszi
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DOOM - The Dark Ages
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Házimozi haladó szinten
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged