- Netfone
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
bitfarkas
őstag
válasz
agrarfiatal #57 üzenetére
Hát akkor én kifogytam.
De úgyis bizonyára fel akartad frissíteni az oprendszert meg a progikat, úyhogy gyalu C. És csak a szükséges progik menjenek fel elsőként, semmi kodekpack meg ilyenek. Ha ez sem oldja meg, akkor ufó van a kamerádban.:)) -
bitfarkas
őstag
válasz
agrarfiatal #55 üzenetére
Ugye, amikor kamerára exportálsz, lejátszás állásban van a video? :P
-
bitfarkas
őstag
válasz
agrarfiatal #52 üzenetére
Még mielőtt cserekameráért szaladnál, tedd már meg, hogy olvass be a kameráról egy rövid kliprészletet, majd a felvételi ablak bezárása után, anélkül. hogy a kamerához nyúlnál, játsz le az idővonalra tett filmet. Elvben a képnek meg kell jelennie a kamerád lcd-jén.
-
bitfarkas
őstag
válasz
agrarfiatal #52 üzenetére
Tehát a kamera valamiért nem kap jelet. Most már csak az a kérdés, hogy a gépről kimegy-e? Kölcsönkamera? Esetleg más progi, amivel visszaírhatsz, Ulead, vagy Vegas?
-
bitfarkas
őstag
válasz
agrarfiatal #50 üzenetére
De az átmenetek már működnek? kockásodás DV aviban megszűnt?
Ha a kamerára vissza akarsz írni, elindul rendesen a szalag, a kamera lcd-jén látszik a műsor, amit visszaírnál? -
bitfarkas
őstag
válasz
agrarfiatal #47 üzenetére
Bocsi, nem én voltam lusta, a szervercsere ment kicsit lassan.:)
A pana kodek lelőhelye: [L]http://users.tpg.com.au/mtam/install_panvfwdv.htm[/L].
És ha még nem ismernéd, van itt egy csomó hasznos szerszám:
[L]http://www.videohelp.com/tools[/L] -
bitfarkas
őstag
válasz
agrarfiatal #44 üzenetére
A dv avi kodekeddel lehet valami gáz, ha mpeg formátumba jól konvertál. Erre utal a visszaírás hiánya is. Ha nem túl nagy gond, újratelepített oprendszer, mondjuk a 6,5-ös premiere. DVD lejátszók és egyebek később, hogy ne zavarjon be semmi.
De esetleg feltehetsz egy másik DV avi kodeket, pl a panasonicot. A honlapjukon elérhető. A premierbe a telepítés után beépül, és kiválaszthatod a file-export-movie menűsorban. Az ezzel kimentett klipet próbáld azután visszaírni a kamerára. -
bitfarkas
őstag
válasz
agrarfiatal #42 üzenetére
Elég furcsákat csinál a progid.
Tehát összefoglalva a jelenség:
Kepcsörnél funkciók rendben, vinyóra rögzítés frémdobás nélkül ok.
Visszaírásnál kameravezérlés ok, gondolom szalagot is indít, de a kimenet mintha tiltva lenne, mert kék a kép. (Nem zaj, mint a felvétel nélküli szalagnál, hanem kék)
Ha A és B sáv között valamilyen átmenet van, az átmenet átfedési idejében fekete a kép, egyébként rendben.
Ha szalagra vissza akarsz írni, nem csak a korrigált frémeket, de az egész anyagot rendereli előbb. (Ez tipikusan akkor fordul elő, ha az idővonalra tett klip nem dv avi, de ezt konokul tagadod) Gondolom az egyéb projektbeállítások is stimmelnek PAL, felbontás stb.?!
Valami(k) keményen összeakadtak nálad, de a lezúzás és újratelepítés előtt még nem árt megnézni pl: Ha a kamera a dv kimenetre van akasztva lejátszás állásban és a premierrel lejátszol az idővonalra tett (változtatás nélküli) dv avi klipet, a képnek a kamerád kijelzőjén meg kell jelennie.
Próbálj meg egy klipnél motion beállítást csinálni, ott is feketeség fogad, (a beállításnál és a renderelés után) vagy az műkszik?
Próbáld már meg ezt a két dolgot és gyere vele vissza. -
Roachy
senior tag
válasz
agrarfiatal #37 üzenetére
Biztos van valami gebasz, de ötletem sincs igazán, mivel nekem van egy digitalizáló kártyám ami hardverből számol, a proci csak segít neki, ezért ilyesmi problémával még nem találkoztam. Én a helyedben, megpróbálnám újra telepíteni a winfost, és csak azokat fölrakni ami kell a vágáshoz. Ha így sem jó, akkor lehet kevés a géped hozzá.
-
Roachy
senior tag
válasz
agrarfiatal #33 üzenetére
Az egészet kiszámolja, nem csak az áttünést? Milyen video fájlal dolgozol? Lehet hogy mpeg?
-
bitfarkas
őstag
válasz
agrarfiatal #30 üzenetére
Lehet, hogy nem emlékszem jól már a 6.0-ra, de ha ráklikkelsz az áttűnés ikonjára a transition sávban, feljön az áttűnés ablak, ahol meg tudod nézni az áttűnést valós képben is a csúszka mozgatásával. Ha ott is csak feketeség van, akkor nincs tippem.
Azt mond még meg, hogy ha az áttűnés beállítása után renderelés nélkül az előnézeti ablakban lejátszol (normális esetben az A sávnak kell látszani az áttűnés alatt a jobb felső sarokban egy X-el, azután a B-nek. Ott is feketeség van, vagy van képtartalom?
[Szerkesztve] -
agrarfiatal
senior tag
válasz
agrarfiatal #28 üzenetére
upszi!
-
vtechun
veterán
válasz
agrarfiatal #1 üzenetére
nem az lehet, hogy ahol az áttünés van ott nincs videó, mármint abban az időben, mert olyankor szokott feketeség lenni, legyen az áttünés ideje alatt is video mindkettő videosávban...
-
Terminus_
aktív tag
válasz
agrarfiatal #19 üzenetére
itt vannak agrarfiatal képei:
[L]http://home.sch.bme.hu/~oki/premiere/premiere1.JPG[/L]
[L]http://home.sch.bme.hu/~oki/premiere/premiere2.JPG[/L] -
b.bone
senior tag
válasz
agrarfiatal #15 üzenetére
ja. küldjed
-
Terminus_
aktív tag
válasz
agrarfiatal #15 üzenetére
küldj shot-ot vagy inkább linkeld ide.
-
b.bone
senior tag
válasz
agrarfiatal #10 üzenetére
tehát úgy néz ki a dolog, hogy külöböző hosszúságú téglalapokkal jelöli az egyes vágott részeket. amiket aztán kedved szerint egymás mögé pakolsz. eddig stimm minden. és az effecteket ugye nem egy új téglalapként teszed a be a részek közé? hanem csak simán be kettő közé úgy hogy ne legyen neki külön grafikus ábra.
tehát csak a két film darab van egymás mellett és a felső színes csíkban van egy jelzés hogy ott az effect.
ha jól sejtem #9-ben is ezt kérdezték. de más miatt nem nagyon lehet vele baj.
ha viszont így csináltad akkor passz. talán mégis lehet más gyíkja:DDD -
Roachy
senior tag
válasz
agrarfiatal #10 üzenetére
Passz! Így látatlanba nem jut eszembe semmi. Velem még nem volt ilyesmi, bár nekem van célhardverem. Azért ha mégis eszembe jut valami szólok!
Aktív témák
Hirdetés
- Renault, Dacia topik
- Opel topik
- Xbox Series X|S
- Hardcore café
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Netfone
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest