- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
-
Mobilarena
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BonFire
veterán
Tölts le (fényképezz le) pár avatart, nyisd meg Ps-ben, jól nagyíts rá, és nézd meg mennyire részletszegények. Én sem igazán tudok rajzolni, és ha megérem hogy saját avatarom lehet, akkor sem biztos, hogy csinálok egyet, ha nem lesz, aki megcsinálja. Van emberfigurából mindenféle színű és nemű, csak pont olyan fajta nincs, amilyen én vagyok..
-
BonFire
veterán
Most gonosz leszek, de meg kell rajzolni. Ha képregényesítesz egy fotót, azt nem fogják elfogadni. Túl bonyolult. Kevés szín, a fő vonásoknál határozott kontúr. Ha nagy orrod van, azt kell kihangsúlyozni, ha kukkeres vagy, akkor meg azt. Ha nem tudod magadnak megcsinálni, azt hiszem, van egy topic, ahol olyan emberkék vannak, akik megcsinálják neked. Mondjuk egy kép alapján.
Semmiképp se Ps tutorialt keress. Az nem lesz jó.
-
Ren Hoek
veterán
El sem jut a beállításokig? Mert ott ki lehetne kapcsolni a GPU gyorsítást... elég komoly van már benne.
Nekem alaplapi HD4200 128 MB rammal van benne, de szenved vele... Minden eléggé laggolt, szóval ki kellett kapcsolni. CS3-nak nem volt ilyen baja. Régi VGA-val szívhatsz.
Notin meg a HD3470 256 mega memóriával, gyönyörűen megy GPU gyorsítássalSzóval ha eljutsz a beállításokig akkor ott érdemes szétnézni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest