- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
aram01
nagyúr
válasz
emerico2004 #17163 üzenetére
garancia papír 2db ha kell a címem a feladáshoz csak akkor várok már privátokat. köszönöm
-
aram01
nagyúr
válasz
emerico2004 #17161 üzenetére
tisztelt uram megkerestem anno privátban az illetőt és azt mondta hogy önnel üzletelt elszámolni valója felém nincs.Közben kaptam mástól is privátot amiben elmesélte hogy ő sem kapott ígért gari papírt más alkatrészekre csak az ígéreteket,azzal meg már teli van a padlás.továbbra is várom a garipapírt a fekete meg jár a hazudozásért
-
zoli1982
tag
válasz
emerico2004 #15618 üzenetére
Írtam privátot, és nem írtál rá vissza semmit... Sajnálom, de a véleményem még jobban megalapozott így, és itt nem volt semmi egymás közti elbeszélés, egyértelmű dolgok történtek. További sok sikert a bizniszben, kár, mert hosszú távra terveztem, mert jó áraid vannak.
-
vurt
csendes tag
válasz
emerico2004 #14441 üzenetére
A gusztustalan stílusod miatt van,akár hiszed akár nem...ennyi.Megvártam,hogy mennyire lesz trágár,és flegma részedről a kommunikáció,és csak ezután döntöttem úgy,hogy:naneeeee.....!? Nem részletezném a szófordulatokat,mert szeretem ezt az oldalt,és amúgy sem vagy rá méltó,hogy idézzelek,kedves emerico2004,elég annyi,hogy az elköszönésnek szánt "bunkó paraszt" után már igazából csak sajnáltalak...Ez másoknál biztosan működik,elvégre sajnos kis hazánkban,sok hasonló habitussal rendelkező agresszív,és komplexusokkal rendelkező ember van.Ha ez működik akkor hajrá! Nah mindegy.További hozzászólásaidon múlik,hogy mennyire törjem magam azon,hogy módot találjak a személyes találkozásra is,hogy kifejthesd érveid a tárgyalási stílusod mellett. Ha meg tudsz győzni,ott helyben átadok neked 2*2GB ddr3-as ramot. Üdv.
-
ricsi99
addikt
válasz
emerico2004 #14441 üzenetére
Tanusitom emerico2004 állitását ,én is hivogattam az "úriembert" s folyamatosan kamuzott...
-
Pepe78
őstag
válasz
emerico2004 #13981 üzenetére
Nem az számít ki mikor regelt, és hogy milyen értékelései vannak. Ha azt mondtad, hogy rendben a dolog és közben másnak eladtad akkor az gerinctelen dolog és jár érte a fekete.Néha pont ezért nézek be ebbe a topikba, hogy megnézzem kivek van gond mostanában. Nagyon csodálkozom egy két ismerős név láttán....
-
PH Nepper®
csendes tag
válasz
emerico2004 #13978 üzenetére
Sőt, te fenyegettél meg inkább, azzal, hogy azt mondtad, rám küldöd az ügyv édedet...
-
PH Nepper®
csendes tag
válasz
emerico2004 #13978 üzenetére
Úgy hazudsz mint a vízfolyás pajtás...
1. Nem fenyegettelek meg!
2. Tegnap kérdeztem, hogy ma du 3-kor ha megyek érte, megfelel-e? Azt mondtad igen! Ez nekem egy abszolute megállapodás volt, amit sikerült felrúgnod!
3. De olvastad a privátomat, mert láttam, hogy utána is bejelentkeztél még.
4. Miért vagy ilyen szemét alak, hogy ennyire nem törődsz másokkal? Mondtam, hogy megyek a lapért, miért kellett eladni másnak? Ennyire nem érdekel, hogy valaki számít rád? Ez nagyon nagy csalódást okoz az embernek, erre nem gondolsz???
5. És ezek után még én kapjak feketét, sőt kitiltást... Hát barátocskám, te egy igazi Gentlemen vagy!!!
-
Myth
aktív tag
válasz
emerico2004 #13924 üzenetére
Ja csak tegyük már hozzá, hogy a 3. napon nyögted be ezt, hogy nem érzed jól magad, addig mindig a következő napra ígérgettél meg elfelejtetted meg mondtad, hogy hívjalak (10szer) stb..... Mert ha vasárnap közlöd velem, hogy a héten nem tudsz ezzel foglalkozni akkor semmi probléma nem lett volna! De ez a hitegetés... Most meg nincs gépem mert az alaplapom már elment. Na de mind1! Mindenki eldönti maga, hogy mit hisz és vesz-e tőled... Ennyi! Részemről lezárva a dolog! Ja meg amúgy csak úgy mellékesen hova tűnt az a jó kis eladó alaplap? Mert úgy látom már nincs hirdetve...
-
emerico2004
aktív tag
válasz
emerico2004 #13924 üzenetére
jah és itt a link aki elégedetten használja az egyik gtx480at [link]
-
AmunRa
senior tag
válasz
emerico2004 #13619 üzenetére
Hasonló volt az 5770-el amit hirdettél. Azt írtad, hogy kifogytál, aztán szépen tovább hirdetted.
-
maricyka
újonc
válasz
emerico2004 #13397 üzenetére
Én már korábban vásároltam az egyik kitiltott nickű embertől utánvéttel máshol, név egyezik. Van áruja. Rossz helyen kapizsgáltok. Tudjátok, hogy mi ez? Cserekereskedelem. Ez azt jelenti, hogy vásárol valakitől és abból fizeti ki az áruját, akinek éppen elad(tehát más címét írja rá az utánvételi szelvényre) és ezért nem jó a személyes átvét, mert nem tudja rávenni az illetőt semmiképp sem arra, hogy ne készpénzben fizessen, hanem egy adott számlaszámra fizesse be a pénzt. Ez arra jó, hogyha mondjuk valamelyik eladója a későbbiekben nem küldi az áruját pl egy aukciós portálon, akkor ne zúduljon rá a sok károsult, követelve tőle a korábbi eladójának a címét. Egyetlenegy nagy hátránya van: nem annyira követetőek a dolgok. Tehát összegezve: mindenki megkapja, amit akar, nem ütközik jogszabályba se törvénybe, viszont mindenhonnan kitiltják érte, ha észreveszik, ha nem veszik észre, akkor sokkal nagyobb biztonságban van, mert egy úgynevezett tűzfal mögött van.
Úgyhogy kedves szabó_113: Utánvét bankszámlára leírási útmutató
A hátulját nem kell kitölteni.
Így tudsz a továbbiakban utánvételes küldeményt feladni úgy, hogy számlára menjen vissza a pénz és ProHardver kompatibilis lesz a lelkem, de a pri mezőt x-eld be és add hozzá a postaköltséghez, illetve a teljes postaköltséget meg kell fizetni. Futárok meg tudnak bankszámlára pénzt visszatenni utánvéttel(sőt, a jó része csak azt tudja), csak kérvényezni kell, díja átlagban +500 forint. Ha még valami kérdés van, szívesen várom. Ezzel szerintem le is zátuk ezt az igen nagyon problémás témát.Üdv Maricyka
-
Chipyttababy
csendes tag
válasz
emerico2004 #13397 üzenetére
Jó, de ilyenkor nem riaszt a rendszer azonos IP-vel vagy hogy? Ha én belépek 1 azonos IP-vel bárhonnan(teszvesznél megtörtént és az állítólagos egész családot kitiltották valakinél), akkor kitiltanak. 3 felhasználó=1 IP az valahogy nem jön össze, szerintem akkor is kibukna, ha 1 szolgáltató lenne.
Meg ahogy látom, itt akutya sem nézi a pirosakat, akkor mi értelme pirosakat adnia bárhonnan magának?
"akkor 2nap alatt hogy szerez 3 valódi pirosat?" - ez mondjuk frankón jó kérdés volt, nem tudom.
-
Chipyttababy
csendes tag
válasz
emerico2004 #13394 üzenetére
szabo_113-nak 3 pozitív értékelése van és nincsen negativ értékelése a fórumon!
http://phmegbizhatosag.atw.hu/ ->itt találtam. Azért a rágalmazással is vigyázni kellene, mert ilyenkor az illető perelhet ám... ...csak egy megjegyzés volt, nem biztos, hogy igaz az, ami azon az oldalon van, csak egy tipp.
Nem akarok nagyon beleszólni, de azért nem árt pár dolgot tisztázni, hogyha valaki nyilvánosan rágalmaz meg valakit, annak nagyobb súlya van, pláne, hogy nem is vásárolt tőle és még bizonyítéka sincs, mert hitelrontásba is belefér a dolog.
-
emerico2004
aktív tag
válasz
emerico2004 #13393 üzenetére
róla lenne szó
Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Tesla topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- XBox Series X 1TB Diablo IV Standard Edition +Garancia
- GAMER PC i7-6700K GTX 1660 SUPER 24GB DDR4 NVME SSD + HDD
- Eladó Gaming PC! 1080 és 1440p játékra
- Csere - Beszámítás! Gamer PC : I7-6700K / 32GB DDR4 / RX 570 8GB / SSD + HDD
- Csere - Beszámítás! Gamer PC : I7-6700 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 256GB SSD + 1500GB HDD
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3006, 90% Akksi
- Eladó Karcmentes Xiaomi Mi 14T Pro 12/512GB / 12 hó jótállással
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest