- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
llaszlo
veterán
-
jozsi252
veterán
Az IPC-1L tudása bőven elég egy AA AAA akksihoz. Tud kisütést, tudsz választani külön csatornát hogy mit csináljon vele. Van 4 féle töltési mód.. ennél több szerintem nem is kell már.
A legnagyobb töltés meg 700mA, annak meg elégnek kell hogy legyen egy 2-2500mAh környéki akksihoz.
-
hzsolee
őstag
Nekem van mindegyikből, de szerintem tök mindegy. A gombok az IPC-nél valóban néha vacakolnak, de inkább az idegesít, hogy a középső két akkut nehéz kivenni (ha 4 van benn). A maha meg a ki nem kapcsolható háttérvilágításával szerzett negatívat nálam (aztán lehúztam a csatit). Amúgy mindegyik tökéletesen teszi a dolgát.
-
kugyu21
senior tag
Hát erre azért fogsz nehezen választ kapni, mert bármelyiket választod jól döntöttél és akinek van az egyik az elégedett azzal, és nem vesz a másikból. Ezért kevesen lesznek olyanok akik ismerik mind a kettőt. Én is így vagyok vele, van egy IPC-m, ezért nincs Powerex-em. Bár sokan panaszkodnak az IPC gombjaira én szerintem csak kicsit kényelmetlen, de teszi a dolgát, ezért még nem érdekel a másik.
A Powerex nyilván jobb, de drágább is. A leírását és árait mindkettőnek megtalálod, neked kell eldöntened melyik felel meg jobban a céljaidnak, és mennyit vagy hajlandó költeni rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest