- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kugyu21
senior tag
válasz
Claude Leon #4392 üzenetére
Na annyit nem ér a dolog, hogy napokat szobrozzak mellette. Pont azért vettem intelligensebb töltőt, hogy mindent megcsináljon nélkülem is és mégis tudjam, hogy mit csinált. Inkább tudomásul veszem, hogy AA és AAA töltésére készült.
-
kugyu21
senior tag
válasz
Claude Leon #4389 üzenetére
Mondjuk még az is érdekes, hogy ha sima töltésre vagy kisütés-töltésre teszem oda, tehát amikor a betöltött mennyiséget jelzi, és a refresh esetén, amikor pedig az utoljára kivett menniséget jelzi ki, akkor is ugyanúgy 3.7 van kiírva. Akkor most mit kell érteni ez alatt?
-
kugyu21
senior tag
válasz
Claude Leon #4386 üzenetére
Igy sem sikerült jelentős mennyiségű töltést bevinni a második körben.
-
kugyu21
senior tag
válasz
Claude Leon #4386 üzenetére
Ha most így is kipróbáltam. Ha a konnektorból kihúzom-visszadugom eljárással indítok rá, szerencsére nem kisütéssel kezdi, viszont akkor nem tudom állítani a töltőáramot és automatikusan a legkisebb 200mA-rel indul a kívánt 700 helyett. Ennek az a hátránya, hogy a kis áram miatt (ha fog egyáltalán működni, mert még csak most indítottam újra, nem tudom még hogyan fog ekkor viselkedni) irtózatosan hosszú ideig fog tartani a töltés, és vagy egyesével tudom így tölteni az akkumulátorokat, vagy előtte valamilyen módon egalizálnom kell öket.
Egy öreg, szintén Voltcraft töltömben, ami gyárilag is fel van készítve a góliátok töltésére, a leírása szerint úgy kell tölteni a a nagykapacitású akkumulátorokat, hogy az első ciklus végén ki kell venni az aksikat a fészekből, kell nyomni egy kisütő gombot az üres fészkekre és utána lehet visszapakolni az aksikat a második körre. -
kugyu21
senior tag
válasz
Claude Leon #4268 üzenetére
Na kipróbáltam amit javasoltál -- nálam nem működik.
Az újraindítást nem tudom hogyan gondoltad? Én a FULL jelzés mellett betöltött (vagy csak kijelzett, hiszen nem tudjuk ,hogyan kell ezt érteni) 3.7Ah után kiemeltem a fészekből és néhány mp után visszaraktam. A kijelzés maradt FULL, ráindítottam egy újabb töltést, kijelző szerint tölti 700mA -el. De ezután néhány perccel 1-2száz mAh töltés után újra Full-ra vált a kijelző és átmegy csepptöltésre. Még néhányszor megpróbáltam újra, de ugyanezt tapasztaltam, ezért nagyon úgy néz ki, hogy az IPC-vel nem lehet elérni, hogy egy 4-4.5Ah-s akkumulátorba 3.7-nél többet töltsünk, mert nem lehet becsapni az újraindítással.
Vagy valamit rosszul csináltam és másképpen kellett volna újraindítani?
Te csináltál már ilyet az IPC-vel? -
peti_s
addikt
válasz
Claude Leon #4275 üzenetére
Kisütésnél viszont kiír többet, nem?
-
peti_s
addikt
válasz
Claude Leon #4268 üzenetére
Ha rátöltés lesz indítva, kijelez 3.7 Ah-nél nagyobb értéket?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest