- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Hirdetés
Aktív témák
-
Chamea2
tag
válasz
maricyka #13420 üzenetére
Jah én is ezért rettegek vásárolni az aukciós portálokon, mert ha az egyik eladóm(akitől vettem egy árut) a későbbiekben esetleg úgy dönt, hogy nem küldi az árut, akkor kiderítik egy másik eladómnál az adataimat és elkezdenek hívogatni.
Ez a folyamat úgy zajlik, hogy megkeresi egy későbbi károsult(akinek eladta az árut) mondjuk emerico2004 másik vásárlóját és elkéri tőle a telefonszámát(személyes átadásnál csak azt tudja) és felhívja: "Üdv! te árulod a xyz oldalon található terméket? - Igen. - A Gipsz Jakab(XYZ) vásárolt tőled egy adott terméket. Hogy történt az átvétel? - Személyesen - autójának a rendszámát ugye felírtad? - Nem - légyszi emlékezz vissza, hogy mi volt az autójának a rendszáma - nem emlékszem - .... ... ... ....(hosszú káromkodás, elhordja mindennnek az anyját, egész családfáját) - durr, le a telefon. Ugye, milyen idegesítő? Ha mindez még nem lenne elég, akkor néhány károsult kideríti kapcsolatain keresztül a telefonszámod illetve korábbi utalásod szerint a bankszámlád alapján a címedet(a te szolgáltatódnál dolgozik az ismerős) és kapod a következő telefont(beszélgetés vége): "há nem mondúd meg húnap riggölig az álduzatnik a címít, ákkú menyünk tübb tucat háverrál és szétb*sszuk a féjédét, túgyúk ám a címídít hávér". Na hogy tetszik? Én is retteget ilyenek miatt vásárolni az aukciós portálokon így a saját adataimon keresztül, nem csak szabo_113 képzeld el, mert volt, aki szaladt hozzám emailban, hogy pár nem szoláriumbarna néger ember hamisítványa fenyegetve kéri tőle a korábbi eladójának a rendszámát, amivel személyes találkozóra elment, ő meg persze nem udta, mert ki a bánat nézi a rendszámot, mikor készpénzben fizet? Én nem az biztos. Én is sokkal többet vásárolnék ezen portálokon, ha úgy meg tudnám oldani, mint szabó_113.
Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- RTX 3060 TI játék csúnyaságok (Stalker 2, Manor Lords)
- Battlefield 6
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen egeret válasszak?
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Árat emel a Spotify
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3011
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Microsoft Surface Pro 7 tablet
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest