Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
válasz
Dolphine #11909 üzenetére
Attól függ mennyire fontosak a fícsőrök, illetve a sebesség. Nekem csak Xtar töltőim vannak.
Xtar SV 2 - Ezzel lehet Ni-MH Ni-CD (AA-AAA-C-D) akkukat tölteni. Illetve lehet Li-ion akkukat is. (10440-32650)
Xtar VP2 - Ezzel csak Li-ion-t lehet tölteni, viszont abból is lehet a LiFePO4-et, illetve Li-ion-t 4.2V-ra meg 4.35V-ra is.Neked 4 slotos kell, a következő lehetőségeid vannak.
Xtar VP4 - 4 slotba tud egyszerre 500mA-el, illetve 2 slotba tudja csak az 1A-t.
Xtar Dragon VP4 Plus - ez tud 4 slotba egyszerre 1A-el, illetve 2 slotba 2A-el, viszont ez a töltő 25-30k környéke.
Xtar VC4 - 4 slotba tud egyszerre 0.5A-el, illetve 2 slotba tudja csak az 1A-t.
Xtar Panzer XP4 - Elvileg mind a 4 slotba 1A tud, de nincs kijelzője - régebbi széria ez. Én kijelzőset vennék a helyedbe, attól függően hogy milyen értékre vagy kíváncsi.Nem tudom mennyi akkud van amit folyamatosan szeretnél tölteni, de ha az ár érték arány számít akkor inkább maradj a 2 slotnál itthoni rendelésnél. Kinti rendelésnél lehet tudsz faragni az árból, de a lenti töltő itthon se drága.
Amit nagyon szeretnek mert olcsó és jó. Az a Xtar VC 2 Plus Master. 2 slotos, slotonként 0.5 vagy 1A-el tud tölteni, 10440-32650-ig belemegy bármilyen li-ion akku, mellette Ni-MH akkut is tud. Illetve a kijelzője kiírja a töltésből hátralevő időt, a töltési állapotot %-ba, illetve az áramerősséget. Itthon 6990 ft a hivatalos forgalmazónál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Óra topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Változik az internet, pénzt csinálhatnak a weboldalak az AI miatt
- Microsoft Excel topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged