Új hozzászólás Aktív témák

• Játékra gyengíteni kell, ahogy Maci is írta. Nekem volt ilyenem is, még a dolgok kezdetekor. Eredetileg itthonra vettem, aztán kezdett fájni, hogy játékra nem lehet menni vele, mert túl erős. Első 1-2 lövésnél még a 430-at is meglövi .20-as BB-vel és 400 alá nem nagyon megy le, csak amikor már végét járja a patron. Két tárat simán el lehet lőni vele, a harmadik is megkezdhető, de azt hiszem akkor már nem ment ki az összes BB. A hopup természetesen állítható benne. Tuningolás alatt ennél leginkább a gyengítést kellene érteni, de nem tudom, hogy azt hogyan lehet (esetleg a gyárinál rövidebb belső csövet rakni bele, ha VSR kompatibilis, de ezt nem tudom, ezt még nem szedtem szét), bővíteni is csak nehézkesen, mert nem szabványos méretű rail van a csövön (egyedi optikatartó gyűrűt lehet rá venni - elméletileg, gyakorlatilag meg sehol nincs raktáron). Bár szerintem nem kell rá semmi. Egy egész pontos és használató cucc amúgy, pótalkatrész elvétve van is hozzá, amúgy semmivel nem kompatibilis (se Marui, se WE) belül és a tárak sem cserélhetőek más márkával. De legalább létezik hozzá hosszú tár. :D A műanyag tokozás miatt annyira nem nehéz, mint egy Cybergun/WE, de a CO2 miatt jó nagyot rúg. Ha csak otthonra kell, akkor teljesen jó választás. Ha játékra, akkor inkább cseréld le egy WE-re vagy Maruira. Előbbi még állatabb - nekem kettő is van :D - és alkatrész ellátottsága is van, utóbbi meg szintén egy jó műszer, de ha valami törik, problémásabb az alkatrész beszerzés (cserébe pontos, mint az atom).

Új hozzászólás Aktív témák