- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- iPhone topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roachy
senior tag
Érthető a dilemmád. Neked kell kisakkozni milyen irányban akarsz elindulni.
Ha gyorsan akarsz eredményeket kisebb büdzséből, akkor érdemes még ezt a gépet is fejleszteni, mert lesz komolyan vehető/érezhető előrelépés.
Vagy pedig elvagy még ezzel és inkább gyűjtögetsz egy aktuálisabb rendszerre. Ahogy te is írtad videókártyát, ssd-t vehetsz most is, mert azt majd tovább tudod vinni az új gépbe is.
Egyébként az ssd-re nem kell 80ezer. Már jóval olcsóbbak.
30-40 körül én gtx 780ti-t nézegetnék, ne vegyél quadrót. -
Roachy
senior tag
Mennyi pénzt szánsz a vga-ra? Mert a quadroknak igazából semmi értelme premiere-hez. Egy asztalival jobban jársz ár/érték arányban.
A procinál az i7 3770(k)-nál ne add lejjebb. Inkább gyűjts még kicsit, de annál ne vegyél kisebbet semmiképpen. Nagy rá a kereslet igen, mert még mindig igen jó proci. Különösen jól sikerült darab.
A te gépeden mindent fejlesztenék a helyedben, vga, proci, ram. Csak úgy fogsz jelentős javulást tapasztalni. A táp az szerintem még pont elég. -
Roachy
senior tag
Igen ezek az új processzorokba vannak integrálva.
De az Intel HD Graphics, nem váltja ki a videókártyát. Játékoknál sem elég a teljesítménye, szóval arra jó, hogy képet megjelenítsen, de a premiere gpu gyorsított szolgáltatásait nem tudod vele kihasználni.
Főleg ha cs3-ról beszélünk, az valószínűleg az új processzorok hardveres video encoder funkcióját egyáltalán nem tudja használni. Lévén akkor még nem létezett ilyen proci, nem tudták rá optimalizálni.
Ahogy fentebb írtam, ha nincs pénz vga-ra, próbálj minél jobb procit venni. Szerintem legalább egy i5 kéne min. 8Gb rammal, ha a cél a minél folyékonyabb HD munka.
Vagy vehetsz régebbi, használt, de erősebb konfigot.
Azt nem tudom neked megmondani, hogy cs3 alatt milyen különbség van egy újabb integrált videó-val rendelkező proci és egy régebbi között. De cs6 esetében sem tudnám megmondani, nincs lehetőségem összehasonlítani. Nekem HD graphics van a procimban, de nem használom. -
Roachy
senior tag
A HD vágás folyékonysága nagyban fog az erőforrástól. A te konfigod, eléggé karcsú. Azon akadozni fog még effektezés nélkül is.
Gyakorlatilag minden komponens számít. Akárcsak a legtöbb Adobe termék esetében a Premiere-nél sincs elég memória. Minél több, annál jobb. Ajánlott ssd használata, egy jó videókártya, amit a Premiere is támogat. Az nvidia (CUDA) kártyákat támogatja, abból is az erősebbeket. Prociból is inkább a 4+ magosokkal megy igazán szépen. -
rlazol
veterán
sajnos nem értek a HW-hez, de az tény, hogy nagyban függ a memória mennyiségétől, főleg a videokártyán lévő memóriától. Matrox Parhelia 128-ason akadozott, ugyanazon a konfigon Parhelia 256-ossal szépen megy.
ha megnézed az adataimnál lévő konfigot, az kb a minimum HD vágáshoz, azzal hasonlítsd.
Tegyük hozzá, nálam úgy van beállítva a Premier, hogy a visszajátszó ablak 100% nagyságú (Dual kiosztás...). Ha csökkented a visszajátszó ablak méretét akkor kevesebb HW kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest