- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Google Pixel topik
Hirdetés
Aktív témák
-
Oliverda
félisten
válasz
barbikenje #2544 üzenetére
Pontosan mit köszönsz?
-
Oliverda
félisten
válasz
barbikenje #2251 üzenetére
Most elküldöm postán a procit egy kollégának, ha nála beindul vele a gép akkor fátylat az egészre, ha viszont nem akkor még visszatérünk a dologra.
-
greatchaos
addikt
válasz
ez a folytonos aggresszió...
-
Krissz22
senior tag
válasz
Üdv!
A legelső hsz-edben ezt írtad:
Memó, alaplap gond nélkül vissza, pénz szintén, a memóról már hírem is van, az alaplapról még nincs...
Ez pontosan mit jelent? Tehát ugye az új konfighoz megvetted a cuccokat és mivel a proci rossz volt, ezért visszavetetted a többi eladóval is a jó cuccokat?
-
greatchaos
addikt
válasz
barbikenje #2215 üzenetére
kidobásról esetedben szó sem lehet
-
Oliverda
félisten
válasz
Nem értem hogy miért nem írtál nevet, én voltam a másik fél. A pénz ma reggel 09:43-kor rákerült a számládra (mint tegnap említettem a telefonban hogy átutalom), majd ha időm engedi részletesen leírom az én verziómat az említett srác alátámasztásával. Te megkaptad a pénzedet, én pedig gazdagabb lettem egy összehajlított majd kiegyenesített lábakkal rendelkező procival, ami egyelőre nem akar megmukkanni sem. Arra az új vásárló személyében van egy tanúm hogy hogyan néztek ki azok a lábak miután eljöttem tőled, és nagy büszkén mutattam neki hogy milyen szépek... elvileg...
A doboz átad, (és szerintem itt hibáztam a legnagyobbat) csak egy gyors pillantás a procira, a lábakra...
A lábakra én marha nem vetettem egy árva pillantást sem csak a magra, nyilván itt b@sztam el de nem is kicsit... de mintha ezután a telefonban te is megjegyezted volna hogy miért nem néztük meg együtt a lábakat, meg majd legközelebb ne legyen ilyen, legyünk figyelmesebbek...
Amikor végre kínkeservesen sikerül összehozni a találkozót
Azért meg már most külön elnézésedet kérem hogy (mint említettem) egy haláleset történt a családomban és ezért csúszott először a dolog pár napot. Ne haragudj hogy bunkó módon nem téged helyeztelek előtérbe inkább...
-
I_Am
veterán
válasz
Proci lábainak a hajlítgatásától nem megy tönkre, ha nem törik le a lába. Hány olyan eset fordult elő, hogy a silver paszta kivette a hűtővel a procit is és picit görbültek a lábak a procikon.
Amugy ránézésre lehet látni, hogy ha egy is meg van hajolva, tehát átvételkor mivel megnézte ezt a részt ki is zárhatjuk az indokok közül.
Szerintem nyugodj meg, picit idegesebb vagy a kelleténél, én is az lennék a helyedben. Mivel régóta olvasgatok és fórumozgatok, még ha nem is személyesen, de ismerlek, tehát nem leszel Te törölve sehonnan.
Privibe jöhetne az üzletfél neve.
-
Picco
addikt
válasz
itt pedig eppen a nev lenne a lenyeg...nemtudom h kirol van szo de elegge lehuzosnak tunik nekem a dolog...remelem nem lesz belole problemad
halkan megjegyeznem hogy ha a proci laba el volt gordulve szerinte akkor hogy tetted te be a lapba?
amugy nalam volt mar 3000+winchester magos proci aminek tobb mint 30 labat egyenesitettem vissza(lehet h volt az 50 is ugyanis emberunk kiszedte a hutot kitisztitasra es jott vele a proci is, de o nem latta es nyugot szivvel visszacsavarozta a proci befogatasa nelkul) es utana mukodott tokeletesen!udv: Picco
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HP 440 G9 /I3-1215U/4GB/ Esztétikai hibás és kijelző hibás
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3026, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest