- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Nokia 8 Sirocco - tudja, honnan fúj a szél
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
DM-Fan
nagyúr
válasz
sharpapa
üzenetére
Akkor valamit nagyon félreolvastál a Kaliberban barátom. Azt a cikket Akky írta, aki a 44-esben eladó, és a cikk utolsó két mondata ez: ''35.000 forint körüli ára egy jobb légpisztolyéval vetekszik, de szerintem annál több élményt nyújt. Egy lövés ára kb. 3 forintra jön ki.''
Nos, jelenleg 32.000 forint a gari nélküli ára a 44-esben, én még ennél is olcsóbban vettem anno.
A lőszer ára függ annak kidolgozottságától és a kiszereléstől, de egy jó minőségű ICS 4000 darabos lőszer (0.25 grammos) ára nincs még 3.000 forint sem, de a Marui lőszer sem sokkal drágább. Amúgy olvass vissza, már ''kiveséztük'' a pisztolyt.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Nokia 8 Sirocco - tudja, honnan fúj a szél
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Automata kávégépek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Lenovo V15 G4 IRU laptop, 15.6", FHD, IPS, lntel Core i5-13420H, 2x8GB, 1TB SSD
- GAMING PC! Ryzen 7800X3D / RTX 5070 Ti / 32GB DDR5 / X870 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- ELADÓ FÓLIÁZOTT HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest