- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Májusi bemutató, júliusi piacra kerülés, áremelés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- LG Wing - szárnyas fejvadász
- Angwatt CS1 - akár jó is lehetne
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
DNReNTi
őstag
válasz
f4lcon #31191 üzenetére
Nekem is valami Redox - vagy ilyesmi - van, szinten koszoni, tok jol van. Amugy ez anno kb kozel annyiba kerult mint egy Imax, csak akkor azt nem tudtam venni sehol. Nyilvan hasznalattol is fugg, de szerintem atlagos ilyen havi 1-2 akkutoltesre egy ilyen "jobb" klon teljesen oke. Ugyan ugy fejlodott ez is az elmult 15-20 evben, mint az egesz airsoft ipar.
Ha valaki mondjuk uzemeltet egy arenat lipos berfegyokkal, ahol 1-1 akkut heti 3-4x tolt, es van neki 30-40-50db akkuja, akkor mar en is azt mondanam, hogy csak a a jol bevalt johet szoba.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gaming notebook topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Lenovo IdeaPad 3 15IAU7 garancia 109990
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest