- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Fotók, videók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Magisk
- Honor Play - játék az árakkal
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- LG V30 - vezércsel
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
*Ropi*
félisten
-
llaszlo
veterán
[link]
Legfeljebb alacsony töltőárammal nem annyira melegszik. 500mAh-nál már komoly hőfokok vannak. A kisütésnél tényleg nem igazán melegszik, legfeljebb csak az érintkezési pontokon.Arra, viszont nem jöttem rá, hogy melyik üzemmódot kéne választanom. Az egyik régi akkura egy idő után kiírta, hogy FULL, viszont semmi sem működött vele. Hogyan lehetne megnézni, hogy életre kelthető-e még?
-
bl4ze
veterán
Nagyon tetszik ez a BM100-as töltő, mindenkinek ajánlom. 5000 Ft volt, ennyiért volt a kézben, pár nap alatt ide ért a kínai shopból. (dealsmachine)
Kiderült, hogy volt két régi kukás akksim, azok full halottak : a többit viszont szépen regenerálta, felfrissítette és töltötte.
Tetszik !
És nem is melegszik nagyon. -
WinZol
aktív tag
Hogyan trükköznek az árral a BM100-nál? Én még mindig 17,64 $-nak látom.
Más:
Ismeri valaki ezeket? Az IPC-hez viszonyítva?
1. PS-NC1000 19,75 EUR
2. Japcell BC-4001 22,95 EURVagy mardjak a Technoline BC 700
Ja és hogy ne legyen egyszerű, akkor a La Crosse RS-720 mennyivel tud többet az IPC-1L-nél?Köszi
WinZol
-
bl4ze
veterán
Végül nem lesz semmi a BM100-as töltőből, mert a GEARBEST.COM ultra béna :
1. fizetéskor (checkout) az expedited shipping is $1.99 - azt is számolja, majd amikor rányomsz, hogy fizeted akkor $18.05 von le, így közel $36 lesz a $17 töltőből
2. szóltam nekik, megegyeztünk sima légiposta lesz tracking-gal : 5 nap alatt nem adták fel, sem refund - töröltettem a rendelést és ment PayPal dispute. NEM ajánlott bolt !Ezáltal viszont akkor úgy néz ki ez lesz inkább :
Opus BT-C2000
8% kuponnal végül $33 lett - ahappydeal.com
-
And
veterán
Én sem említettem róla semmi rosszat, és nem is zavarna, hogy klón (amire a belinkelt fórumon is felhívták a figyelmet, hogy a kivitelt klón helyett nevezhetjük standard reference design-nak is, amire más noname gyártó is lecsapott). Ezen a cellánkénti programozhatóságon - vagy annak hiányán - sem rugóznék annyit, mert a gyakorlatban az esetek nagy részében az ember úgyis egy pakkot tesz töltőre, és nem szórakozik azzal, hogy az első két fészekben frissít, a második kettőben meg kisüt. Jó, ha erre az elvi lehetőség adott, de a legtöbbször teljesen megfelel a cellánkénti kezelés megléte (vagyis az egyes rekeszeken ha te nem is, de a töltő külön módot tud váltani, ha az adott folyamat azt igényli).
-
And
veterán
Ugyanezt linkelted korábban is. Ahogy a CandlePowerForums-on írják ([link]): "Just came across the clone of the clone (since some consider the accupower a clone) ... unbranded BM110, identical specs, but I think no backlight."
Vagyis közelítőleg AccuPower IQ-328 = BM100 = BM110. -
And
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Formula-1
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Windows 11
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Diablo IV
- Windows 10
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest