Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- 200 megapixeles kamerával lép szintet a Moto G87
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.Én
veterán
Hali
Most már én is ismerkedek a Cyma Ak-val és azon kivül hogy elfogyott a skuló, azon kivül más gondom nincs vele
Már az Akku gondott is megoldottam, jóval tovább töltöttem mint mondták és azota birja(kopp,kopp,kopp)
Ja Dugattyu fejet ill. rugóvezetöt is akarok bele majd venni, ebből vannak verziok?(1,2,3)Mert a rugó vezetönél találkoztam ilyennel(gondolom a Vezió 2-es nem jó a 3-as verzioju gearboxhoz).
Jövö héten kapom a lovémat aztán akkor veszek hozzá skulot, ill. egy két dolgot a gearboxba
(csak a fuvardij kerül sokba ahogy nézem
)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- iPhone 17 Pro 256 GB Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Dobozos Új HP OmniBook 5 Flip 2-in-1 érintőkijelzős laptop i5-1334U 16gb ram 512ssd Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Cam I Garancia!
- 27% - ASUS ZenDrive U9M optikai meghajtó DVD RW Ezüst
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R5 7600 16GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H7 Flow fehér 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)