- Yettel topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Apple Watch
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Aktív témák
-
Benjamin1976
csendes tag
válasz
Pepe78 #14220 üzenetére
Nem tudom mire vered magad,a 64 micsodát tedd oda ahova gondolom,anyagi kár nem ért nem tudom mire csinálod itt a felhajtást,ne hogy ne tudjál játszani
mint az 5 éves fiam kb annyi ésszel gondolkozol,ezerszer korrektebb vagyok mint te,csak az eladásaiddal takarózol közben meg idegbeteg vagy ha nem ugy megy valami ahogy te azt elgondolod nem körülötted forog a világ,az üzletrontásért szerintem meg kizárás jár vagy legalábbis hasonló,ha beirkálsz a hirdetésekbe,de ha nem hagyod abba én is megfelelő helyen megteszem ami kell,akkor lenne igazad ha megkárositalak pénzel vagy rossz termékkel de ez nem történt meg,csak mert te nem tudsz játszani nevetséges vagy ennyi ilyen embereket csak sajnálni lehet.
-
Benjamin1976
csendes tag
válasz
Pepe78 #14218 üzenetére
Pepe78 felháborodására válaszolva én nem kárositotam meg semmivel a kártyát megbeszéltük neki eladom de ez nem volt lepapirozva,az hogy egy terméket kinek adok el az magánügy őt ebből kár nem érte,mert nem rossz terméket adtam el neki,az hogy ő nem tud játszani ezen van felháborodva holott engem mond gyereknek és ő sir mint egy gyerek hogy nem játszhat mint a fiamat hallanám,én felajánlottam neki egy másik kártyát ennek fejében nem kellett neki,nem tudok mit csinálni sajna mai világban 3-4 ezer forint sokat jelent főleg nekem,a gtx260-nat is megkapta ugy hogy más sürgősebb dolgomat halasztottam el hogy házhoz vigyem neki a kártyát mert akkor is fel volt háborodva hogy ő nem tud játszani és hogy gondolom én,a sok pirosára van annyira oda hogy ő milyen jó eladó közben meg ilyenkor mutatja meg hogy milyen ember.Ennyit akartam hozzászólni ezután mindenki döntse el maga hogy mit gondol,de vele jó vigyázni mert ha valami nem ugy megy ahogy gondolja akkor egyből feketét és minden hirdetéshez oda irkál mind az ovisok.
Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen autót vegyek?
- Battlefield 6
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Gitáros topic
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- XFX RX 6650 XT vga garanciás, free foxpost
- Dell Latitude 5580 Core i5-6300 8 Gb 256 Gb ssd 15,6" FHD 6 hónap garancia áfása számla
- ELADÓ Canon 80D tükörreflexes váz + EF 50mm f/1.8 + EFS 18-55m
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 256GB / 12 hó jótállással
- ÚJ! Elektromos vízipisztoly RGB villágítással!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3081
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Dell 7400 Intel Core i7-8665U
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest