Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
sharpapa
senior tag
Ééééééééééééés igen megvolt az első játékom a kállói erdőben...

Nem volt egy húdenagy war mert kint volt összesen 6 fegyver, 1 a Socomom, 1 Well R6, egy kínai sniper, Cyma Mp5, Co2 S&W Sigma, meg egy ultragagyi kínai szar spring pisztoly...Általában körönként egy embert leszedtem, kivéve amikor cseréltem a Well M4A1-re, mert akkor mind3 ellent én lőttem ki
. Amúgy örülök hogy nem vettem olyat, nagyon szar cucc, szegény srácnak megdöglött a tár nem tudta betekerni a bb-ket...Viszont ezzel a pisztollyal akármilyen jó is alulmaradok az aegek ellen, legalábbis terepen, épületben meglátjuk...Viszont be kell szereznem egy fegyvert ami terepen is jó mert így szopni fogok mint a kismalac!
Mykos:
1.Haverod AK-ja eladó-e még?
2.Ha igen, valami elérhetőséget tudsz mondani? Softair fórumos nickje is jó.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Kutya topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- EAFC 26
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Bestbuy játékok
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Autós topik
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Asus H110M i5 7500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- AKCIÓ! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T3 Plus ADATA 600W
- -75% Dell XPS 13 (9320) i7-1260P 16GB Ram/1TB SSD FHD+ Gari
- Xbox One S Minecraft Edition 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Amúgy örülök hogy nem vettem olyat, nagyon szar cucc, szegény srácnak megdöglött a tár nem tudta betekerni a bb-ket...Viszont ezzel a pisztollyal akármilyen jó is alulmaradok az aegek ellen, legalábbis terepen, épületben meglátjuk...Viszont be kell szereznem egy fegyvert ami terepen is jó mert így szopni fogok mint a kismalac!