- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Apple Watch
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Nagyobb kijelzőt kap a CMF Watch 3 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Aktív témák
-
Roachy
senior tag
válasz
agrarfiatal #37 üzenetére
Biztos van valami gebasz, de ötletem sincs igazán, mivel nekem van egy digitalizáló kártyám ami hardverből számol, a proci csak segít neki, ezért ilyesmi problémával még nem találkoztam. Én a helyedben, megpróbálnám újra telepíteni a winfost, és csak azokat fölrakni ami kell a vágáshoz. Ha így sem jó, akkor lehet kevés a géped hozzá.
-
Roachy
senior tag
válasz
agrarfiatal #33 üzenetére
Az egészet kiszámolja, nem csak az áttünést? Milyen video fájlal dolgozol? Lehet hogy mpeg?
-
Roachy
senior tag
válasz
Terminus_ #21 üzenetére
Hi! Nekem nem működnek a linkek, nemtudom megnézni a screenshot-okat. Igen sokat változott a 6-os óta a premiere. De van ami jobb volt a régi verziókban. Én például bonyolúltabb anyagok esetében jobban szerettem az A/B editing-et használni a jobb átláthatóság miatt. Ez hiányzik a 7-esből, nem is értem miért?
-
Roachy
senior tag
válasz
Terminus_ #21 üzenetére
Hi! Nekem nem működnek a linkek, nemtudom megnézni a screenshot-okat. Igen sokat változott a 6-os óta a premiere. De van ami jobb volt a régi verziókban. Én például bonyolúltabb anyagok esetében jobban szerettem az A/B editing-et használni a jobb átláthatóság miatt. Ez hiányzik a 7-esből, nem is értem miért?
-
Roachy
senior tag
Használd a 7-est. Abban van kisablakos real-time preview.
-
Roachy
senior tag
válasz
agrarfiatal #10 üzenetére
Passz! Így látatlanba nem jut eszembe semmi. Velem még nem volt ilyesmi, bár nekem van célhardverem. Azért ha mégis eszembe jut valami szólok!
-
Roachy
senior tag
Valamit valszeg nem jól csinálsz. Lehet hogy az áttünés iránya van rosszúl megadva, vagy a videosávok nem helyezkednek el megfelelően. Az áttünést a grafikus sávra tetted? Melyiket használod, cross dissolve?
Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- SzoftverPremium.hu
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest