- 8300 mAh, maradhat?
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Huh, nem is tudtam, hogy van ilyen topik, már mentem is, még jól jöhet
1.5 és 2.0 között nincsen olyan hatalmas nagy különbség - amennyire én látom/tudom.
Mentés: Export-> és innnen már látni fogod (Movie a 2.0ban, régebbinél azt hiszem Timeline volt).
A kódololásos mentésről annyit - bár lehet nálam voltak gubancok csak - hogy én uncompressedbe mentem, pontosabben exportálom Premiereből, és utánna VirtualDubbal tömörítem.Szerk: Amennyire én emlékszem csoportos duration állítás nincsen, esetleg a default duration timeot beállíthatod ( 1: Choose Edit > Preferences > General. 2
or Still Image Default Duration, specify the number of frames you want as a default duration for a still image.)
Illetve az átmenetekre:
You can specify a video transition and an audio transition as default transitions and quickly apply them between clips in a sequence. Default transition icons are marked by a red outline in the Effects panel. Cross Dissolve and Constant Power Crossfade are preset as the video and audio default transitions.
If you use another transition more frequently, you can set it as the default. When you change the default transition setting, you change the default for all projects. Changing the default transition doesn’t affect transitions already applied to sequences.A jó klippekhez idő kell, az egyediekhez meg főleg. Sajnos ezek az idézetek a 2.0ás Premiere-ez vannak, ha angol alapján nem megy, akkor szólj, és fordítok
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- 8300 mAh, maradhat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Milyen autót vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Reklámblokkolók topikja
- Tőzsde és gazdaság
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Samsung Galaxy S21 Ultra /Kártyafüggetlen / 12/256 GB / 1Év garanciával
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest