- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
pityu6
tag
válasz
RoyalFlush #7070 üzenetére
igen,csak ezt nem tudta,hogy a laphoz ennyi cucc jár,tényleg nem járt hozzá semmi.
oem lapként vettem Én,és majdnem csináltam belőle egy dobozos verziót. -
pityu6
tag
amúgy a dobozt is külön szereztem hozzá,nem járt hozzá,csak cd,meg azok a könyvek.ennyi.
az fdd egy másik GB laptól származik,amihez kettőt kaptam.
a másik GB lapomból talán nem adom oda a sata kábelt,meg a többi cuccot.....
részemről ennyi,másnak szívesen válaszolok,de Neked....a privát üzeneteid után,inkább egy fűszállal beszélgetek,mint veled.....
na viszlát -
pityu6
tag
válasz
ricsi99 #7065 üzenetére
mikor odaadtam annak az arcnak,aki felveszi a csomagokat stb.,akkor le akarta venni,merthogy,ez túl nagy levélnek,adjam fel csomagként.aztán elkezdte kapirgálni,és mondtam Neki,jó ez így,hagyja rajta.
Mondta,h oké,el is rakta,úgy,hogy rajta volt a cimke,de ezek szerint vagy leszedte,vagy leesett,mert szarul rakta vissza.... -
pityu6
tag
most komolyan azt hiszed,hogy kivettem belőle valamit?
esetleg ne fizessem ki még pluszban a 6k-t????
az elsőbbségi címkéről meg annyi,hogy mikor feladtam,le akarta venni a postás,de mondtam Neki,ne vegye le,mert Én is így kaptam,egy hasonló levelet.Valószínüleg Ő vette le,vagy más postás,de azzal adtam fel,mert arról volt szó!
amúgy meg remélem leesett,hogy NEM vertelek át!! -
pityu6
tag
milyen 1 hónap?
térjél már észhez,1 hete használom a lapod,kedden megjött,és akkor mondtam,hogy hétfőn feladom,mert addig nem voltam otthon.
azt mondtad,oké,de hétfő a vége.Feladtam hétfőn,most meg várj.
Te sem gondoltad komolyan,hogy kifizettem 3k,elküldtem a lapom,és akkor szórakozol velem,hogy nincs ott,meg ilyenek,aztán még fizessek 6k.
álmodj királylány....
Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest