- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Aktív témák
-
-
agrarfiatal
senior tag
érdekes modon a kamerára még mindig nem tudom visszamenteni a vágott anyagot.
-
agrarfiatal
senior tag
upsz
-
agrarfiatal
senior tag
válasz
bitfarkas #43 üzenetére
ja hát igencsak az.
na mostmár a 7.0asal nyomulok. ha ott benyomok valami átmenetet akkor az egészet rendereli. 6osnál 6.5nél csak az átmenetet.
a másik érdekesség hogy kimentem 7ben aviba (de már átmenetekkel) a cuccot akkor lejátszásnál kockásodnak az átmenetek - de viszont mikor dvd-re (mpeg2re) mentem ki akkor az átmenetek tök jók. 6osnál mikor kinetettem így aviba lejátszásnál csak feketeség volt végig. (lejátszó progi windows mediaplayer).
7ben nincs A/B editing.
ja
a kamera egy sony dcr-pc109es. ez csak dv.aviban dolgozik tehát amit bejátszok csakis avi lehet. felbontása 720x576 25fps-el.
[Szerkesztve] -
agrarfiatal
senior tag
az az érdekes hogy ha export>dvd akkor tök jó minőségbe konvertálja az átmeneteknél nincs kockásodás stb.
export to tape-nél a videokamerára nem rögzít semmit érdekes pedig a kamerán világít a rec felírat de mikor megnézem hogy mit rögzített csak kék képernyő van. -
agrarfiatal
senior tag
hát nem hinném hogy kevés lenne a gép hozzá. egy pIIIas 1,2es
renderelésnél a cpu sebessége a renderelés sebességét befolyásolja és nem a minőségét!!!
amúgy lehet hogy húzva van a proci és az miatt téveszt, most nézem prime95tel hogy tényleg tévesz-e számítást a cpu
és az mitől van hogy amit bejátszottam a kamerából filmet az tök jó és amit van benne átmenet és úgy le van mentve avi-ba az átmeneten kívül is van hogy szaggat? - annak pedig nem kéne hogy szaggasson -
agrarfiatal
senior tag
fel!
-
agrarfiatal
senior tag
upsz
-
agrarfiatal
senior tag
szerkesztettem egy rövidke filmet és egyes áttünések kikockásodnak és ahogy az átmenet befejeződik a következő képkocka hátrábbugrik - olyan mintha hirtelen lenne zoomolva. mindezeket nem látni a prewiew ablakban ott minden tökéletes csak ahogy File>Export>Movie. Nem lehet hogy valami codec vagy valami hasonló nem frankó a gépemen?
-
agrarfiatal
senior tag
mini dv avival dolgozom.
pont én is ezen csodálkoztam a 6osban csak az átmenetet számolta 7esben meg az egészet.
van egy ilyen pont hogy - legalábbis én ezt használom - renderering work area és az egészet elkezdi renderelni.
szerkesztettem egy kis video filet és mondom kimentem. File>export>movie ott megadtam hogy mini dv aviba mentse. megnézem medialejátszóval és azon csodálkoztam hogy egyes helyeken remeg, szaggat a kép. az eredeti avi-t is megnéztem és ott semmi ilyesmi nincs. vajon ez mitől lehet? -
agrarfiatal
senior tag
upsz
-
agrarfiatal
senior tag
a 7es premierben ha beszúrok egy átmenetet akkor az egész videot le kell renderelni? - mert nálam az egészet renderelte. - vagy meg lehet valahogy oldani hogy csak az átmentet renderelje mert igencsak időt takarítanák meg vele.
-
agrarfiatal
senior tag
up
-
agrarfiatal
senior tag
válasz
agrarfiatal #28 üzenetére
upszi!
-
agrarfiatal
senior tag
válasz
Don Vittorio #18 üzenetére
xp prof
direct x 9 -
agrarfiatal
senior tag
:))
-
agrarfiatal
senior tag
nemigaz hogy senki nem tud segíteni :))
-
agrarfiatal
senior tag
upsz!
-
agrarfiatal
senior tag
upsz!
help me! -
agrarfiatal
senior tag
:)) :))
-
agrarfiatal
senior tag
nemigaz hogy nincsenek premierhez értő tagok most fenn a ph-n :))
-
agrarfiatal
senior tag
upsz!
-
agrarfiatal
senior tag
olyan problémám van hogy adobe premire 6.0án próbálok videot szerkeszteni.
az idősávra teszem a videot stb. két video közötti átmenetet beszúrom lerendelerem és megnézem előnézetben. amikor az átmenethez ér csak fekete képernyő de hang van alatta. mikor elhagyja az átmenetet akkor ismét van kép.
mikor az átmeneteknél állítom hogya mostani videohoz mutassa be az áttünést csak ott is két fekete ablakocska van.
mi lehet az oka ennek?
holnap délután leszek csak - (ezt csak azért írom nehogy valaki azt írja hogy a topicnyító lelépett)
előre is köszönöm válaszaitokat.
Aktív témák
Hirdetés
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest