- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Egy óra, két rendszer
Hirdetés
Aktív témák
-
bakuganemese
csendes tag
1: Jogomban áll visszalépni az adásvételek alól, ha nekem úgy tetszik
2: Igen, konyítok valamicskét a joghoz.
3: Nem csak itt és azt kell írnom, hogy a többi oldalon sokkal gyorsabban mennek az adásvételek, mint itt a hardveraprón és ez tény
4: Írom újra, hogy ezek NEM most lettek eladva, csak nem voltak leszedve a hirdetések, holott máshol eladásra kerültek. Van egy csomó hely, ha valaki nagyon ért hozzá, akár személyesen is el lehet adni, gondolom te más eladási fortélyokat nem ismersz(pl személyesen kiáll valahol). A számítógép és internet az eladások egyik módja, van sok másik is, nem csak ez létezik a világon. Sok oldalról már le lettek szedve a termékek csak sajnos ezen az oldalon ott maradt. Ezért keletkezett ez a gond. -
bakuganemese
csendes tag
Egyvalamit még tudtok csinálni, csak nem hagytad, hogy végig mondjam. Azt akartam megjátszani, hogy megkérdezem az érintett bankot, hogy párosodik-e az érintett számlaszám a kedvezményezett nevével. Amennyiben ez NEM egyezik, akkor onnantól kezdve 100%-os nyert ügyed van mert téves utalásra jogos követeléssel állhatsz elő a bankban. Ez a követelésedet beterjeszted és amennyiben ezt az adósod nem rendezi a bankszerződésben meghatározott időn belül, akkor teljesen jogosan fizetési meghagyással élhetsz az illető ellen. Amennyiben ezt a bíróság kiküldi és erre sem reagál, akkor megindul ellene a végrehajtás. Nincs semmi sem veszve, tehát van remény a pénzre.
-
bakuganemese
csendes tag
Igen, abszolút ártatlanul. Ha valóban valakit kár ért, akkor nem értem, hogy a cél számlaszámmal miért nem a rendőrségen van ez rendezve? El kell menni a levél forrásával és az összes többi ahhoz a felhasználóhoz tartozó dokumentummal a területileg illetékes kapitányságra és meg kell tenni ezzel kapcsolatban a szükséges jogi lépéseket. Az fog felelni a történtekért, akinek a számláját gyarapította a kérdéses összeg. Ez nem megoldás, hogy valakiről nagy nyilvánosság előtt nem bizonyítható és valótlan tényeket állít valaki.
Próbálok valahol megértő lenni, mert az indulat magától adódik. Majd még végiggondolom a történteket és hogy mi lesz a továbbiakban, mert ha úgy nézzük különösebb kár nincs, amit okoztál volna nekünk, ez a helyzet egy apróbb mozdulattal elrendezhető.
-
bakuganemese
csendes tag
Nem tudok, mert nem régen jöttem ide és csak személyes átvétel volt mindenre, de már 2-en azon a véleményen vagyunk, hogy egyáltalán megéri-e ezen az oldalon bármit is hirdetni illetve eladni a jövőben, mert ilyesmi veszélynek vagyunk kitéve. Soha nem gondoltam volna, hogy ilyen veszélynek lehet az ember kitéve, hogy megrágalmazzák.
Ha a haver utalta a pénzt és nem kapott cserébe semmit, akkor az itt rágalmazás helyett miért nem viszi a számlaszámot meg a levél forrását a rendőrségre?
-
XaraX
addikt
Én nem a tényleg feladott vga-kra gondoltam, félreértettél.
Arra próbáltam utalni, hogy valóban nem ezt raktam bele, amit a papíron feltüntettem, viszont utána rajtad követelném, amikor visszahozod a csomagot.
Magyarán, a posta csak abban az esetben vállal a tartalomra garanciát, ha ellenőrzi feladáskor.
És ez azt hiszem, vitathatatlanul jogos.
Ha nem így lenne, nem győzne a sok kamu csomag után kártérítést fizetni. -
XaraX
addikt
"Posta f@szsága az egész!!!"
A legjobb lenne, ha meg is várná, amig beszereled, leteszteled, gondolom.
Ha adok neked egy dobozt kézbesítésre, az általad javasplt papíron feltüntetve 2 db 5970 vga-val, elviszed, a címzettel kibontjátok, és 2 db mx 440 figyel benne, mit teszel?
Visszahozod nekem, sejtem.
Viszont Én kártérítést követelek rajtad, hogy hova tetted az általam küldött cuccot.
A posta a sértetlenséget garantálja, a tartalmat nem.
Létezik tartalmi garancia, "postai lezárás" esetén.
Ebben az esetben a postán készíted össze a csomagot, ellenőrzik a tartalmát, és garantálják, hogy az van benne, valóban.
Aktív témák
- Eladó Használt realme 9 pro+ mobiltelefon (256 GB-os model)
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Asus TUF - R5 7535HS, RTX 3050 és 16gb D5, 144Hz + 2 év GARANCIA
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3048, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest