- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
Aktív témák
-
emerico2004
aktív tag
válasz
aram01 #17162 üzenetére
Én nem kaptam hozzá amikor fél évvel ezelőtt szóba került köztünk privátba azonnal megkerestem kitől van elküldtem önnek, hogy ő mellébeszél attól nem én vagyok a hazug és ezt azt hiszem akkor tisztáztuk mindenesetre ha bármi probléma lenne a termékkel én vállalom érte a garanciát ha az aki eladta nekem nem akkor is.
-
emerico2004
aktív tag
válasz
aram01 #17160 üzenetére
Tisztelt Uram többször elmondtam hogy termékeket innen vettem : [link]
és amikor elvitte akkor sem volt hozzá mert az eladó nem adott, de mint mondtam önnek telefonban ha ezen múlik én vállalom rá én garanciát. Fekete annak járna aki tagadja a termék eladását szerintem.emerico2004
-
emerico2004
aktív tag
Üdv csak egy szösszenet hogy nem csak vevőnek lenni rossz,eladóként sem mindig jó.
Hirdettem ezt a lapot : [link]melyet 2-3 napja számoltam be egy e8200 társaságában,aznap meghirdettem a lapot estefelé jelentkezett is érte valaki hogy kell neki és hogy sürgős most este kell mondom rendben legyen jöhetsz érte ,rohanásban voltam levittem a lapot az eladó megnézte kinyitotta majd fizetett és elment,majd felmentem és otthon jutott eszembe hogy e8200 benne maradt a lapban, hívom a vevőt kikapcsolva.küldtem sms-t választ nem kaptam. pár nap múlva hívtam sokszor nem vette fel. magyarul lelépett az e8200-vel. Károm cirka 15e ft.
Sajnos nick nevet nem tudok csak egy telefonszámot tudok ha esetleg valaki felismeri azt megköszönném : 06702707422
Pedig kulturált 30 körüli embernek tűnt.
-
emerico2004
aktív tag
Még bőr az arcodon ideírni több embernek hazudtál a telefonban én hiába mentem a megbeszélt helyre nem vetted fel a telefont és utána azt ígérted el hozod aztán pedig egy másik tagtól tudtam meg hogy már eladtad ez nem változtat a tényen szándékosan hazudtál. ez hogy ezek után kissé feszült leszek tőled szerintem természetes. A fekete jár !!!
Érveim pedig azok hogy megbeszéltük hogy az általad választott helyre megyek a ramokért melyet 30percen belül meg is tettem . akárhogy szépíted átbasztál és ezt több tag is alátámaszthatja.
-
emerico2004
aktív tag
Üdv neki : vurt kérnék egy feketét ezért : [link]
felhívtam megbeszéltük oda mentem a megbeszélt helyre nem jött el telefont kinyomta, majd beírtam ide a hirdetésébe melyre írt hogy bocsánat este elhozza nekem , majd egy tag szólt nekem hogy ő felhívta és eladta a ramot erre én újra felhívtam és mondta hogy nem jelentkeztem és eladta másnak 1napon belűl 2x baszott át nevetséges filléres ember. -
emerico2004
aktív tag
válasz
PH Nepper® #13980 üzenetére
Igen mivel közöltem veled hogy a a telefonbeszélgetést az első ..rva anyád , és ezt nem uszod meg után rögzitettem ugyanis csak akkor használható fel ha tájékoztatlak róla és igen nem türőm az életveszélyes fenyegetést.
tehát te fenyegettél meg nem én az ügyvéd nem fenyegetés hanem tudod benne is van a nehében ügyvéd a védelemről szól az ilyen emberek miatt akik azt hiszik mindent megengedhetnek maguknak.
meg nem hiszem hogy 5év és ennyi értékelés után pont egy 2napos reg merjen megfenyegetni és hazuknak nevezni én itt lezártam kérem az egészet eltávolitani ha van rá mód. [értékeléseim]
-
emerico2004
aktív tag
Szeretnék feketét és kitiltást kérni [ph nepper kollégának ] ezért [link] éjszaka irt nekem hogy érdekelné a lap , délútán kaptam egy telefonhivást ismeretlen számról , hogy vinné a lapot éjszaka megbeszéltük mondtam hogy elvitték erre életveszélyesen megfenyegett , majd ő irt rólam feketét és privátban is nyomdafestéket nem türően beszélt . A hirdetéseimet szándékosan tönkretette [link]. Érdekes dolgokat tud valaki 2napos reggel valószinű már kitették innen párszor. Privátban 1betűvel sem irtam le neki hogy foglalva van a lap mert nem olvastam el már az utolsó üzenetét. Címet nem adtam irtam neki hogy hivjon fel ha aktuális ,felhivott délelött egy ismert szerelő innen és elvitte.
-
emerico2004
aktív tag
válasz
emerico2004 #13924 üzenetére
jah és itt a link aki elégedetten használja az egyik gtx480at [link]
-
emerico2004
aktív tag
-
emerico2004
aktív tag
Önnek is kellemes ünnepeket. Igen a termékek jó áron vannak aki elöször lefoglalja az viszi el öket,a hirdetést azért szokás fenn hagyni a termék eladása után mert igy lehet az értékelést megtenni.Semmi olyat nem igértem hogy biztosan lessz még lap mondtam hogy érdeklödjön pár nap múlva hátha lessz,ahogy ezt ön is leirta.Értem hogy rossz lemaradni egy jó vételről de ez nem ide való ide akkor szokás irni ha valakit szándékosan becsaptak,megkárosítottak. De itt erröl szó sincs kérem az adminokat töröljék a 2. hsz-t.
-
emerico2004
aktív tag
-
emerico2004
aktív tag
válasz
zsolesz010 #13400 üzenetére
Nem gondolkodni hanem minimum a hirdetési jogot megvonni tőle és adjon magyarázatot.
-
emerico2004
aktív tag
válasz
Chipyttababy #13395 üzenetére
A kérdés hogyha nincs személyes átvétel vagy legalább is hetekig tart átvenni mint az utánvétnél akkor 2nap alatt hogy szerez 3 valódi pirosat?Utalással sem jön össze,ezt már a fantáziádra bizom ezért irom hogy profival van dolgunk. Több regIsztráció egymásnak ad pirosat fiktiv hirdetéssel.2nap alatt nem lehet 3pirosat szerezni !!!!
-
emerico2004
aktív tag
válasz
emerico2004 #13393 üzenetére
róla lenne szó
-
emerico2004
aktív tag
szabo_113
Warning
Kicsit beszélgettem vele 3napos reggel megállapodtam vele egy gts450 1gb ban 20e ft-ért.
amit csak mezőhegyesen (szerb,román) határ közelében tudok átvenni,utánvét több hétig eltartana elmondása szerint barátjáé a cucc,és nem az ő nevére kell utalni a pénzt. Bizalmat ébreszt családdal gyerekkel elhint egy mezőhegyesi cimet ezeket mind feleslegesen és egy olyan apró trükkel hogy azt irja iphone-ról szint vált mert igy jobban látszik hogy ir, csomagazónisitó számot irjak az utalásba és személyesen fizessem be. A gyanum hogy visszatérő csalóval van dolgunk 3napja regelt. Ha remek partner lessz belöle magyam megyek mezőhegyesre egy üveg borral bocsánatot kérni,de szerintem nézzetek rá és vágjátok ki. Véleményem szerint ezekkel a trükkökkel nem "kezdövel" van dolgunk. -
emerico2004
aktív tag
Feketepontot kérnék czpitti kollégánank ezért : http://hardverapro.hu/apro/asus_ares_vga_ares_2dis_4gb5_bontatlan_uj_garancia_3/hsz_1-50.html
Két hete igérget eddig 4-5x telefonáltam,privátot küldtem a telefonban elmondta hogy kell neki csak még nem ért haza dolgozik valahol,aztán hogy pár nap és megkapja a pénzt rá stb...
Amikor 1hét után foglalót kértem a kártyára mert ez nem egy 500ft os használt cpu hütő megigérte befizetni a számlámra és jelentkezik.Azóta telefont nem veszi fel no comment.
Elég súlyos kárt okozott mert alacsonyabb áron lett volna komoly vevőm rá.Vita esetén megadom az adminak a jogoT hogy megnézze a levelezésünket.
köszönöm
-
emerico2004
aktív tag
http://hardverapro.hu/apro/hp_photosmart_c3100_zsir_uj_1szer_se_volt_hasznalv/hsz_1-50.html
karesz86 nak kérnék egy feketét ezért müködésképtelen használt fejhibás multit kaptam, patron nélkül.
-
emerico2004
aktív tag
Üdvözlet dárenbézer kollégának kérnék egy nagy feketét és kérvényezném az innen való kitiltását is. ezért :
http://hardverapro.hu/apro/elado_egy_samsung_s7070_diva_t-mobilos_4honapos_ga/hsz_1-50.htmlPár nappal ezelőtt elkezdtünk a barátnömnek keresni egy samsung diva telefont, mely során felvettem a kapcsolatot dárenbézer kollégával, aki pü tett egy ajánlatot a készülékre, ezt talonban tartva kerestünk tovább 2 nap múlva felhivtam, hogy megnéznénk a telefont odamennénk, 20percen belül a háza elött voltunk a telefont lehozta, majd mondta hogy a mondott 31500ft -ból nem enged akkor menjünk máshova, mondtam neki hogy ezzel semmi baj csak az hogy ph-n 30ért odaigérte. Erre a válasz a következő volt : "ja te vagy az a fasz aki ott okoskodott", erre válaszoltam hogy semmi baj köszönjük szépen mi megyünk ph-n pedig megírom, hogy megszegted a pü irt szavad és kérvényezek egy feketét . Erre jött a válasz : "Azt akarod hogy beverjek egyet?" na gondoltam magamban az aztán az üzleti modell és vevőkezelés. Természetesen a megszegett szó és a fenyegetésre eltettem a szemüvegem gondoltam azért megvédem magam, bár telefont venni indultam.
Átvettem a kezdeményezést és mondtam akkor üssél, ekkor a barátnőm, aki higgadt maradt a helyzetben próbálta kezelni a helyzetet és közénk állt és ekkor a barátnőmmel szemben is erőszakosan lépett fel, ezután az addig autó tetején lévő telefonért nyúlt mégpedig úgy, hogy páromat és engem is félrelökött, ennek végeztével én is löktem rajta egyet, majd nyomdafestéket nem türő szavakkal illetük egymást és mindenki ment a dolgára. Ezután még egy sms-ben leirta hogy a barátnöm egy dagadt disznó. Az üggyel kapcsolatban a következőket írnám le, az itt leírtakat, a kapott sms-t , az egész ügyet rendőrségi vallomásban is tartjuk esetlegesen. Megjegyzésként leírom az eladó rendszeresen értékesít, én magam is kereskedelemben dolgozom és ilyen iskolát végeztem, semmilyen esetben sem fenyegetünk meg veréssel egy vevőt és nem faszozzuk le és nem disznozzuk le a párját. Én magam is sok problémás ügyfélellel találkozom, de ilyet soha nem engednék meg magamnak. Az eladónak egy másik portálon 10% körüli a negativ érteléseinek aránya és 20%-ot átlépi a semleges értékelései, mely során a jutalék elcsalására buzdítja a vevőit.
Köszönettel
Aktív témák
- Lenovo ThinkPad Yoga 2in1 Touch Laptop! AMD Ryzen 7 PRO 7730U / 16GB 3200MHz / 256GB NVMe
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- Nitro ANV15-52 15.6" FHD IPS i9-13900H RTX 5050 MaxQ 32GB 1TB NVMe gar
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3090, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest