Új hozzászólás Aktív témák
-
tomcsi23
veterán
válasz
Bosco01 #5509 üzenetére
IPC-1L.
Gazdálkodd ki valahogy, meg vegyél külön Eneloop akksit, nyerő páros. Persze, nem szeretnék senkinek a pénztárcájában túrkálni, ez csak egy jó alternatíva.Más: csinált már másnál is olyat a töltő, mintha kontakt hibás lenne a tápja? Kb évente eljátsza, ekkor megtiszítom az érintkezőket, aztán jó ismét.
-
-
peti_s
addikt
válasz
Bosco01 #4736 üzenetére
Hali
3k volt 4 db, Edigital-nál.Volt egy időben 2k is, de azok állítólag öreg, raktáron maradt, selejtes akkuk voltak. Attól függetlenül én abból is vettem volna.
Jah, ám 4300 az eneloop, következő vételem már olyan lesz, gondold át, nem nagy a különbség. De, nekem fényképezőbe ez tökéletes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest