Új hozzászólás Aktív témák

• sharpapa
    senior tag

Macilaci:
    Furcsa az én ízlésem, néha én is meglepődök rajta. Vsr10 és társaival végzett munka nem jön be, inkább a támogató/ ''rövidtávú sniper'' (rem érted mire gondolok). De rájöttem hogy egy darabig (kb 2,5 évig) fel kell adnom a márkás fegyókhoz kapcsolódó álmaimat, mert most gondolj van zsém egy használt TM/CA aegre, és két hétig kell könyörögnöm egy kib.szott pisztolyért is...Ebből az lesz hogy ha kiegyezünk végre, valami springes nagy vagy nem tom miben (az M16 400-ig húzva tetszik ;) ) , lényeg hogy ne rúgjon 40-50ig. Azzal kihúzom a 18ig, a lóvé gyűl, és ha a motorvétel meg ilyesmik mellett belefér, meglátogatjuk a 44est és ki nem jövök egy fincsi márkás állat és felszerelése nélkül.

Izlésre visszatérve, a futurisztikus modernből hirtelen átcsaptam retroba, mikor elolvastam a batv oldalán az M14 aeg tesztjét, és nézegettem néhány képet róla. A támogató/sniper feladatkör tetszene. A fegyver méginkább, pláne egy gagyi Tasco távcső+bipoddal, mellé mondjuk GBB Beretta oszt jóvan. De mire a fegyvervételig jutok, ez az álom fog még változni vagy 10szer:D.

Mykos:
    Haverod betájáról képet tudsz mutatni?

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák