- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Android szakmai topik
Hirdetés
Aktív témák
-
retfirg
tag
válasz
BlackPriest #17422 üzenetére
Az vicces, amikor valakinek saját bevallása szerint jól bevált üzletszabályzata van, és mellékel hozzá több példát, hogy mennyire képtelen volt megvédeni magát: évekig futkostál pár ezer forintért (végül biztos megérte, csak benzinre/útiköltségre elment amit előtte elbuktál), az olyan történeteket meg elfelejtetted, amikor megkárosították és lókukit se tudtál csinálni. Tudom, téged véletlenül mindig apu-anyu kis kedvence károsított meg, aki amúgy sík hülye volt (simán lenyomozható, meg címet is megadott és stb.) és a szülők mindig pont neked téritették meg a kárt ÉS még kedvesek is voltak. [Elvégre pont ilyen szülőknek lesz ilyen gyereke, alap.]
Mint a Barátok Köztben.Átlag halandónak ne üzletszabályzata legyen (vicc), hanem józan esze, vagy esetleg 1-2 kikötése a hírdetés végén.
Én speciel olyannal nem kötnék üzletet, aki szabályokat írogat, amiket nekem kell betartanom. (Mellesleg olyan szabályokat, amik egyértelműen ellentétesek a PH szabályzatával.) -
utánvétel
aktív tag
válasz
BlackPriest #17433 üzenetére
Tiltani talán nem tiltja, de felelősséget nem vállal.
-
Bloodrayne2
tag
válasz
-
utánvétel
aktív tag
válasz
Jó ez a kis üzletszabályzat, így korrekt a biznisz, nincs utólagos vita.
-
Tibinho
tag
válasz
BlackPriest #17295 üzenetére
utána olvashattam volna, de álmomba se gondoltam hogy van ilyen.. ja és előzőleg elfelejtettem le írni hogy, vásárlás előtt PÜben le írta: "Kikapcsoltam a biosban azt szar beállítást, valami NX memory limiter...és most tökéletes
3gigát ismert fel csak, bios alatt, a 2x2-ből..."
azt állította tökéletes!
mind1 leszarom nem fogom itt magyarázkodni hogy adjatok feketétlátom semmi értelme
-
Expulso
tag
válasz
BlackPriest #17134 üzenetére
A szükséges intézkedéseket megkezdtük az érintett másik megkárosított személlyel együtt.
Remélem hamar kézre kerül kedves barátunk és mihamarább üdvözölhetem a becsületével együtt szemtől szemben.Rendőrséggel az oldalán.
(depipa! vagyok)
-mert még ha csak az én 3.500ft-om bánta volna.
-
Omega81
senior tag
válasz
BlackPriest #16937 üzenetére
No comment... nem írhatok többet a dologról. A módszert közzé tettem, személyes adatokat nem adhatok ki jelen esetben.
Ui.: a Prohardver üzemeltetőinek javaslom, egészítsék ki valahogy a csalós felhívást azzal, hogy személyes átvétel esetén vigyázzanak... hogy lehet röviden megfogalmazni, ezt Rájuk bízom.
-
banánocska
aktív tag
válasz
BlackPriest #16937 üzenetére
És megírta amit kértél? Azonosító ilyenek?
-
ken26
tag
válasz
BlackPriest #16219 üzenetére
-
Oczu
senior tag
válasz
BlackPriest #15873 üzenetére
Evvel a vitával menjetek át ide. ennek semmi értelme és hozzáadott értéke sincs ehhez a topic-hoz
-
mobileman
senior tag
válasz
BlackPriest #15869 üzenetére
"Egyébiránt az üzletszabályzatomban is leírtam (amit minden hirdetés végén elérhetővé teszek), hogy nincs jegelés, a leggyorsabb vevő viszi, ha nem felelnek meg a feltételek, nem kell velem üzletet kötni, én ennek ellenére raktam félre neki a procit, mégsem jelentkezett az általa megadott időpontig."
Amikor jelentkeztem, hogy vinném 4 nap múlva, akkor mért nem jelezted, hogy 'bocs, eladtam másnak' a szabályzatra hivatkozva, hogy nincs jegelés..Ilyen nem volt, hanem ehelyett megadtad a telefonszámodat, ami azt jelenti, hogy a szabályzatod...moderálva...
Azt se felejtsd el, hogy türelmesen várva harmadnap is szóltam, hogy meddig aktuális, illetve közöltem, hogy harmadnap estig tudok várni, amit leokéztál, de hívni magadtól estig se tudtál, illetve nem voltál hajlandó! Ezt a fontos momentumot, ha lehet, ne felejtsd ki a fenti leírásból!
Úgyhogy így kerek a történet, és nem úgy, ahogy fentebb leírtad!
-
válasz
BlackPriest #15178 üzenetére
A telefon tökéletesen müködött nálam,kb 2 hete cseréltünk most benyögte hogy elromlott a haverjánál!Hát kezet fognék azzal aki visszavenné a helyemben..
Én is jártam igy egy 90k-s notival mégsem siránkozok,aki garanciát akar vásároljon üzletben ott adnak..
Nem hinném hogy megérdemlem a feketét de az elözöek sem lettek törölve amik szintén nem voltak igazságosak..mindegy
A találkozás elkerülhetetlen azt megigértem a srácnak,mert volt egy számomra sértö beszólása,személyesen megbeszéljük..
minden jót -
Dj King
csendes tag
válasz
BlackPriest #14850 üzenetére
Igen tudom,és pont azt mondom hogy ma megkapta mert akárhova utalok belföldön 1nap az átfutási idő,és kaptam sms-t is hogy az összeg át van utalva.Nem vagyok türelmetlen de ma többször is jelen volt az oldalon és nem írt semmit.Nem szeretnék alaptalanul vádaskodni de ez többnek látszik a véletlennél,és ez elszomorít,mivel már csalódtam egy sokkal nagyobbat is mivel csalással ellopták a 3éves autómat,
és ez az érzés újra kitört.
-
pirate29
tag
válasz
BlackPriest #14553 üzenetére
Én akkor vettem ki a gépből az alaplapot amikor írtad hogy kéne. Mert én előtte megrendeltem, egy asus lapot amit tuningra használok a mai napig. Egyébként egy e7300 proci volt a g31-es lapban és egyszer felhúztam benne 3.3Ghz-ig, szóval lehet tuningolni, aztán visszavettem és kb 1 évig volt a gépembe. A z alaplapot gondosan ápoltam, takarítottam, pasztáztam. És nem gondoltam volna, hogy elromlik. Válaszokat azért nem kaptál mert valószínűleg nem voltam gépnél, mert dolgoztam. De nem akarok beszámolót tartani a magánéletemről. De amit írsz, hogy 10-nap az csak 3 nap ugyanis 16 -tól nézve 19 -ig. Egyébként a 66 pozitívra, csak annyit válaszolok, hogy nekem nem jelent semmit. Ugyanis nem egyszer fordult már velem elő, hogy 100 felett volt a pozitíva, mégis átvert. ugyanis ő még el se küldte a hardvert. így buktam 8.000Ft -ot. De ez nem az első esett, mert volt olyan is aki elküldte, de nem működött az első naptól fogva, aztán meg nem is válaszolt semmire az illető( e-mail, privát, telefon). És ne haragudj, hogy elromlott az alaplap, nem téged okollak az elromlásában. Viszont amit írtam neked, hogy: "Hát akkor nem értett hozá az új gazdája, mert nálam semmi probléma nem volt vele! Nem proci húzásra kell használni egy ilyen lapot mindent default-ra kell rakni a biosban! És én erről nem tehetek, nem vagyok jós, hogy meddig tart ki egy alaplap!!" ezt a szöveget kicsit értelmezd. Mivel kezdtem? hogy nem értett hozzá az új gazdája. Azaz nem téged gyanúsítottalak azzal a procihúzással, hanem az új gazdáját. Egyébként akármit írhattam volna a procihúzás helyett, pl. rosszul tette be, vagy megsértette valamivel, rosszul kötötte be. Akkor is félre értetted volna. És én nem téged okoltalak. Csak azért okollak, hogy ilyen hülyeségekért fekete pontot kérsz amikor nem jogos. És én világ életemben becsületes voltam/vagyok. Azért gondolkodj el. Ha feloldasz privátba akkor beszélhetünk ott, mert itt nem lehetne. És BOCSI MINDENKINEK, HOGY IDE ÍRTAM!!
-
pirate29
tag
válasz
BlackPriest #14543 üzenetére
Ez rágalom kérem szépen. Nem tudom, hogy te miért beszélsz átverésről, amikor mondtad, hogy 5x ment a gép az új gazdájánál. Előbb miért nem jelezte, hogy elromlott? Általában minden terméket amit eladok 1 hét próbagaranciát adok.Még azt sem jelezted, hogy megérkezett -e az alaplap. Még azt se mondtad, hogy mi az alaplap hibája. Ha annyira fontos lett volna neked azaz alaplap, akkor már aznap jelzel amikor rossz.És én úgy gondolom, hogy az alaplap jó, csak valamilyen módon te akarsz tőlem pénzt kicsalni, vagy rontani a megbízhatóságomat. Ugyanis itt a fórumba azzal az ürüggyel írtál ide, hogy én téged gyanúsítottalak, ami persze nem igaz, de ezt te is tudod nagyon jól.Most meg azzal állsz elő, hogy átvertelek. Nekem vannak tanúim, hogy működött. Én ezt az ügyet végleg lezártam, ahogy tartja a mondás: Okos enged...
Ha vannak itt jóhiszemű moderátorok, akik átlátják ezt a helyzetet akkor tudják, hogy nem érdemlek, meg egy fekete pontot sem. Részemről ennyi, és sajnálom ami az alaplappal történt. -
pirate29
tag
válasz
BlackPriest #14537 üzenetére
Ne haragudj, de semmit nem kérdeztél. Legalább is nekem a "..." nem kérdésnek számít! Szerintem majd eldöntik, hogy jár-e érte fekete vagy nem. Én úgy gondolom, hogy ezért nem járna fekete pont. Az én részemről lezártam ezt az ügyet, ha csak direkt csesztetésként írtad hogy kapjak fekete pontot. Nem vagy egy korrekt ember.
-
pirate29
tag
válasz
BlackPriest #14522 üzenetére
Igen ez így is van! És a fekete pontot nem érdemlek ezért, ilyenért hülyeség fekete pontot kérni, mert te reklamáltad nekem most 06.21-én hogy kb az új gazdájánál 5x ment. Én adtam rá próba garanciát de nem többet mint egy hónap. És ha ment a lap a legelején normálisan akkor nem az én hibámból adódóan ment tönkre az alaplap! Jó hogy még nem egy év után írja nekem, hogy fekete pontot kér azért, mert elromlott vagy valami hasonló. Felháborító dolog egy ilyenért fekete pontot kérni! Kérem a fekete pont törlését!
-
tserrof77
őstag
válasz
BlackPriest #13357 üzenetére
Lehet, hogy közben már meglesz a válasz mástól is, de ha a postás úgy látja, hogy biztonságosan elhelyezhető a cucc a postaládába, az ajánlottat is beleteheti! Ilyenkor csak a tértivevény nyújt biztonságot, mert azt muszáj aláírni! +120Ft, de én rendszeresen így adom fel a cuccokat. Nemrég 2 cuccom is eltűnt, ajánlva jöttek, de meglettek, egy házban lakónak tetszett meg a 2db Hyper-X ramot rejtő bubis boríték
-
baluka26
veterán
válasz
Amúgy ilyen előfordult egyik barátommal is!
Xbox360 előlapját lopták ki, egyszer meg 24 Xbox játékot a postás rátett csak úgy a postaládára
Szerencséjére nem lopták el.
Egyébként ilyenkor reklamálhatsz, megtéríti a posta a kárt (elvileg).
Silent77: Azt látja a posta, hogy van-e aláírás vagy sem. Én azért mindenképp tennék lépéseket! -
válasz
Nem a Te felelősséged.
Mi közöd lenne ahhoz, hogy a postaládája nem biztonságos?
A posta se fizet ilyen estben kártérítést.
Simán mondhatja, hogy kilopták közbe meg átvette. -
XaraX
addikt
válasz
[link]
Párszor már szóba került, kb 80 ft a + költség, és nincs vita.
Aktív témák
Hirdetés
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Xbox Series X|S
- Battlefield 6
- Hobby elektronika
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Musk feloszlatta a Tesla Dojo szuperszámítógépes részlegét
- További aktív témák...
- LG 55QNED87T 139 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- LG 65QNED87T 165 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- MacSzerez.com - 2022 MacBook Pro 13" Retina M2 / 8GB RAM / 256GB SSD / Asztro / Garancia / Magyar
- 3x ASUS Turbo RTX 2080 Ti (11 GB) / Frissen pasztázva / Igény esetén + EKWB vízesblokk.
- LG 75QNED87T 190 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest