- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
-
Mobilarena
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
válasz
Ren Hoek #6476 üzenetére
Nem-nem... hiszen az egymagoson 2 giga rammal jól ment a PS 7, tehát a konfig marad... Nálam a HDD ezer éves, az a leggyengébb szerintem, illetve itt NASra is dolgozok... hálón... lol
Közben 2 core2-t is vett a cég, de az enyém maradt...
Persze itt azt is nézni kell, h sokmagosra w7, stb...yah, az a temp helyreállítás jó lenne...
-
Syl
nagyúr
-
ViZion
félisten
válasz
Ren Hoek #6469 üzenetére
Nem-nem az autosave nem jó... mert ha egy normális plakáttal dolgozom, néha kb. 1 perc a mentés az irodai gépen (sok réteg, maszkok, görbék, CMYK... és 2-300 MB).
A ctrl+s legyen rutin, mindíg amikor megnézem egyben, vagy vmi fontosat retusáltam, etc. nyomok egy ctrl+s -t és kész. -
BonFire
veterán
válasz
Ren Hoek #6469 üzenetére
Pedig vannak munkák – mondjuk éppen amikor feliratot szerkesztek – amelyeknél minden új sor után nyomok egy Ctrl+S-t, amellett, hogy a programban sűrűn kell nyomkodni az Alt+C-t és az Alt+V-t, de ha már így esik, nyomok utána egy Ctrl+S-t.
Biztos oka van az Adobe-nak, hogy nem rakja bele.
No, majd tán a CS6-ban!
-
BonFire
veterán
válasz
Ren Hoek #6436 üzenetére
Nem ismerem ezt a transzparens vonalat, ugyanis nem szoktam kivágni semmit, mindent maszkolok. A maszk pedig már a CS4-ben is eléggé rugalmas; utólag is lehet változtatni, hogy szűkebb, vagy bővebb legyen (Contract/Extend), a lágy peremet (Feather), a lekerekítést (Smooth) és az áttetszőséget (Transparency). Mindezt a maszkok panelen.
A Ctrl+J-t, ha jól emlékszem a 6-os Photoshopban használtam utoljára. Már CS3-ban is maszkoltam mindent, habár abban még nem lehetett ilyen rugalmasan belenyúlni, az eredetileg rajzolt kijelölést mindig megtartottam egy külön csatornában, hogy ha mégis vissza kéne térni hozzá, meglegyen. CS4-ben már erre sincs szükség, hiszen "emlékszik", milyen volt, és visszaállítja.
Nálam a kivágásnak pont olyan szinten nincs létjogosultsága, mint a radírnak. Nem hiszem, hogy radíroztam-e bármikor is. Nagyon nem vagyok híve a destruktív munkának. Hát még amikor ilyen tutorialt látok!
-
BonFire
veterán
válasz
Ren Hoek #6433 üzenetére
Most Poligonal Lasso, vagy Pen? Nem hiszem, hogy ki lehetne kapcsolni, hiszen az a cél, hogy bezárjuk a kijelölést.
A warp és a perspective? Nos, eléggé szégyen az Adobe-ra nézve, hogy olyan gyorsan ki akarta adni a CS5-öt és ilyen lett. Állítólag – én még nem próbáltam – hótt bugos. Valakinél kék halált okoz, valakinél nem működnek benne dolgok.
Ráértek volna még kotlani rajta egy kicsit; a CS4 csak másfél éve jelent meg. Nyugodtan várhattak volna vele még ugyanennyit, több idő jut a bugok kijavítására, és talán több hasznos dolog belekerül, ami miatt már tényleg megérné váltani, vagy upgrade-elni.
Ez egy hibás, elkapkodott üzletpolitika.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Méretes QD-OLED monitor jött az ASUS ROG-os portfóliójába
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest