- BlitzWolf termékek topicja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel topik
Hirdetés
Aktív témák
-
Myth
aktív tag
válasz
Cheesy #13178 üzenetére
Szia! Én azt tudom tanácsolni, hogy ne hagyd magad. Nekem is volt már hasonló esetem. Nem itt a ph-n történt hanem egy másik internetesen oldalon, hogy találtam egy iphone 3g 16gb-os hirdetést ami jó árban volt, volt jó néhány pozitív értékelése az arcnak és gondoltam belevágok. Karácsonyi ajándék lett volna amit december eleje környékén rendeltem meg az illetőtől készpénz+ruhák beszámításával. A pénzt elutaltuk a ruhákat feladtuk a megadott címre. Pár napon belül megérkezett a telefon amely egy szanaszét karistolt pixelhibás 2g volt. Mentek az üzenetváltások (telefont nem volt hajlandó felvenni). Elmondtuk szépen a srácnak, hogy nem a hirdetett terméket kaptuk ráadásul még hibás is ezért nem vagyunk hajlandóak megtartani és adjon vissza mindent a telót meg visszaküldjük. Persze jöttek a kamuszövegek, meg a mellébeszélések, hogy semmi baja nincs a telónak és hogy mi vagyunk prűdök ha amiatt a néhány karcolás miatt vissza akarjuk kapni a pénzünket. (persze közben jött az, hogy amúgyis xarok a ruhák amiket küldtünk a méret se oké senki nem tudja használni) Szó mi szó karácsonyi ajándékból nem lett semmi. Január vége február eleje környékén meguntuk a folyamatos bájcsevegést és az állandó hazudozásokat amikor is megfenyegettük üzletemberünket, hogy meglátogatjuk a családját és őt is. (amit szivem szerint már nagyon vártam volna). Erre választ nem kaptunk a következő levélben rendőrséggel fenyegetőztünk valamint, hogy van ismerősünk a kapitányságnál és seperc alatt kicsináljuk. Na arra már jött is üzenet azonnal, hogy 2 napon belül utalja a pénzt és visszaküldi a ruhákat. így is történt hála Istennek, így megúszott egy verést ami mellesleg kijárna neki még mindig. Plusz extra hgoy az összes ruhát kibontva cimke nélkül és cigifüstszagúan használtan kaptunk vissza...
A lényeg, hogy lehet elég csak megfenyegetni a rendőrséggel az ürgét és nem lesz gond. Ha erre sem lép jöhet a valódi feljelentés.
-
XaraX
addikt
válasz
Cheesy #13172 üzenetére
Sima ajánlott levél kézbesíthető a levélszekrénybe, ha biztonságosan el lehet benne helyezni.(magyarán, ha tökéletesen belefér, nem áll fent annak a veszélye, hogy illetéktelen hozzáférhet.)
Tértivevényes csak és kizárólag aláírás ellenében adható át, tehát levélszekrénybe semmilyen körülmények között nem kézbesíthető. -
törölt tag
válasz
Cheesy #13172 üzenetére
baromság. kamuzik. durrogatnivaló ostobaságot ír. olyan nincs, h látják az utalást, az meg kering, visszatérítés nincs, mert az ő hibája, nem a rendszeré.
írd meg, h feljelentést teszel ismeretlen tettes ellen, és azt is odaírhatod, hogy innentől az új jogszabály értelmében nincs 20k-s értékhatár, szépen előállítanak bárkit. ha a bank a felelős, akkor ott kutakodnak, ha meg nem is történt utalás, akkor meg azért fognak. -
XaraX
addikt
válasz
Cheesy #13162 üzenetére
Ezért nem szabad sajnálni azt a pár forint pluszt a tértivevényes feladásra....
Csak személyesen vehető át abban az esetben, levélszekrénybe nem kézbesíthető, a címzett által aláírt tértivevényt pedig a posta kézbesíti számodra.
Így elkerülhető, hogy letagadja a küldemény átvételét. -
válasz
Cheesy #13162 üzenetére
A pénz 1-2 napon belül ott kellett volna legyen a számládon, max 3 nap.
Be kell menni a postára, és utánajárni, hogy be lett csak dobva, vagy átvette valaki, ha bedobták, és a ládából tűnt el, az nem a Te hibád, az ő felellőgége!
Nekem is volt egy ilyen esetem, azt mondta nem kapta meg, elindítottam a postával a keresést, az lett a vége, hogy többször próbálták meg átadni neki, végül bedobták a postaládába. 3 hónap után bevallotta, Ő vette ki a postaládából, csak a postát akarta megszívatni, és nem engem.
Aktív témák
Hirdetés
- Motoros topic
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Tesla topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Villanyszerelés
- Debian GNU/Linux
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen autót vegyek?
- BlitzWolf termékek topicja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
- Túlmelegedik a géped? Segítünk!
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3075
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest