- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple Watch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- eSIM, a kártyamentes szabadság
Új hozzászólás Aktív témák
-
b.bone
senior tag
szvsz megszokás kérdése. hatossal is meg lehet csinalni azt amit 1.5-el.
sok különbség nincs. csak a 7-el jött ez az új arculat. kicsit más, de meg lehet szokni.
gondolok itt arra hogy 6-ban A, B csatornád van, közé húzod a transitiont, míg pl 1.5 pro-ban video 1, video 2, stb és egyből a snittek ikonjára húzod majd külön állítgathatod ahol szintén ott van az A, B..
-powerful real-time bla-bla. hát, renderelés nélkül 1.5 sem képes csodákra. (ergo nem tapasztaltam különbséget)
-colort nem használtam passz
-úgyis DV Avi-ban dolgozik az ember, fogalmam sincs mit támogathat. szval 6-os powa.
-audio mixer. lásd color
-ja. ixpésebb vagy valami.
szoval nekem most 1.5-van telepítve mert megnéztem. de ugyan az. tök mind1 melyiket használod."guilty until proven innocent" - Artisjus
-
b.bone
senior tag
válasz master bud #90 üzenetére
az aspect ratio jól volt beállítva. közben rájöttem hol volt a hiba. én hülye a media playerrel nézegettem meg a vágott anyagot. nem tudom miért de a dv avit széthúzza 4:3-ra. viszont tömörítés után. (adobe media encoder, tempgenc -->mpg2) 16:9-ben nyomja. és mivel dvd-re úgyis mpeg-ben megy olymind1
"guilty until proven innocent" - Artisjus
-
b.bone
senior tag
a #76-77-es kérdésem még mindig él. örülnék ha valaki tudna rá válasz adni. tehát egy UP.
ráadásul sikerült szereznem egy búvártokot a kamerámhoz. megyek is pár napra tengerhez. szívem szerint widescreenbe rögzítenék, de nem merek.
egyébként a gond ott van, hogy csak valami nagyon gagyi tömörítésnél maradt meg a 16:9. tehát borzasztó a minősége. szval. help please"guilty until proven innocent" - Artisjus
-
b.bone
senior tag
Hy!
A kamerámon van widescreen üzemmód. 720x576-ban rögzít. van is egy csomó ilyen felvételem. valahogy jobban szeretem mint a sima 4:3-ast.
preimere-ben ha widescreen projektet csinálok nincs is vele gubanc. tehát nem húzza szét a képet. exportnál szintén be van neki állítva hogy 720x576-os legyen. de ha a kész, exportált video-t megnézem mondjuk media playerrel akkor kihúzza 4:3-asra...
hogy kéne úgy exportálni, hogy megmaradjon a szélesvászon?
mod.: érdekes, ha megnézem a 4:3-as felvételeket properties-nél azokra is 720x576-ot ír mega widescreenesre is. akkro msot hogy is van ez?:S
[Szerkesztve]"guilty until proven innocent" - Artisjus
-
b.bone
senior tag
válasz Cathfaern #41 üzenetére
igazából nem ismerem én ennyire ezt a premieret. de. mi lenne ha a képet megcsinálnád 640x480-ra? vagy legalább elősször próbáld ki bármilyen másik 640x480-as képpel. ha azzal jó...
a másik. amit úgyszint nem ismerek az az Adobe After Effects. tudtommal az kifejezetten ilyenkre van. már megszereztem tesztelni, de még nem volt rá időm...
mindenesetre talán egy próbát megér, már ha van rá időd meg kedved hozzá.
abban biztos nagyobb a szabadság.
én személy szerint szinte semmire nem mentem a beépített effectekkel. vagy túl csicsásak /egyszerűen sz@rok/ vagy nincs olyan amilyen éppen kéne.
lehet ott az opciókkal játszani, de nem igazán értem."guilty until proven innocent" - Artisjus
-
b.bone
senior tag
mivel olvastam #25-öt gyorsan elindítottam a premiere7-et.
próbáltam egy pár alap effectet (pl ghosting) és tranzitiont (cube spin meg ilyenek) is és mindezt egy 30 perc hosszú DV avira. semmi lassulás vagy ilyesmi. egyből játszható a ''monitor''ban.
kipróbáltam egy 1óra:22 hosszú filmel is. ugyan úgy megy. annyi a hiba hogyha pl egyből a végét játszom nincs hang ,beletelik egy kis időbe míg felzárkózik ,de ez így van effekt nélkül is.
szóval szerintem nem szabadna annyit szenvednie. bár nem tudom melyik az ''áttünés'' ,de ha megmondjátok milyen néven van az a premierben angolul akkor kipróbálom. most már kiváncsi vagyok rá."guilty until proven innocent" - Artisjus
-
b.bone
senior tag
ezt nem egészen értem: ''preview ablak számol''
mindenesetre. én is 2500+ bartonnal csinálom. a standard beépített effekteknél semmi ilyet nem vettem észre.
tehát ha alul a sequence-be beteszek egy effektet két jelenet közé ,az nem terheli le a gépem. szvsz ezen nincs mit állítani ,esetleg új rendszer vagy ilyesmi.
már csak az a kérdés ,hogy te ezt kérdezted-e
[Szerkesztve]"guilty until proven innocent" - Artisjus
-
b.bone
senior tag
egy péntek esti UP!
"guilty until proven innocent" - Artisjus
-
b.bone
senior tag
a 7-est használom. a vagdalkozás ,meg beépített effektek beiktatása már egész jól megy.
viszont a dvd készítéssel még akadnak gondjaim.
az oké ,hogy export to dvd meg is írja ,játszható mindenhol ,de menüt meg ilyesmiket hogy lehet benne csinálni? sehogy sem jövök rá"guilty until proven innocent" - Artisjus
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Dark Souls sorozat
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- BestBuy ruhás topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- World of Warcraft Burning Crusade Collector's edition bontatlan
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!