- Yettel topik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
Hirdetés
Aktív témák
-
mhif
senior tag
Ügyünk mmm13 fórumossal lezárult, részleteiről itt tájékozódhattok: http://prohardver.hu/tema/uzleti_vita/hsz_1039-1054.html
-
markzolee
csendes tag
Újabb botrány körülötted...milyen érdekes...ez már a sokadik ilyen játékod itt a fórumon, hogy habiszti nem érkezett meg hozzád a cucc, vagy ha megérkezett, akkor az nem jó.
Neked is kijárna most már pár fekete, mert ki tudja, mit tettél azokkal a termékekkel, amiket hibátlanul kapsz meg és nálad hirtelen elromlanak. Szerintem kísérletezel és donorokat keresel a rossz cuccaidhoz...a fentebb írt alaplap típusából gyanítom, mert tőlem is hasonlót kaptál.
Egyébként ha már említetted az én esetemet is, akkor tájékoztass légyszíves privátban a feljelentésedről, mert továbbra sem kerestek fel. -
markzolee
csendes tag
A kálváriádra csak annyit, hogy az igazolásod nem hiteles, amit mellékeltél, másrészt a 3. üzenetedtől fogva folyamatosan rágalmazol és egy normális szavad nincs az üzeneteidben.
Mindent leírtam, csupán azt nem, hogy mikor ültem wc-re és mikor nem. A többit majd eldöntik a hatóságok. Nem az én egyik szavam üti a másikat, hanem a tiéd, ugyanis ha nincs nyoma a sima küldeményekre, mi alapján állították ki neked ezt az igazolást? Mivel bizonyítod, hogy nem vetted át?
Az én személyes véleményem annyi, hogy te ezt alaposan kitervelted, miután a levélnek nincs nyoma. Azt viszont elfelejted, hogy vannak az ügyben tanúk, akikről a feladóhelyen is tudnak.
A többit majd az illetékesekkel rendezzük, a hozzám intézett szavaidnak köszönheted a herce-hurcát, ha nem ócsárolással kezdted volna a panaszod, én is másképp állok az ügyhöz! -
Igen, meg még azt ,hogy amit úgy árulnak, hogy teszteletlen annak a 90%-a valójában tesztelt, rossz termék. Én az ilyen hirdetést élből kikerülöm. Amúgy tényleg nincs jogod visszakövetelni a pénzt.
Annyit még hozzátennék, nálam is volt most 2 estben, egy 40gb-s vinyó, kb 6-8 hónapot állt a szekrényben, hibátlanul lett lerakva, nem lett mozgatva sem, nem rég vettem elő, és meg se nyikkan.
A másik pár hete történt, elraktam egy tökéletesen működő videokártyát, pár hétre rá beakartam építeni, és nem indult, állásba annyi lett neki...magyarázat, nincs.
-
ez_meg_emaz
őstag
gban és mhif NEVEKET LÉCCI!!!
Mivel nem akarja szerintem senki(aki nem jár ide a topikba naponta olvasgatni) végigolvasni 3-4hét után se az egész topikot ezért rá szoktunk keresni egyes nick-ekre a topicban. És ha nem irjátok ki csak linkelgettek akkor lehet más is beszopja csakazért mert nem fog végigolvasni több száz hsz-t egy üzletelés előtt.
Énis csak rá szoktam keresni meg néha olvasok is, de ha épp sürgös lenne eladnom/vennem vmit nem lesz időm mindig végigbujni a topikot.
gban, ahogy olvastam téged át akartak verni szal nem kell sajnálni a vevőt esetedben hanem le kell irni a nevét. Köszönöm.
mhif: linekek nevei: ''előző nickjénél találkoztam vele, ez volt Phantasy'' aztán PCDancer, a mostani nick: Retropoint
gban egy nicket szeretnék ha máshogy nem pü-ben legalább. Thx.
[Szerkesztve] -
ricsi99
addikt
csonkazsolti FEKETE PONT
Cseréltem vele egy ramot egy Hőmérségletszabályzó előlapra
Panem megérkezett....A 4 érzékelő helyett csak 3 db jött ,azoknak is el van vágva a zsinorja majd kézzel összesodorva és ! Cellux ! -al megragasztva... a 4 szabályzó hasonló modon kezelve és plussz az 1-ik törött, előlapi hang hoz a kábelek hiányoznak +táp csatihoz az átalakító szintén , Software cd manuál se volt.
Miután reklamáltam hogy ez igy nem kóser halál nyugodtan kijelentette hogy ő igy hosszabbította meg a 4 érzékelő meg rossz volt ,miután rákérdeztem a hiányzó dolgokra ,irta hogy ''éppen el kell mennie'' azóta nem irt....
Maga a panel háll isten működöképes...
Aktív témák
Hirdetés
- Thinkpad T16 GEN 1 16" Touch screen vPRO i5 1345U 32GB DDR5 512GB NVME SSD Lenovo Gar.
- Lenovo T480 i7- 8650u / HU bill! / 8Gb DDR4 / 256Gb Nvme SSD / IPS full HD/ újszerű állapot / Win11
- Dell Latitude 5590 / i5 8350u / IPS FHD 15,6" / 8GB DDR4 / 256Gb SSD / Win11
- Micron 1100 256GB 2,5" SSD-k
- DJI Avata 2 Fly More Combo (szinte új, 3 év garival)
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3108, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest