- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Hirdetés
Aktív témák
-
-
Hawk1979
őstag
A hirdetésedben az áll,hogy hátlap jár hozzá.
Ebből esetleg sejthető lett volnahogy nem fullos felszereltségű a lap,de ezt oda kellett volna írnod szerintem.
Ha esetleg azt írtad,akár priviben is, hogy minden tartozékával,és csak egy hátlap,cd,meg egy floppy kábelt adtál,akkor te vagy a hunyó,mert a teljes felszereltség kicsit többől áll... [link] [link]
ricsi99,ha egy alkatrész cicereg,vagy zúg,de nem befolyásolja az eszköz rendeltetés szerű működését,az sajnos nem garanciális probléma.Az már egy másik dolog ,hogy igazán szólhatott volna erről a hangról eladás előtt,a korrektség jegyében -
ricsi99
addikt
"az elsőbbségi címkéről meg annyi,hogy mikor feladtam,le akarta venni a postás,de mondtam Neki,ne vegye le,mert Én is így kaptam,egy hasonló levelet.Valószínüleg Ő vette le,vagy más postás,de azzal adtam fel,mert arról volt szó! "
postás nem veheti le mivel te nem tehetsz rá ilyet. Kizárólag a postán amikor feladod akkor ragassza rá a matricát aki felveszi a levelet/csomagot.... ezután kézbesítésig külön van kezelve a hagyományos küldeményektöl mivel elsőbségi,csak nem képzeled hogy azzal szórakozunk hogy matricákat kapirgálunk a boriték/csomag-ról?
-
GeryPc
senior tag
látod hepciáskodsz azt semmivel nme tudod bebizonyítani hogy feladtad,blokkot még akkor is adnak ha számlát nem kérsz róla igaz az alapján nme tudnak utána nézni de nekem tudnád igazolni hogy feladtad de gondolom ez sincs meg
ha meg nem kapom meg te megvonod a vállad aztán helo,nekem azt a kiesett 6k-át senki nme fogja pótolni........ -
Dudu67
tag
Szia!
Tipegj el a postára, a feldóvevény alapján adj be tudakozványt, és a posta megmondja mi a helyzet a csomagoddal, mikor lett kézbesítve, illetve mi a sorsa, merre jár, ha még nem érkezett meg a címzetthez.
Csak a békesség kedvéért rakhatnál fel egy képet a feladóvevényről...
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen egeret válasszak?
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Árat emel a Spotify
- Battlefield 6
- Linux kezdőknek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Háború Izraelben
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Xiaomi Redmi 10A 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- HP EliteBook 820 G2 i5-6300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest