- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Netfone
- iPhone topik
Hirdetés
Aktív témák
-
válasz
Chipyttababy #14372 üzenetére
Az összeg pontos, mivel elsőbbségiként van az ár feltüntetve.
-
Chamea2
tag
válasz
Chipyttababy #13406 üzenetére
Nagyon sok haszna volt annak, amit szabo_113 csinált, mert nagyon durván lebuktatta zsolesz010-et és emerico2004-et így nyilvánosan, annyira durván, hogy durvábban nem is lehetne, Hallmark továbbította is az APEH megfelelő osztályai felé a 2 személy profil elérését további alapos vizsgálatra.
Azt nem tudjuk, hogy szabo_113 valóban csalni akart-e vagy sem, de az adatai valóban hamisak, viszont a másik 2-őé az nem.
-
zsolesz010
senior tag
válasz
Chipyttababy #13398 üzenetére
Azzal, hogy nem vagyunk hülyék, hogy higgyünk a lehetetlenben. A modik meg főleg nem. Csak egyszer kapják el őket azonos ip-vel, mind a négyet kizárva fogod látni. Nincs automatizálva az ip ellenőrzés, nincs vonyító sziréna, hiszen mi van akkor, ha 4 gyerekes családban egy router mögött négyen tolják a ph lapcsaládot egyszerre? Ők nyilván nem fognak egyértelműen kiszűrhető csalásba kezdeni... Itt meg csak gondolkodni kell.
-
emerico2004
aktív tag
válasz
Chipyttababy #13395 üzenetére
A kérdés hogyha nincs személyes átvétel vagy legalább is hetekig tart átvenni mint az utánvétnél akkor 2nap alatt hogy szerez 3 valódi pirosat?Utalással sem jön össze,ezt már a fantáziádra bizom ezért irom hogy profival van dolgunk. Több regIsztráció egymásnak ad pirosat fiktiv hirdetéssel.2nap alatt nem lehet 3pirosat szerezni !!!!
-
zsolesz010
senior tag
válasz
Chipyttababy #13395 üzenetére
Akaratodon kívül most lepleztél le vagy egy négyszeres reget, vagy egy kis csapatot, akik egymást pontozzák...
0 az esélye annak, hogy az a 3 újonc, akik 3-4 napos reggel (ugyanannyival, mint a feltételezett csaló) rendelkeznek, nem ugyanaz a személy, vagy nem együtt "dolgoznak".
Ennyi.
-
marcus14
tag
válasz
Chipyttababy #13160 üzenetére
Viccből nem találok ki iet,viszont a kártyát egy itteni pc-s boltba vittem ahol megvették alkatrésznek ezért kaptam kemény 1500forintot.Mivel tartozásban voltam ezért minden pénz számított,ezzel csak arra szerettem vna felhívni minden PH-s figyelmét hogy ne üzleteljenek pepe363-al, mivel ez a dolog már számomra elévült,redőrséghez amsem fordulnék 4k miatt,csak annyi volt a mondanivalóm a sztorival hogy ezzel a taggal ne üzletljen egyik PH-s sem. üdv: Marcus
-
marcus14
tag
válasz
Chipyttababy #13157 üzenetére
Sajnos már én nemtudok a rendőrséghez fordulni ezzel a dologgal mert időközben már belefáradtam ebbe a dologba és amit ő adot kártyát (pepe363) mivel pénzre volt szükségem eladtam. üdv:marcus
-
radamsky
senior tag
válasz
Chipyttababy #12569 üzenetére
ooh ha minden ilyen egyszerű lenne. A kioktatást köszönöm, nem élek vele. nagyon naivnak tetszik lenni
, mégegyszer nem írom le amit írtam választ. A rendőrség és az igazságszolgáltatás miatt voltam úgymond savanyú, nem kérek rá választ
-
poffsoft
veterán
válasz
Chipyttababy #12563 üzenetére
Azért ezt a hszsorozatot ön nem igazán gondolta át. Vagy ha ezek alaposan megfontolt gondolatok, akkor én zokogva self-destructolok...
-
radamsky
senior tag
válasz
Chipyttababy #12563 üzenetére
ezt ugye nem nekem akartad címezni
én mindig a személyes átvétel híve vagyok, bár már lassan ebbe se bízom, a pénzhiányom másból tevödött össze, csak én a rendörség tunyaságára akartam felhivni a figyelmet, nem sokat ér ha feljelentek valakit, a pénzemet nem kapom vissza
Aktív témák
- Meta Quest 3 akkumulátoros fejpánt
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3068
- Eladó Új állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest