Új hozzászólás Aktív témák
-
=Mentor=
őstag
A Nod32 egyértelműen jobb választás NAV-nál!!
Előnyök: Gyorsabb, kevesebb memória használ, és nem mellesleg hatákonyabb is..
Outpost-ról is csak jó tudok mondani.. a legújabb 3.0-ás verzió már több mint 20 féle támadási módot hatástalanít... és számtalan hasznos plugint tartalmaz és szintén nem eszik sok memóriát...
ár-érték szempontjából talán nincs is jobb váalsztás!!
egyébként én is ezt a kettőst használom! -
Biaggio
őstag
Egyik gépemen tűzfalam Agnitum Outpost, viszont vírusirtónak mást választottam: Avast
Van még egy Zonealarm+AVG Anti-Virus és egy Sygate+Avast párosítás. Eddig kopkop, de nem volt gond egyikkel sem.
A NOD32-nek létezik ingyenes változata is? Egy próbát megérne -
h_143570
addikt
Én is NOD32 és Outpostal nyomulok a neten nekem eddig próblémám nem volt velűk.
Az hogy a gép biztonságosabb-e igy mint nortonal egyértelmű egy ideig NAV-ot használtam én ostoba mig ki nem derűl hogy szinte sermmit nem vesz észre a koolyabak kőzűl ha meg igen akkor megirtani nem birja.
Az SVCHOST ezen a néven futnak a windows xp szolgáltatásai, az egybetartozóak nyilván egy svchos bejegyzés alatt. Ez azért van igy mert ezek a szolgáltatások rejtet folyamatokként kerűlnek elinditásra igy a feladatkezelő nem telitődik tele 100+ főlősleges bejegyzéssel. A kidengedésével meg vigyázni kell bár ha van egy jó virusirtó pl NOD32 akkor realtive nyugodt lélekel ki lehet engedni. -
Korcsii
őstag
Erre én is kíváncsi lennék, hogy mi ez a file.
Én Norton Internet Securityt használtam, és az egyszer elkezdte kiírogatni hogy:
-svchost.exe-ben vírust talált
-ezért törli
-nem tudja törölni.
És ezt percenként megismételte.
Egyszer csak azt veszem észre hogy a progtamok fele nem indul, és a norton se indulni se újratelepülni nem akart.
Felraktam a NOD32-t és 15 vírus talált.
Azóta nem szeretem a Nortont.
[Szerkesztve] -
PeL
addikt
Az lenne még a kérdésem hogy mi az amikor az SVCHOST.EXE program kimenő adatforgalmat kezdeményez ? Mi ez a program tulajdonképpen? Mert vagy 5x van benne a feladatkezelőben. Engedélyezni kell a kimenő adatforgalmát ?
Még1, párszor kijelez valamit hogy ''megváltozott a tartalma'' vagy valami ilyesmi szöveggel ezekre mit kell nyomni ? -
PeL
addikt
Hi everyone !!!
Először is azért nyitottam új topicot, mert igaz találtam róla 1et de abban elég régi és kevés is a hozzászólás...
Na szal az lenne a téma hogy eddig Norton Antivirus 2005-öt használtam vírusírtó / tűzfalnak, és nem is volt semmi bajom vele azon kívül hogy elég jól lelassította a gépemet.
Ezért döntöttem úgy hogy ma felteszem helyette a NOD32-t mert elég jókat hallottam róla és tűzfalnak az Agnitium Outpost 2.7-es változatát választottam. Az lenne a kérdésem hogy szerintetek ez a kettő 1ütt biztonságosabb-e a NAV2005-nél, továbbá véleményeket várok a két programról.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Éjszakai műszak
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gyúrósok ide!
- Óvodások homokozója
- Anime filmek és sorozatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest