Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- CES 2026: Bluetooth hangszóróvá összetekerhető fejhallgató a TDM-től
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
rustysaw
csendes tag
válasz
N€T0X|N
üzenetére
Hát kinek ez, kinek az. Nekem az biztosan nem.
No akkor eddig ezerrel gyűjtöttem az infókat mindenhonnan a co2 airsoft pisztolyokról, akkor következzenek a greengázosok. Tehát ezek szerint 20 fok körül és felette jelentős differencia nincs kb. azon a távolságon, amit kroábban írtam, viszont a green-esekből nagyobb a paletta, rátölthető a tárban a gáz. Nyilván sok körülménytől függ, de azt nem tudom, hogy a palackos és a patronos hogyan viszonyul egymáshoz fogyasztásban, "költségben", egy ugyanazon pisztoly esetén, adott tárkapacitás és lövedéktömeg mellett.OFF, de csak példaként: A T4E Glock 17 marker a .43-as 0,75gr-os gumigolyóval 20 fok körül elvisz vígan 6 tárat (48 db golyó), a hetediknél már észlelhető a nyomás csökkenése a szórásban 10 méteren, a 8. tárnál meg már akadály van.
-
Kobe
veterán
válasz
N€T0X|N
üzenetére
hát ha az arcturus éppenséggel nem, de pl az ICS Challenger és Carnotaurus is ilyen, gyárilag. És fele áron van mint az SSP2, SSP5......
macilaci78:
Novritsch vonalon egy példa, SSG10 és SSG96. 300 euro, és 399 euro.
Wellpro gyártja Noviéknak. Full ugyanazt a modellt a WellPro Mb01 és Mb03 modellnév alatt 115 és 135 euroért adja, upgradelt változattal. Minimál felárért a wellprot is kérheted a novi féle csavart csővel.
Full ugyanaz a fegyver, egymás mellé téve. 2x márkaszorzóval......és de, csak a papírdoboz különbözik a 2-nél, nézegettem egymás mellé rakva őket
gyárilag mégkicsiwellpro lőképeAz SSP5 sem rossz, de messze nem annyival jobb hogy 2x árat megérjen a gyártó KJW palettájából. Én inkább vennék annyiból 2 pisztolyt már akkor

-
Kobe
veterán
válasz
N€T0X|N
üzenetére
Hat ha mar akcio, en tegnap szoszerint szivrohamot kaptam amikor meglattam az asmc.de oldalon a tasmanian tiger cuccokra az akciokat……
kedvenc markam, aztan a chest rig / battle belt -70% on fut, pl a battlebelt 26 helyett 8ezerert, a 60ezres chest rig egy 20asert stb
most a sajat gearemet onnan egy 100assal olcsobban tudnam osszerakni…..
kb instant hajtwpes volt amikor meglattam :S -
rustysaw
csendes tag
válasz
N€T0X|N
üzenetére
grp nem jó. a riasztó "töltény" kb. ugyanannyi, mint az átlag 9x19-es, ráadásul hangja is hasonló, tehát az otthoni gyakorlás máris ugrott, marad a lőtér, ahol teljesen értelmét veszti a grp-val való gyakorlás, amit még nyilván meg is kellene venni. Viszont még felmerült a paintball/gumilövedékes (co2-es) "marker", van is pl. Glock 17-es. Az sem olcsó, de legalább alkalmas otthoni körülményekhez.
-
rustysaw
csendes tag
válasz
N€T0X|N
üzenetére
Köszönöm. A yt-n a legtöbbször toplistás a gázos VFC/Umarex Glock. Ha van jobb gyártmány a tapasztalatok alapján, nyitott vagyok rá.
Az USP csak hirtelen ötlet volt, valóban inkább olyan lenne jó, amiből sokat adtak el és sok a visszajelzés, mert az azért talánr irányadó lehet. A SIG-et még nem fogtam a kezembe, nem tudom, milyen lenne a kényelemre, a Glock és a Hi-power biztosan kényelmes (ezek eredetiben régebben már voltak a kezemben). Bár pl. a Beretta 92 is bejönne, de túl vastag nekem a markolata, ahogy az 1911-eseknek is. Gyanítom a SIG is ilyesmi. Minőség kell, ezen nem spórolnék, de a kézméretem behatárol, nem frankó, amit nem érzek beleillőnek és biztosnak benne.
Melyik budapesti, vagy más airsoft üzlet, amelyikben van nagy eséllyel ezeket kézbe lehet fogni (van tényleges készlet)? Jöhet privátban is, ha nem akarjátok reklámozni. -
macilaci78
nagyúr
válasz
N€T0X|N
üzenetére
Unokaöcsém pár hét légpuskázás után a kismacskáját is lelőtte 8-10 méterről, mert érdekesebb célpont volt, mint a chematoxos flakon műanyag kupakja. Aztán persze sírt miatta, de na...
Öcsém kakaspörköltet kívánt, úgyhogy a keíréslécek között sikerült febe durrantani a kakast az acélmagvas lövedékkel.
Ezek Slavia 630, 631-es légpuskák voltak, 4,5 mm kaliberrel, 10-13 év, olyan lőiránnyal, hogy véletlenül sem volt ember benne... -
petymeg
addikt
válasz
N€T0X|N
üzenetére
Vannak olyan hozzászólások, hogy replikát érdemes tőlük venni, de kisebb alkatrészeket nem, mert sokszor nem is azt küldik. Ami furcsa még, hogy lehet (kell?) borravalót küldeni nekik 5-10-15 %... Ha nem küldök, akkor ki tudja mennyire gondosan járnak el. Elméletileg van mindenük, ami nekem kellene replika, tárak egyéb apróságok is, így egyszer kellen szállítást fizetni, ami 150 dodó körül lenne. Még alszom rá egyet, hogy megkockáztassam-e őket.
A másik opció a replikára meg a belső csőre ez: [link] a tárakra meg a MLemart, vagy a WGC. A másik üzlet ami nagyon jó véleményeket kapott és van replika meg tár az a Bunny workshop de azoknál meg elképesztő a szállítási költség. Az AST, MLmemart, WGC kb 70-100 dollárért a Bunny meg 430-ért postáz.

Meg náluk a replika is jóval drágább.
-
petymeg
addikt
válasz
N€T0X|N
üzenetére
Innen rendelem 0 ft a szállítás, nagyon segítőkész az ügyfélszolgálat, nem mellesleg itt a legolcsóbb a fegyver meg a tár is. [link]
Így is baromi drága lesz a vége, tuningolva, felöltöztetve 1200 euro körül. De még mindig olcsóbb, mintha vadásznék. Meg izgalmasabb is. -
válasz
N€T0X|N
üzenetére
Igen gyári rugó. ~13 mm kb. az átmérője. Külső - külső a mérés. Szóval az M-es rugók (most rendeltem egy m170 és egy m180-at) remélem jók lesznek. De kép alapján a honlapon (airsoftpro) ott is az átmérője elméletileg ugyan az. Szóval gyárilag akkor egy M130-as van benne. Fps alapján.
-
válasz
N€T0X|N
üzenetére
Kivettem, megmértem. Mint gyári adat sem passzol, mert több mint 200 mm.
Majdnem 220. Az m-es (m160,170, 180) szerintem jók hozzá. Ahogy méregettem őket a 9-es jó is hozzá.
Másik, azt lehet tudni, hogy milyen csavarok jók hozzá? Mint például ami tartja az egész szerkezetet.
[link] 1:35-nél a 4 dararba gondolok. Menet emelkedésre stb. Mert ezek ilyen egyszer használatos csavarok ahogy nézem...
Nem valami erés csavarok, jó lenne tartalékot beszerezni hozzá. -
Atke
senior tag
válasz
N€T0X|N
üzenetére
Ezért mondtam: MEG KELL MÉRNI!
Amúgy van fent mancraft kit SVD-hez, ha elvileg azzal komaptibilis 43-ért nem rossz upgrade... -
Undoroid
őstag
válasz
N€T0X|N
üzenetére
Szia!
Nem olvastam el a teljes történetet
, de itt megakadtam:" Hát de, pongyolán fogalmazva, levegőmennyiség = nyomás. " Akárhogy nevezed, ez a két dolog nem ugyanaz!
Az egyiket, egyszerűen lehet szabályozni, míg a másikat egy membrános szeleprendszeren keresztül! A levegőmennyiséget Liter/perc-ben szokás megadni, míg a nyomást Bar-ban vagy Psi-ben! Sokszor láttam már azt, amikor ezt a kettőt megpróbálták felcserélni és úgy javítani a dolgokon, hátha...az eredmény pedig mindig ugyanaz volt: valami véglegesen elromlott!
Egy példa: Légkulcs. Biztos látott már mindenki ilyet?! Leginkább kerékcseréknél láthattatok ilyet! A hagyományos szerkezetek maximum 6Bar nyomást igényelnek, ami nem túl nagy, de a levegő igénye (mennyisége) eszement nagy azért, hogy erő is legyen benne. Rendszerint hosszú csővel szokták bekötni, hogy kényelmesen lehessen kezelni! Azért, hogy meglegyen a bekötő csövek megfelelő áteresztő képessége, ezért vastagnak kell lenniük! Itt szoktak hibázni, mert vékony csövet használnak és ugyan a megfelelő nyomás megvan, de ahogy használni szeretnék azt a szerszámot, az pillanatok alatt lenyeli az összes rendelkezésre álló levegőt és a kiinduló 6Bar leeshet akár nullára is, mert a vékony cső nem képes abban az ütemben pótolni az elfogyasztott sűrített levegőt, mint ami a csövön keresztül 'átfér'! Mit csinál ilyenkor a 'szakértő' ? Emel a nyomáson, mert az esik le használat közben...néhány ilyen indítás után a szerszám egyszerűen -előbb utóbb- szétdurran a hirtelen nyomáslökések miatt, ugyanis ilyenkor szokás túlnyomást adni a szerkezetnek!
Nyomásszabályzó: Egy a sok példa közül.
Mennyiségszabályzó: ez pont úgy működik, mint a fürdőszobádban a mosdón a csap! Minél jobban megnyitod a csapot, annál több víz jön ki belőle! Itt nem a nyomást szabályozod, hanem a mennyiséget.
Elnézésed kérem, hogy beleokoskodtam ide!
-
petymeg
addikt
válasz
N€T0X|N
üzenetére
Ez nem játszik, mert az oldalra lehajtott nagyítót kellene védenie.

A gyűrű mögé se fér be, mert az meg túl vékony. Lehet kétoldalú ragasztóval felragasztom, meg az a csöves megoldás se hülyeség, csak nehéz szépen megcsinálni. Lehet nyomtatni kellene inkább rá egy takarógyűrűt.
Vagy venni egy ilyet. Ez az irányzék mögé megy be lehajtva.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
N€T0X|N
üzenetére
Hát nem tudom. Inkább dobjon ki kettőt, ami nem jó, mint viseljen egyet tesztelés nélkül, ami talán jó.
Amúgy kipróbált, megfelelő típust kell venni igazolt forrásból. Munkavédelmi boltban szabványos szemüvegek vannak, van sokféle bevált webshopban sokféle bevált termék. Lehet, hogy egy noname shopban kapható noname termék is jó, de az is lehet, hogy csak valami koppintás, ami legfeljebb farsangi jelmeznek használható.
A hamis biztonságérzettől nincs sok veszélyesebb dolog. -
stewe780
őstag
válasz
N€T0X|N
üzenetére
Azt olvastam, hogy a hop-up megpörgeti a golyót és pontosabb lesz. Gondoltam kell az nekünk, jó ha van. Nézelődés folyamatban. Jó, nem nekem lesz, de akkor is, ez az M1911-es annyira bejön formailag...
Amúgy a linkelt CZ Shadow legalább dupla nehéz, mint amit legelőször néztem STI M1911 CLASSIC. Sőt, ezt nem is értem, alig marad el a favorit CyberGun Colt 1911 A1 HPA -től, amiben a szán elvileg fém. -
stewe780
őstag
válasz
N€T0X|N
üzenetére
Hálás köszönet! Ilyen hely kellene, kár, hogy font-ban kell fizetni.
Még az is lehet, hogy a tár fog dönteni.
Egyébként, ha pisztoly, rugós, legyen hop-up, 0.5-0.6 joule, ti mit ajánlanátok, amihez esetleg jobban kapok tárat? Lehetőleg forint, vagy nagyon max eurós bolt jöhet szóba.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
N€T0X|N
üzenetére
Még nem komposztáltam bio BB-t, de szerintem teszek majd tavasszal a ribizlibokor tövébe a cserépbe.
Nekem van kb 7 éves bio BB-m gyári simítózáras zacsijában, Guarder. Nincs neki baja, a zacsi jól zár, a télen is 10+°C-os tárolóban van a táskában, tehát nap, fagy, extra pára nem éri. 6,01 mm-es csőből is kijön gond nélkül hidegben is. -
stewe780
őstag
válasz
N€T0X|N
üzenetére
Szuperköszönet!!! Akkor megvan a konkrét típus és ahonnan megrendelem. [link]
BB: 0.20-as az ajánlott. Mivel saját kertben használná a fiam, gondoltam jobb a BIO golyó. Van valami ismeret, hogy milyen gyorsan bomlik le? Vennék egy fél kilós csomagot, mondjuk ezt: Airsoft BIO BB Delta Armory 0,20g 0,5kg Fehér. De ha egy év múlva már csak por lesz a tasakban, akkor inkább egy kisebbet vennék.
Szemüveg meg talán jobb egy boltban, elérhető hazai boltban, mert azt fel kell próbálni. Azzal csak nem vágnak át annyira.
Amúgy tökre örülök, hogy ilyet talált ki a gyerek, teljesen beleélem már magam, hogy milyen lövöldéket rendezünk. Magamtól ilyet sosem vennék!
-
stewe780
őstag
válasz
N€T0X|N
üzenetére
Nagyon kimerítő válasz! Köszönöm szépen!
Egyértelműen az airsoft a kívánság.
Az a diabolós légpisztoly, na az igen! Azzal már komolyan lehet célba lőni, de fém töltény, kisebb kaliber, komolyabb sérüléseket is lehet vele szerezni. Félek, túl fiatal még, 12 éves...
Ez a műanyag 6mm a 0,2grammjával, megküldve fél joule-al, olyan játékibbnak tűnik.
Viszont igen, lehet, hogy pont a pontossága nincs meg hozzá, hogy igazán célba lövésre alkalmas legyen. -
CoroStar86
senior tag
válasz
N€T0X|N
üzenetére
Na jó, akkor hagyjuk...
Inkább gyűjtögetek még egy kicsit és rendelek majd Ámerikából 350 dollárért eredeti Jag Precisiont, csak hát az a rohadt vám, meg ÁFA... Lehet, hogy majd akkor adom le a rendelést, ha már ismét kint leszek Ausztriában, talán olcsóbban megúszom... -
CoroStar86
senior tag
válasz
N€T0X|N
üzenetére
Az EMG 240 euró körül kapható, CNC-s alumínium megmunkálás. A Jag elérhetetlen, max Amerikából lehet rendelni. Az Army-ból csak a CNC nélküli, sima verziót lehet kapni, 135 euro körül, azt viszont nem nagyon akaródzom megvenni. Elvileg az EMG meg kb mindenben eltér kicsit az igazitól... Lehet, hogy "csak" egy Tokyo Marui Hi Capa 5.1 GBB lesz a vége...
-
k_petya
tag
válasz
N€T0X|N
üzenetére
Köszi, közben megjöttek a cuccok, valami olasz cégnél volt kjw-s külső cső meg hangtompító, amazonról lett egy belső menetes külső cső, powair6-ről maple leaf hopup meg belsőcső. alakul.
válaszolt a kjw is csak drágább lett volna.
most már csak a hopup-t kellene beállítani, hogy 15m-re pontos legyen. -
jozsi252
veterán
válasz
N€T0X|N
üzenetére
Normál körülmények között nem érné meg ez 100%, sőt még drágábbra is jönne ki mintha itthon vennéd meg. De így viszont nagyon megérte nekem. Miután a pakkot megkaptam, írtam az Olightstore supportnak hogyha a lámpával bármi történne akkor fordulhatok-e a hazai hivatalos képviselethez (Leitz) vagy pedig valami úton módon valamelyik Európai szervizbe kell eljuttatni, és mondták hogy nyugodtan írjak e-mailt nekik ha bármi gondom lenne, illetve a Leitz-hez is fordulhatok és segíteni fognak.
-
jozsi252
veterán
válasz
N€T0X|N
üzenetére
22600ft volt a lámpa kapcsolóval plusz az ajándék lámpa, és akkor erre jött rá 22000ft. Leitznél ez a lámpa 44900ft, a kapcsoló amikor kapható lesz akkor kb 13000ft lesz, az ajándék lámpa itthon 4900ft.
Tehát a pontos végeredmény az az hogy 44600ft volt a pakk mindennel együtt, ha itthon veszem meg akkor 63000 lett volna.
A kapcsoló még nem kapható itthon csak az egyel régebbi verzió, ehhez új fajta kapcsoló van. Dollárba ugyanannyi kb mindkettő, az egyel régebbi kapcsoló 13000ft, szóval az új is kb annyi lesz.
Most már nem éri megvenni az Olightstore-tól.
-
jozsi252
veterán
válasz
N€T0X|N
üzenetére
Novritsch-tól fogok rendelni és az lenne a kérdésem hogy a battlebelt gen 3 övet akkor érdemes megvenni? Mert az is hasonló stílusú.
Meg akkor vennék még tőlük egy tárdobót meg egy általános tartót. A többi rajta lenne a Chest Rigen amúgy is.
Közben úgy alakult hogy árban nincs olyan nagy különbség az Emersongear gen IV illetve a Warrior Assault Systems Falcon Chest Rig között. Így akkor esélyes hogy a Warrior lesz. Gondolom az minőségre kicsit jobb is mint a Emersongear?
Emersongear 90EUR Taiwangun oldalon, plusz rámegy a szállítás még, tehát 100EUR fölött vagyok már.
Jövő héten fogok még próbálni Plate Carriert meg Chest Riget is és majd akkor döntöm el mi legyen. De most jobban hajlok a Chest Rig felé. -
jozsi252
veterán
válasz
N€T0X|N
üzenetére
Köszi a linkeket!
petymeg
Egyelőre a mellényen agyalok sokat, a többi már kb meg van mi lesz. De a mellény az egyik legkényesebb.
Köszi a linkeket neked is!
macilaci78
Pont őket néztem tegnap, XVII. ker Tesco mellett van a bolt ahol elmegyek minden nap kocsival. Du. be is ugrok oda. Warrior Assault Systemet néztem de elég combos az ára. Viszont a Falcon Chest Rig jónak tűnik nagyon. -
bigrob
őstag
válasz
N€T0X|N
üzenetére
Hát egy jó 1,5 órát elvoltunk vele.
Én ex-fogtechnikus lévén valami kézi motoros csiszolóval tágítottam volna fel, de faterom előszedett valami állítható esztergált cuccot és mint egy menetvágót kellett egymás után áthajtani rajta és folyamatosan állítgatni ezek közt amíg el nem éri a kívánt átmérőt.
Ha eszembe jutt mi volt a cucc neve pótlom.
Ha van esztergályos ismerős valószínűleg gyorsabban megoldja..
-
bigrob
őstag
válasz
N€T0X|N
üzenetére
Igen, tiger111hk-ról jött.
Nem volt melóban tolómérő és egy gagyi műanyag vonalzóval kerek 22mm-nek tűnt a külső cső..
Gondolkoztam a magpuloson is, de emellett döntöttem végül, pisztolymarkolatost akartam mindenképp fix tussal
#32027macilaci78
Annyiért ajándék volt valóban... Én most kb 75 EUR-ért vettem, olyan 32.500 körülre jött ki. -
válasz
N€T0X|N
üzenetére
Nnna... szóval: 200mm @ 80 psi @ 0.25g az ~350 fps, azaz ~ 1.42J. Ciklus még simán működik (alu szán), csak nem rugdos akkorákat és kevésbé hangos, de meglepően nem vészes az élmény.
120 psi-n 405 fps, az már 1.91 és hol van még valami nehezebb bb.

Green gázzal valahol a kettő közt lenne, utóbbihoz közelebb, szóval valószínűleg bőven szabálytalan tartományban.
-
jozsi252
veterán
válasz
N€T0X|N
üzenetére
Igen azt láttam hogy alapból van hozzá magasítás ami jól jön maszk miatt. Videókat nézegettem a T1-ről plusz a hozzá hasonló red dotokról és mivel hiába nem 1 szemmel nézel bele az úgymond vastagabb keret miatt kicsit többet kitakar az oldalsó részekből mint a nyílt red dot.
macilaci78
Akkor maradok ennél a megoldásnál. Viszont a lámpán elgondolkoztam hogy tényleg kell-e nekem játékra olyan lámpa ami 100-150k cd-t tud. Teljesen feleslegesnek tartom hogy olyan lámpát tegyek fel ami 6-700m-re elvilágít egy vékony csóvába. C8-ban sokféle led van, lehet keresek régebbi ledeset ami 50-60k cd és azért 1000 lumen felette van.emre
Igen azt is elkezdtem nézegetni. Itthon Olight lámpáim vannak és voltak is mert nagyon szeretem a márkát, de a fegyóra nem akarok ennyiért venni. -
petymeg
addikt
válasz
N€T0X|N
üzenetére
Ilyen lencsevédőt kerestem mindenhol, de sehol nem találtam. Jobb híján ilyenek oldottam meg lámpánál meg optikánál is. [link]
Red drótból nálam ez a nyerő: [link]
Gyorsoldású és simán kézzel állítható, csavarhúzó nélkül, a pötty is jóval fényesebb, mint a Theta Optics féle, így kinti játékra is jobb. -
Atke
senior tag
válasz
N€T0X|N
üzenetére
ez erre a pisztolyra szerintem nem igaz.Az összes többinél így van. Ha a cm.131-et vesszük riválisnak akkor kb 20 eur a különbség,ami azért a fémszánt+ 14ccw menetet szerintem megéri.
Amúgy az összes cucca "lopott" egy saját terméke nincs szerintem...már ami a replikákat illeti .
Súlyát majd megmérem mert többnek tűnik nekem -
macilaci78
nagyúr
válasz
N€T0X|N
üzenetére
Szerintem viszont meg lehet próbálni. Láttam már 3-cellás rúdakkut 18650 méretűnek tűnő cellákból. Mivel a fekete zsugorcsövön nem láttam át, így csak tipp.
Viszont ha a 2 cella nem elég, akkor 2 db 2 cellás pakkot párhuzamosan is lehet kötni, így a páronkénti kapacitás összeadódik, amivel a kinyerhető áram is. -
z123456z
őstag
válasz
N€T0X|N
üzenetére
Köszönöm a gyors válaszodat. Én 6.5 óra körül számoltam. Akkor célszerű rámérni töltés előtt és kiszámolni, hogy ebben az állapotában mennyi idő kell neki, vagy lehet általánosságban egy 5 órára feltenni, és reménykedni, hogy ebből nem lehet baj?
Másik kérdésem.
Régi laptop akkumulátorból kinyertem 4 db jónak tűnő cellát ( 18650 ). Érdemes ezeket kettesével vagy hármasával sorba kötve "belegányolni", vagy felejtős, pláne szakértelem nélkül?
-
emre
veterán
-
macilaci78
nagyúr
-
macilaci78
nagyúr
válasz
N€T0X|N
üzenetére
Nemrég olvastam egy cikket, az airsoft fegyvereket a gyárban szokás bőségesen ellátni kenőanyaggal, ami a használat szempontjából feleslegesen sok és szükségtelen helyekre is kerül, így például a gumira is. Történik mindez azért, hogy a fegyver károsodás nélkül túlélje a hónapokig tartó tengeri utazást a sós levegőn, másrészt az akár éves tárolást is az eladásig.
Másrészt én hozzá vagyok szokva egy bizonyos gumihoz. Amikor aktívan játszottam, a Glockban és az AUG-ban a kezemben lévő belső csővel kb jóra be is tudtam állítani a hop upot egy lövés leadása nélkül.
Ez persze nem lehetséges "jópár ez-az" folyamatos összevásárlásával.A pontosság szempontjából a hop up gumi az egyik legkisebb beruházás, 25 méteren pontlövő AEG-et csinálni pedig messze nem triviális feladat. Légpuskával a 25 méter olimpiai táv, pedig azok precíz jószágok. Persze nem tudhatom, mit jelent pontosan a kérdező "célzott pontos lövés" kifejezése. 25 méteren kb bármilyen 300 fps-t elérő AEG mellalakon 10/10. Ami nem, az nem szar, hanem rossz, valami hibás benne. Szakadt a gumi, dupláz, akármi.
-
Atke
senior tag
válasz
N€T0X|N
üzenetére
A marking liszensz elvitte a pénzt, így anyagra már nem vót!
#31455 macilaci78 : blackrulz-t tudom elképzelni hogy egy HPA striker as03 -al rohangál
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Posta, csomagküldés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- World of Tanks - MMO
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max - Blue Titanium - 256GB - Akku: 84% - Megkímélt állapot!
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 (128 GB) (rendelhető)
- ÁRCSÖKKENTÉS MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 8 ciklus az akkuban!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Hát kinek ez, kinek az. Nekem az biztosan nem.
gyárilag mégkicsiwellpro lőképe

, de itt megakadtam:

Marui full műanyag???

a főnix az a béke szigete volt eddig is a sok szrhoz képest ami van egyébként