- iOS alkalmazások
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Aktív témák
-
radamsky
senior tag
elkobászoltam a gyüjtöoldalra
és láttam hogy van 2 fekete pontom. Megtudhatnám hogy miért lett?? kereső nem találja
vagy én vagyok a béna ami előfordulhat.jöhet privibe is vagy ide is, de kiváncsi vagyok vagyok (tudom hamar meg fogok öregedni)
érdekes hogy csak 3 pirim van ezentul szolnom kell hogy csak adok el cuccot ha kapok pirosatkár hogy nem lehet rákattintani a számokra és akkor látnám hogy hol volt a bibi
-
radamsky
senior tag
válasz mcpackman #12559 üzenetére
nem akarok nagyon off lenni, de nekem ezzel a feljelentéssekhez nincs sok reményem
40+70 ezerrel ráztak át
feljelentés megvolt, megvolt a szembesités, megvolt a bizonyiték hogy tényleg kihuztak a zsebemből ennyi pénzt. A delikvens elismerte a tartozás tényét. Majd kiderült hogy nem csak én vagyok az áldozat, ergo több embert megkárositott az illető hölgyÉs ennyi
se pénz se poszto, se tovább nem megy az ügy. Nyomoznak mégfizije nincs , tulajdona nincs. Röhelyesen havi 1000 Ft-al akar törleszteni.
elkeseredésből irom inkább, remélem ti több szerencsével jártok
itt a Ph-án is 2x megjártam. Az egyikből rendörségi ügy lett (nem szeressük a hamis manit)
a másikat meg addig zaklattam mig vissza nem adta a pénzt, nagyon sok a csaló. Még szerencse hogy nem Szent Lászlo korába élünkbocsi csak kibukot belőlem
-
radamsky
senior tag
válasz Chipyttababy #12563 üzenetére
ezt ugye nem nekem akartad címezni én mindig a személyes átvétel híve vagyok, bár már lassan ebbe se bízom, a pénzhiányom másból tevödött össze, csak én a rendörség tunyaságára akartam felhivni a figyelmet, nem sokat ér ha feljelentek valakit, a pénzemet nem kapom vissza
-
radamsky
senior tag
válasz Chipyttababy #12569 üzenetére
ooh ha minden ilyen egyszerű lenne. A kioktatást köszönöm, nem élek vele. nagyon naivnak tetszik lenni , mégegyszer nem írom le amit írtam választ. A rendőrség és az igazságszolgáltatás miatt voltam úgymond savanyú, nem kérek rá választ
Aktív témák
- Ryzen 5 3400G ingyenes Fox
- Bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB Natur Titan
- Targus univerzális USB-C DisplayPort dokkoló állomás Ingyen szállítás
- Dell DW5811e Sierra Wireless Airprime EM7455 4G LTE WWAN kártya Ingyen posta
- 90W-os gyári Töltővel Lenovo ThinkPad T440,T450,T460, T540p,T550,T560 gyári Dock Type 40a1
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest