- Azonnali mobilos kérdések órája
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
-
Mobilarena
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
válasz
Inv1sus #10714 üzenetére
Állítólag van valami grafikusi szabály, hogy az értékeknek hogyan kell arányban viszonyulniuk egymáshoz, hogy megfelelő hatást lehessen elérni, érzékeltetni.
Ilyenről nem hallottam még.
Nekem bejön az oldalon, de nem biztos, hogy a legjobb választás egy grafikusnak.
Inkább valami élénkebbet választanék és kevésbé darkos hatásút. -
BonFire
veterán
-
-
BonFire
veterán
válasz
Inv1sus #10580 üzenetére
Ezt elolvasod, és garantáltan teljes lesz a káosz.
Ha a megrendelők értetlenkednek, ki is nyomtathatsz egy-egy példányt belőle. Ugyanis sokkal bonyolultabb dologról van szó, mintsem sokan gondolnák.
A helyesírás tesztet egyszer már kitöltöttem, és nem mondom, voltak benne cseles dolgok. Direkt olyanok voltak összeszedve, amelyeket ritkán használunk, így kevésbé ismerjük. Már nem tudom pontosan, valami 85% körülire sikerült, amit én kissé kudarcnak minősítettem, de a statisztika szerint a 85-ös eredménnyel a kiválóak közé tartozom. Egy 95-össel jobban kibékültem volna mindenesetre.
-
ViZion
félisten
válasz
Inv1sus #10548 üzenetére
Bélyegző: mostanában lett némi közöm hozzá... Corel állomány tökéletes, 6 pt betűméretnél kisebb már összefolyhat nyomaton. Méretek adottak, típusfüggő. Ajánlott egyszerű betűtípusokat használni (Swiss, Verdana, Times, Arial), a calligraphic csak nagyban mutat nyomaton, a duplavonalas ilyen-olyan csicsás is összefolyik (~hat)...
Ez a .doc dolog napi téma itt is. Mikor felhívom, hogy ugyan má' csak a jpg-t csatolja:
Azt nem tudom, csak az van a levelezőbe, hogy dokumentum csatolása.Másik epic, amikor mondom, h a kép kicsi, kb.6× nagyobb kellene...
- nem tudják nagyítani?
- nem, mert romlik a minősége erősen.
pár perc, és megkapjuk az ügyfél által ACDSee-vel vagy paintel felhúzott képet... és gondolom még közben anyáz is, hogy ezt mi miért nem tudjuk?Múltkori eset: nyomtassunk A4-be portrét, fotóról. Elküldik neten a kivágott fejet, persze paintből, rendesen tömörítve vagy 35 kilobyte-ra, ahogy kell. Mikor kértem a nyers képet nem értette, nem tudtam elmagyarázni, hogy attól, hogy portré nyomtatás, nem elég az arc, mert sz@r progival kivágva a 12 gigapixeles képből is gagyi a kivágás, az a progi nem erre való, etc... Komolyan, inkább kinyomtattam volna, fél órát spórolok, és nem qrom fel magam...
-
Peter M
tag
válasz
Inv1sus #10494 üzenetére
Ha mindenáron PS-ben akarod megcsinálni akkor:
0 - Monitor kalibráció
1 - Megrajzolod a grafikát
[Névjegy esetében a magyar "szabvány 90 mm x 50 mm a rajz felületed 94 mm x 54 mm /2mm kifutó minden irányból/ és 300dpi kezdheted RGB színtérrel sokkal több eszközöd lesz aktív mint CMYK-ban]1/2 - Amit fekete karakterszínnek szeretnél a nyomaton azt itt még ne vagy csak vázlat szerűen alkalmazd
2 - Rendes színprofil beállítás [megkérdezed a nyomdát, hogy mit használnak ez általában Euroscale Uncoated vagy Fogra 27]
3 - Eszerint az RGB - > CMYK konvertálás [ne olvassza össze a rétegeket]
4 - Amit K azaz feketével szeretnél írni vagy rajzolni azt ilyenkor alkalmazd 100% K (vagy a kívánt) értéknek megfelelően [vigyázz teli fekete és a fekete nem ugyanaz, írni általában csak feketével szoktunk, teli vagy telített feketét erre nem használunk]
5 - U.i.: PSben komplett névjegyet nem csinálunk /mint ahogy nyomdai dolgokból is igen keveset/ csak alap grafikát ha nem lehet vektorosan megoldani. Mert így egy elkészült állomány hatalmas (pl Indesignból kb 500-600 kb így meg nem fogod megúszni kb 3-4 Mega alatt
-
ViZion
félisten
válasz
Inv1sus #10494 üzenetére
No, a PDF teljesen jó, vagy Distillerrel, vagy ID-ből, de még a Photoshopos is megteszi. Vágójel, kifutó legyen... Amit nem akarsz, h látszódjon, azt töröld. A digit gép ripeléskor lehet máshogy nézi a réteget, és a profilja miatt kinyomja. Volt a minap ilyen nálunk is, állítani kellett a gépen, kész. Ja, profil nélkül CMYK-t ments. A sötétebb szín oka a nyomtató beállítás, illetve a monitor kalibrálatlansága, ami alapból némileg sötétebbet ad. 2% C monitoron nem is látszik a nyomaton meg foltos... Az ilyen kvázi-fehér részeken érdemes levels-el világosítani kicsit, így a pár % színek eltűnnek, és fehér lesz a fehér nyomtatásban is.
zetecR: a nagyon jól azért sok mindentől függ, pl. hogy milyen a cél CMYK profil. Attól, hogy tudja konvertálni, még nyomatban nem biztos, hogy jól is jelenik meg, sőt.
-
BonFire
veterán
válasz
Inv1sus #10494 üzenetére
Mert RGB-ben dolgozunk, és bár a nyomtató RGB fogadására és konvertálására lett fölkészítve, azért CMYK színekkel dolgozik fizikailag. A képernyőn lévő cucc mindig sokkal kontrasztosabb és szaturáltabb. Érdemes alulszaturálni, és plusz fényerőt adni rá, viszont ehhez tapasztalat kell, és legalább egy minőségi fotónyomtató, amivel ki tudjuk kísérletezni a mértékét.
Sokszor láttam már olyat, hogy reklamáltak a vevők, hogy a digitális gép által készített, és egyébként színhelyes RGB képek kinyomtatva sötétek és túlszínezettek voltak.
-
-
-
BonFire
veterán
válasz
Inv1sus #9991 üzenetére
Vááá! Na, ezért hagytam én fel a webdesign-nal. Minden szarjancsi ugyanezt csinálta. Comic Sans, Drop Shadow, meg ezer db szivárványszínű gradient, 10 féle betűtípus eltérő méretben, talpas betűk, összehányt elrendezés... volt olyan majom, amelyik két hétig táncolt az idegeimen, aztán úgy kirúgtam a (szerinte) félkész munkával, hogy csak úgy repült. Mondtam neki, hogy nem muszáj az email címemet osztogatni, sőt megemlíteni sem, hogy velem dolgoztatott, mert ilyen háklis ember vagyok.
Egy másiknak logó kellett volna, aminek mibenlétéről fingja sem volt, de mindenféle ocsmány mázolmányokat linkelgetett nekem, hogy szerinte ilyennek kell lennie egy logónak. Egyik jó ötletemet hajigáltam elfele a másik után, a végén azt is kirúgtam.
Ja, és az ilyenek mind kispénzű vagy abszolút pénztelen Vérpistikék, akik egy ezresért vagy pusziért akarnak veled dolgoztatni, de mindent jobban tudnak, és az ezer forintért dolgozzál nekik 200+ órát.
Na nem! Nekem nem hiányzik, hogy diliházba kerüljek miattuk.
tankagogy: fura, hogy épp most kérdezed, amikor már itt fárasztol te is minket hónapok óta az incifinci "logóddal". Ennyi idő alatt már meg is lehetett volna tanulni a logókészítés csínját-bínját, aminek egy titka van.
• Megtanulod a Photoshopot és az Illustratort készségszinten kezelni
• Keresel logógyűjtő oldalakat, és megpróbálod lekoppintani (lerajzolni) őket. Majd ha pár százat már lerajzoltál, akkor instrukciók nélkül is tudni/érezni fogod, mi a jó és mi nem.Ezzel meg jó lenne, ha hanyagolnál itt minket, mert már mindenkinek ki van vele a könyöke, csak épp udvariasabbak mint én, és nem akarnak vele megbántani. De én is monitorozom ezt a topicot, és lépten-nyomon ezzel kell találkoznom, és olvasnom a kínlódásodat. Az elején meg lett mondva: ha ennyire nem vágod a témát, terveztesd meg olyannal, aki vágja. Privátban. Vagy tanuld meg! Abban adunk és adtunk elég tanácsot, nehogy már azt kezdd most itt kérdezgetni, hol találsz Photoshop tutorialokat, mert menten beledőlök a bicskámba.
-
-
-
-
törölt tag
válasz
Inv1sus #9791 üzenetére
így látszik az ajtó
ui: nekem benq G2220HDA full HD 1920*1080 asom van ott teljesen fekete
ezzel az a baj hogy túl ilyen lágy a feketével meg az hogy túl sok a fekte de sötétszürkével meg rondán néz ki :/
de szerintem a feketén is fel lehet ismerni az ajtót mondjuk ént tudom hogy ajtó így annyira nem tudom megítélni , majd megkérdezek egy olyat aki még nem látta egyiket se
-
törölt tag
válasz
Inv1sus #9786 üzenetére
hát nem sikerült
Most nekiugrok a Photoshop tanulmányozásának kezdő szinten hogy az alapdolgokat mind tudjam
kösznöet Inv1sus nak
valaki küld egy linket ahol ottvan az összes dolog amit tudni kell egy kezdőnek?
pl hogy mi mire jó mit hogy kell stb :
amúgy meg ha nem bénázok ennyit akkor nem lenne ott az a szürke rész ami nekem nagoyn tetszik
-
törölt tag
-
Wyll
őstag
válasz
Inv1sus #9732 üzenetére
Én rengeteget szoktam használni a refine edge (Ctrl+Alt+R) funkciót, de a néha a puppet warp -ot meg a content aware fill-t is.
Itt (is) le vannak írva a főbb újdonságok amúgy.De amúgy ez pont egy olyan kérdés, aminek a megválaszolása nagyon szubjektív dolog. Mi max a döntéshez kellő objektív szempontok felderítésében tudunk segíteni.
-
BonFire
veterán
válasz
Inv1sus #9310 üzenetére
Szerintem minden további nélkül, hiszen az alkotás a te szellemi terméked, és jogod van felhasználni. Főleg, ha visszamondták.
@aldebaran: minden további nélkül alfa csatornával. Nyitsz egy új csatornát, arra ráfestesz egy feketéből-fehérbe színátmenetet, majd a Lens Blurnél ezt adod meg forrásnak (Source). Így szép fokozatosan fog elmosódni.
-
BonFire
veterán
válasz
Inv1sus #9207 üzenetére
Értem én, tudom milyen érzés. Az ember nem tud elvonatkoztatni, és nem szakmai szemmel nézni egy dolgot. Én így vagyok a zenével. Nálam nem az összhatás jön le, hanem egyes hangszerek játéka, a sound, a keverés... ez kissé megöli a műélvezetet, de szakmai ártalom.
Egyébként a végső verzióban valóban finomítottam rajta egy picit. Az alsó trapéz is keskenyebb lett, a négyszögből is enyhe trapéz lett, hogy hangsúlyosabb legyen a perspektíva, sőt, a textúrát is jóval halványabbra vettem, de azért maradt belőle.
Mellesleg már hallgatható állapotban van a muzsika, csak még nem dolgozta fel teljesen a Jamendo, mert az albumborító nem jelenik meg, meg egy pár vezérlőgomb sem. De meg fog jelenni (remélem).
-
BonFire
veterán
válasz
Inv1sus #9204 üzenetére
Nem véleményezésre tettem be!
Amúgy nem kell túllihegni, CD sosem lesz, csak kell egy albumborító, ha már megjelenik valahol.
Az igaz, hogy ezek zöldek szoktak lenni, csak így félelmetesebb, és jobban néz ki.
A perspektívákkal pöcsöltem egy jó darabig, aztán végül maradt az eredeti, mert minden változtatással egyre kevésbé tetszett.
A világító doboznak igenis van árnyéka a falon. Én is egy képről másoltam, az pedig eredeti dobozról készült. Méghozzá azért ilyen furcsás alakú az árnyék, mert csak középen van benne fényforrás.
Szóval köszi a tippeket, de ez úgyis csak jelképes borító, nem művészi munka. Nem az volt a célom vele, hogy fényképnek nézzék, akkor bemaszkoltam volna egy eredetiről készült fényképet.
Inv1sus: Ja, hát igen, alul van a zkr neve, mert a dobozt nem rakhattam alulra. Az album címe Vészkijárat, annak is az első része. Tulajdonképpen azért is ez lett a borító.
-
BonFire
veterán
válasz
Inv1sus #9154 üzenetére
Itt van a videó, bár régen készült és kis felbontású, mindent lehet rajta látni. Ezen majdnem mindent bemutatok az alakzatokkal való munkában.
-
BonFire
veterán
-
Wyll
őstag
válasz
Inv1sus #8947 üzenetére
"az én bejegyzésem még a hír előtt született"
"Az én bejegyzésemben még utalás sem volt rá"Ezért gondolom, hogy ártatlan félreértésről lehet szó, na meg arról, hogy minden előzetes szó és bizonyosságszerzés nélkül (önkényesen és azonnal) törölték a bejegyzését. Azért ennél lehetne kicsit kulturáltabb a rendszer. Ennyi.
A te eseted is hasonló lehetett, ott sem kérdeztek sokat, gondolom... -
Wyll
őstag
válasz
Inv1sus #8943 üzenetére
Néha kicsit elszalad velük a ló/rugalmatlan ez a rendszer, az már tény..
Még a teljesen jószándékú ember is megütheti néha a bokáját, lásd itt pont most D1Rect esetét... -
BonFire
veterán
válasz
Inv1sus #8900 üzenetére
Minden esetben rá kell számolni, mert vágni fognak. Hacsak nem szeretnéd, hogy a grafikád, vagy a szöveg egy része lemaradjon. Pont úgy, ahogy videó készítésénél is ott vannak a biztonsági margók a kamerák keresőjében és a videoszerkesztő programokban, mert a CRT tévében minél öregebb a képcső, annál jobban kinyújtja a képet, aminek a széle így nem fér ki rá. Erre szoktak a helyi tévékben köpni nagy ívben, és a hirdetés szövege mindkét oldalt lelóg a képernyőről.
-
ViZion
félisten
válasz
Inv1sus #8816 üzenetére
Pedig ha sok réteg van, akkor jobban átlátható. Pl. fejléc-lábléc-termékek és pl. a termékek is bontva lehetnek.
Az igazítás miatt is kellenek mappák, mert rétegeket kijelölve és adott helyre igazítva a rétegeket külön-külön igazítja, míg mappában a rétegek pozíciója nem változik egymáshoz képest... ööö így fura, de ki kell próbálni, akkor érthető.
-
ViZion
félisten
válasz
Inv1sus #8809 üzenetére
Nem értem... palettákat akarod elpakolni? Vagy a rétegeket? Mappákba lehet rendezni a rétegeket, itt nincs azonos szint, minden réteg egy szint, ha erre gondoltál.
whited: sok van, több is mint amit le tudnék írni... Az eszköztáron lévőkön kívül lehet shape to selection, vagy szín alapján, ott a quick mask, az extract, stb...
-
ViZion
félisten
válasz
Inv1sus #8806 üzenetére
Játékokat is angolul tolom, mert rengeteg a hiba a magyarításban.
Crysis intro: 12 angle left -> balra 12 angyal... ami kicsit durván mellé ment.
UT III: magyarírásban felcserélték a megölt és a megölted kifejezéseket, lelősz vkit és kiírja, h XY megölt téged... idegesítően kaka. De erre van külön blog is, felsorolni nem is tudnám mennyi hiba van a fordításokkal. -
BonFire
veterán
válasz
Inv1sus #8759 üzenetére
Akkor meg uccu neki. Letöltöd ezt a kis készséget, feltelepíted, és akárhányszor új szóval találkozol beleírod. A program meg gondoskodik róla, hogy ne felejtsd el. Elég vele napi 10-15 percet foglalkozni. Az időddel takarékoskodik, mert egy algoritmussal kiszámolja, hogy egy-egy kifejezést mikor kell újra megkérdeznie. Pont akkor, amikor már épp elfelejtenéd. És ez benne a jó. Hiszen amit tudunk, azzal fölösleges naponta az időt tölteni.
Ez a szótanulásnak egy nagyon hatékony módja, ha amúgy a többi dologgal tisztában vagy, csak a szókincsedet akarod fejleszteni. Bár az én személyes tapasztalatom, hogy a szavak jobban megragadnak kontextusban, épp ezért én egy új szóval is egy mondatot alkotok, és azt írom bele.
És freeware.
-
BonFire
veterán
válasz
Inv1sus #8756 üzenetére
Az nem haladó szintű angol, hanem szakzsargon. Amit felsőfokú nyelvtudással sem fogsz érteni, ha nem érted a szakmát. Mondhatod egy magyar háziasszonynak is, hogy a kismegszakítót hogy dübelezed a fi relé mellé, nem sokat fog belőle érteni, pedig magyarul van. Ahogyan a hétköznapi embernek a szendvicspozitív és a szendvicsnegatív sem mond semmit. Meg az RGB meg a CMYK sem. Meg a YMCA sem.
-
ViZion
félisten
válasz
Inv1sus #8677 üzenetére
Szia!
Ááá, ugyan annak dolgozunk?
Szerintem nézz szét amatőr/félprofi fotósok között, és ismerősökkel (pl. gimisekkel) kellene megpróbálni, de az is pénz, mint a fotós oldalak.
Ez a legnehezebb rész, mert sokan úgy vannak vele, h a neten minden fent van. Másrészt bátran mond meg neki, h akkor ilyen méretű képet keressen, és szóljon ha talált jobbat. -
ViZion
félisten
válasz
Inv1sus #8613 üzenetére
Igen, erre írtam én is, hogy ott a szögletes pont helyett • (baseline -2 kb) vagy . kellene, hamár kerek az egész. Esetleg lehetne H kicsit balra magasabban, középen az F, alatta jobbra az S, és pontok sem kellenek. Ez meg talán jobban menne a jin-jang ívéhez.
Széthúzott betűkkel jobb sokkal szerintem.
Nah, ennyi okoskodás mára elég volt, mindenkinek más te'ccik, de a megrendelőnél van a stex... -
BonFire
veterán
válasz
Inv1sus #8503 üzenetére
Miért reccsentené össze magát? Minek letörölni és újra telepíteni? Az OS-t akarod kicserélni alatta? Szvsz semmi baja nem lesz, legfeljebb jobban fut majd W7 alatt. Nálam majdnem minden program jobb hatásfokkal üzemel W7 alatt.
A CS6-ról egyelőre semmit nem tudni. De minek is? A CS5 még egy éves sincs. Idén tavasszal jött ki, ha jól emlékszem. A két verzió között szerintem mindenképpen tartanak vagy 2 évet. Egyrészt kell az idő, hogy begyűjtsék és szétválogassák az óhajokat, másrészt kell az idő, hogy ki is fejlesszék ugye. No, meg a hájphoz is kell idő.
Most így teljesen hasra ütve 2011 karácsonyát, vagy 2012 tavaszát jelölném meg legközelebbi dátumnak. De az is lehet, hogy még több idő eltelik majd. Mindenesetre nem szeretném, ha felhígulna a fejlesztés.
-
Wyll
őstag
válasz
Inv1sus #8446 üzenetére
Igen, vágom, hogy még az 5-öshöz való, erről beszélünk már az eleje óta, NADE ennyiért?!
Nyilván nem is a Photoshop-tanulásért venném meg (én legalábbis), hanem azért az általános tudásért, amit a Dluinet által linkelt sample-ből is jól érzékelhetően extraként átad. Afféle "a szakma alapjai", ami egyébként csak évek alatt, apránként ragadna rá az emberre.Persze lehet, hogy csak azért vagyok most ilyen lelkes, mert még csak kis amatőr vagyok
-
-
BonFire
veterán
válasz
Inv1sus #8421 üzenetére
Pedig az ilyen könyvektől pont azt várná el az ember, hogy olyan titkos dolgokat osszanak meg az olvasóval, amit máshol nem talál meg. Mondjuk ez az internet korában utópia. Ha valaki rájön egy trükkre, azt rögtön megosztja. Ha hasznos, terjedni fog; ha haszontalan, akkor meg a könyvben is az.
Szvsz itt a fórumon is vannak páran (és magamat szándékosan kihagyom), akik tudnának egy könyvre valót összelocsogni a témáról, és jó pénzért eladni.
Emléxem: amikor a PC elkezdett betörni a háztartásokba, mennyi olyan könyv volt a piacon, hogy "Tanuljunk PC-t kezelni"; "Hogy működik a PC?"; "Minden, amit a PC-ről tudni kell" stb. Azóta ez a piac kihalt, hiszen egyrészt a PC-k irgalmatlan gyorsan fejlődnek, egy kétéves szakkönyv már idejétmúlt, emellett ott az internet, ahol folyamatosan bővülő ismeretanyagra tehet szert az ember, ráadásul mindig a legfrissebbre.
Valaki nekiáll egy CS5 bibliát írni, és mire végez az írással, kiadási procedúrával, és a piacra kerül a könyv, addig már a CS7 van a piacon rég.
-
válasz
Inv1sus #8399 üzenetére
Ne röhögj, legutóbb három hete volt, amikor 26. óra folyamatos gép előtt ülés után, már annyira fáradt volt a mellettem üllő, hogy elkezdet sírni időnként, hogy már nem bírja.
Van olyan helyzet. Például amikor rájön, hogy az életéből heteket "dobot el", mert valamiről nem tudott.
-
ViZion
félisten
válasz
Inv1sus #8375 üzenetére
Ja, Lindafit valóban BonFire ötlete jó, megspékelném azzal, hogy a fit lehet dőlt, F egy stilizált női figura, i-betűn a pont meg egy stilizált labda.
De 3 percre nem rossz. Múltkor volt egy logó "tervezésem" küldetek mintát, h vmi hasonlót. Persze a végére kiderült, hogy ua. kell, csak más szöveggel. Qrvára kreatív. De én olyan vagyok, hogy nem ellenkezem, hamarabb szabadulok. Elmondta a véleményem -erősen disztingválva-, nekik ez jó, akkor jó. Pfff...Kreativitáshoz:
VV logo:Pokeball:
Vagy csak én várom, hogy mikor jön a villába Pikacsú, vagy mi a nyű?
Remélem Balázs fejéről levillámolja azt a botox-vigyort -
BonFire
veterán
válasz
Inv1sus #8375 üzenetére
Próbáld meg átdolgozni úgy, hogy nem magenta a háttér, hanem fehér. Erre gondolni kell, hiszen névjegykártyák, fejléces cégpapírok általában fehérek. Ezen is mutatnia kell.
A "Linda" és a "fit" közötti fontkülönbséget még jobban kihangsúlyoznám. Mondjuk a "fit" lehetne egy hajszálnyival vékonyabb. És természetesen két színt használj a logónál. A szöveg egyik fele, mondjuk a "Linda" egyező színű lehetne a hullámmal. A "fit" más színű. Ajánlom a pasztellszíneket.
Nézd meg, hogy milyen témához milyen színeket javallanak. Sárga-fekete, piros-kék, zöld-sárga... mind más-más jelentést hordoz.
Próbálj ki egy pár variációt. Ennyi nagyon fel tudja dobni.
-
BonFire
veterán
válasz
Inv1sus #8369 üzenetére
Elrettentésképp...
Nehogy ilyen logókat tervezz!
-
ViZion
félisten
válasz
Inv1sus #8366 üzenetére
Bocs, nem akartalak megbántani, akkor félreértettél. Mivel ez PS topik, gondolom az lenne a favorit, akár logóra is (én is ezt szeretem, ebben ötletelek, ez gyorsabb nekem.)
Csak estem abba a hibába anno, hogy elkészítettem webre bannert, majd mondták pár nap múlva, hogy dobjam már át nagyban, mert szórólapra is menne A3-ba... 250px magas banner, raszteresen = orál
...és azt sem tudta feldolgozni, hogy nem arra készült, ilyenről szó nem volt: csak dob át, rárakjuk a szórólapra, hát megvan neked nem? De.
+pár óra meló a vakok számlájára.Csak azért írtam, hogy az ilyenbe nehogy beleszaladj, mégegyszer elnézést, ha félreérthető voltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- BestBuy topik
- Tőzsde és gazdaság
- Apple MacBook
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali mobilos kérdések órája
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest